• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Derma Solcreme - Solpleje - Hudpleje

Mærker Derma Hudpleje Solpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Solfaktor

Anvendelse

Vandafvisende

Form

Indhold

Certificeringer

Hudtype

Bedømmelser

16 produkter
16 produkter
Sortér efter: Mest populære

Derma solcreme

Derma Sun er en prisvindende dansk serie, af rene og certificerede solprodukter til hele familien. Solprodukterne fra Derma beskytter ikke kun din hud i mod solens stråler, men beskytter dig også for unødvendig kemi. Sortimentet er stort, og der er et solprodukt til alle hvad enten det er barn eller voksen, eller om man er til solcreme, solspray eller sollotion.

Bedst i test

Forbrugerrådet tænk tester løbende produkter for at gøre det nemt og sikkert at være forbruger. Solprodukterne bliver testet ud fra om de holder den angivende faktor, hvor effektiv solcremen er til at beskytte huden, hvor skånsom den er mod miljøet og hvor nem den er at påføre. Alle de her krav er nogle som som opfyldes for at vinde som bedst i test.

I den seneste test der blev lavet af Forbrugerrådet Tænk, blev Dermas Sollotion SPF 15 kåret som bedst i test, sammen med Dermas Kids Sollotion SPF 30.  Og det er faktisk ikke første gang Derma vinder som bedst i test, med deres solprodukter. Det er faktisk 4 gang i træk at Dermas solprodukter vinder. I 3 år i streg var det Dermas Sollotion SPF 30 der blev kåret som bedst i test, og senest Derma Sollotion SPF 15 som løb med sejren.

Certificeringer

Alle Dermas solprodukter er Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Astma Allergy Nordic. Derma Babysollotion bærer også som én af de få, den økologiske Ecocert-certificering. Der er måske ikke mange der tænker over det, men de produkter vi smører på vores krop inden vi tager ud og bader har en stor betydning. De har nemlig en kæmpe betydning for de levende væsner og koraller der lever under havoverfladen, især i de tropiske have. Der findes mange forskellige solprodukter, og mange forskellige solfiltre. Men det er desværre ikke dem alle som er lige gode for vores havmiljø. Når vi er ude i vandet skylles dele af solcremen af, selv hvis den er vandfast. Så derfor er det meget vigtigt at solprodukterne ikke indeholder problematisk kemi. Derfor er svanemærket så vigtig en certificering - for den sikrer dig nemlig at du med god samvittighed at smøre dig ind i din solcreme inden en svømmetur i havet. Men også allergicertificeringen AlleryCertified, har en vigtig rolle ved Derma. Den sikrer dig nemlig at produkterne er med minimal risiko for allergi. Din solcreme skal først og fremmest beskytte dig imod solens stråler, men ligeså vel beskytte dig imod unødvendig kemi - det er strategien hos Derma.  

Gode råd i solen

At opholde sig i solen, uden den rette beskyttelse kan være skadeligt for huden. UVA- og UVB-strålerne fra solen kan trænge dybt ned i huden og forsage skader både her og nu, men også på sigt. Solskaderne i huden er svære at afhjælpe når de først er der, og er blandt andet med til at påvirke for tidlig aldring af huden. Derfor er det vigtigt at beskytte sin hud i solen, med en effektiv solfaktor ligeså snart UV-indekset er på 3 eller derover. For at huske de gode solvaner, er det en fordel at det er en behagelig oplevelse at påføre sin solcreme. Derfor er solprodukterne fra Derma lavet med vægt på, at være nemme at smøre ud og ikke være fedtede på huden. For at beskytte huden bedst muligt i solen, er der her nogle gode råd du kan følge.

Husk Kræftens bekæmpelses tre enkle råd:

  • Skygge: Nyd livet i skyggen mellem kl. 12-15, hvor solen er skarpest og for alvor viser sin styrke.

  • Solhat: Husk solhat og dæk huden til med løstsiddende tøj, når solen er på sit højeste.
  • Solcreme: Brug altid en god solcreme og brug rigeligt. Beskyt din hud hver dag. For det første glimt af forår til den sidste efterårsmorgen – og alle de dage ind i mellem, hvor solen titter frem.

Valg af faktor:
Den officielle anbefaling fra sundhedsstyrelsen heder at SPF 15 er nok i Danmark, men at det i høj grad kan variere alt efter hudtype. Ved en meget lys hud anbefales der altid en SPF 30 eller 50. Derudover anbefales det at man anvender minimum SPF 30 hvis man opholder sig et sted hvor solen er skarpere end i Danmark.

Anvendelse:
Anbefalingen lyder 'en krop, en håndfuld'. Det er svarende til 40ml til hele kroppen, for en voksen, for at få den beskyttelse som SPF-tallet indikerer. Til ansigtet siger man 1 teske, hvilket er svarende til 6 ml. Det lyder måske af meget, og det er nok også de færreste som rent faktisk bruger nok. Men det er altså enormt vigtigt for at få den bedst mulige beskyttelse af huden, og for at undgå solskader. Det kan være en fordel at smøre sig ind af to omgange, for at være sikker på at man får anvendt den korrekte mængde. Husk altid at gensmøre i løbet af dagen, især hvis man sveder meget eller er ude at bade. For selvom solprodukterne er vandafvisende, mindskes beskyttelsen eller en tur i vandet.
​​​​​​​

Sortiment

Ansigt
Ansigtet er den del af kroppen, som oftest udsættes for solens stråler, så derfor er det vigtigt vi beskytter huden her ekstra godt. Dermas ansigtsolcremer er lavet så de hurtigt absorberes, og er velegnede under makeup. Der findes to varianter: En med SPF 30 og en anti-age udgave med SPF 50. Dertil findes der også en solstift med SPF 50 som er velegnet til udsatte områder, som læber, øre og næse.

Krop
Udvalget af solprodukterne til kroppen er bredt. Her er der noget for alle hvad end man er til lotion, roll-on eller spray. Solcremerne er vandfaste og dejligt blødgørende på huden. De findes i en SPF 15, 20 og 30. Roll-on udgaven er nem at anvende og have med på farten. I kropsortimentet finder du også to aftersun muligheder. En plejende og en ekstra kølende, perfekt til de varme sommerdage.

Kids og baby
Solcremerne til børn og baby er ekstra vandfaste og udviklet til en sart hud. De findes både som lotion, roll-on og spray alle med SPF 30. Roll-on udgaven er nem at anvende og have med på farten. 

Selvbruner
For at forlænge den smukke sommerkulør har Derma også udviklet selvbrunere. De er super nemme at bruge og giver en flot naturlig kulør til huden. Farven udvikler sig allerede på 2-6 timer og findes i en almindelig mousse og en instant udgave, som har en guidefarve så man kan se hvor man smører.  
​​​​​​​

Rikke O.
Rikke O.
Farmakonom