Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

31 produkter
31 produkter
Sorter efter: Mest populære
Kiss Falscara Kit
199,95 kr.
Kiss Magnetic Eyeliner Kit Lure
159,95 kr.
Kiss Magnetic Eyeliner Kit Entice
159,95 kr.
Kiss Magnetic Eyeliner Kit Charm
159,95 kr.
Kiss Falscara Lengthening Wisp
89,95 kr.+ evt. fragt
Kiss Magnetic Lashes Tantalize
89,95 kr.+ evt. fragt
Kiss Kunstige Øjenvipper KFL01C
59,95 kr.+ evt. fragt
Kiss Kunstige Øjenvipper KBWL03
59,95 kr.+ evt. fragt
Kiss Kunstige Øjenvipper KBWL02
59,95 kr.+ evt. fragt
Kiss Kunstige Øjenvipper KBWL01
59,95 kr.+ evt. fragt
Kiss Kunstige Øjenvipper KFL06C
59,95 kr.+ evt. fragt
Kiss Magnetic Lashes Crowd
89,95 kr.+ evt. fragt
Kiss Magnetic Eyeliner
109,95 kr.
Kiss Magnetic Lashes Charm
89,95 kr.+ evt. fragt
Kiss Magnetic Lashes Tempt
89,95 kr.+ evt. fragt
Kiss 4-way Neglefil
29,95 kr.
Kiss Banana Neglefil
29,95 kr.
Kiss Salon Acrylic French KSA11
99,95 kr.
Kiss Salon Acrylic French KSA12
99,95 kr.
Kiss Falscara Bond & Seal
139,95 kr.
Kiss Falscara Lifting Wisp
89,95 kr.+ evt. fragt

KISS historie

Mærket KISS startede op i 1989 i et lille studie i Flushing New York. John Y. Chang, Sung Yong Chang og Won Shik Kang startede et lille firma kaldet Dae Do. De skabte en unik niche på markedet for kunstige negle.

I 1992 under brandnavnet KISS introducerer de en serie med 18 negleprodukter i Wallgreens butikker i hele USA.

I 1997 lancerer KISS  linjen "Broadway Nails" som et andet mærke med nationale trykte reklamer.

I 2005 flytter virksomheden til et stort anlæg i Port Washington, New York, for at imødekomme virksomhedens fortsatte store ekspansion og vækst.

i 2014 fortsætter udvidelsen af KISS IVY-divisionen og flytter til en nybygget hovedkvarterbygning i Port Washington, New York, som indeholder et topmoderne lager på 60.000 kvadratmeter.

I 2018 flytter KISS virksomheden til et nyt globalt hovedkvarter. Det storslåede, ultramoderne forretningskompleks på 272.000 kvadratmeter i Port Washington, New York, omfatter et topmoderne forsknings- og udviklingscenter på stedet. KISS sikrer fæstninger i vigtige lande for at etablere KISS-dominansen i Europa.

Missionen bag KISS produkter

KISS' mission er at tilskynde en urokkelig forpligtelse til etik, integritet og ekspertise; at tilbyde forbrugere kosmetik med den højeste kvalitet, effektivitet samt sikkerhed og fortsætte med at levere banebrydende innovationer, der gør hver dag smukkere for alle.

KISS Negle

Kvinder kan få en perfekt udseende manicure på få minutter med pålideligt langvarige resultater med KISS' forskellige typer af kunstige negle.

ImPRESS negle

imPRESS kunstige negle er en unik teknologi, der er nemme at sætte på og nemme at tage af igen. Hvis du ønsker en hurtig manicure, hvor der ikke er nogen tørretid, ingen lim og nem at fjerne - så er imPRESS lige noget for dig. Det er en unik selvklæbende kunstig negl. Der indeholder 30 negle i en pakke og findes i flere forskellige varianter.

Acrylic Nude French negle

Kiss Salon Acrylic Nude French Nails er nogle unikke kunstige negle. Der er indtil flere patenter på disse negle, blandt andet kan den franske manicure ikke flække. Det unikke design sørger for, at neglen har en behagelig pasform og den kunstige negl er tyndere nede ved neglebåndet, for et mere naturlig look. Du får et flot resultat på få minutter.

KISS lashes

Traditionelle falske øjenvipper limes til din vippelinje og hviler oven på dine vipper. Et DIY-alternativ til vippeforlængelse i salonstil er KISS Falscara, som indeholder naturlige ingredienser, der holder dine egne vipper sunde. Falscara WISPS er små klynger af featherlight falske vipper, der går under dine naturlige vipper så de bånd, der holder vipperne sammen ikke er synlige.

Falscara Lengthening Wisp

Kiss Falscara - The New Way to Lash.Lengthening Wisps, der giver et flot og naturligt resultat.Til påføring skal der anvendes Kiss Falscara Bond & Seal og Kiss Falscara Applicator.

Falscara Lifting Wisp

Kiss Falscara - The New Way to Lash.  Lifting Wisps der giver et flot og naturligt resultat. Til påføring skal anvendes Kiss Falscara Bond & Seal og Kiss Falscara Applicator.

Falscara Kit

Kiss Falscara - The New Way to Lash.Komplet kit der indeholder alt hvad du skal bruge for at få flotte vipper på kort tid. Du opnår et utroligt naturligt og flot look. Produktet påføres som en mascara, men med samme effekt som en kunstig øjenvipper.

Find alle produkterne fra KISS på Matas.dk og i vores butikker.

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Make-up