• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-3 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage

Historien bag Dior Backstage

Siden den første røde læbestift blev lanceret af Dior i 1949, har brandet skabt ikonisk, tidløs og glamourøs makeup. Christian Dior døde i 1957, men er stadig den dag i dag kendt for sit store, betydingsfulde arbejde.

I 2018 valgte Dior at skabe en ny makeuplinje, Dior Backstage. Linjen er designet af Diors faste makeupartist Peter Phillips. Visionen bag denne nye makeuplinje er, at alle skal have mulighed for at skabe deres ejet professionelle look derhjemme. Præcis på samme måde som de professionelle makeupartister skaber looks backstage på supermodellerne.

Udover, at produkterne giver dig et super professionelt og toptunet resultat, er de også nemme at anvende og kan bruges som multiprodukter, hvilket betyder, at du fx også kan bruge din læbestift som blush eller øjenskygge.

Produkter fra Dior Backstage

Ansigt

 • Face & Body Foundation: Dior Backstages Face & Body Foundation kommer i 40 forskellige farver med nuancer inden for både kolde, varme, gule, rødlige og oliven toner. Den har en opbyggelig dækkeevne og giver det smukkeste naturlige finish, samtidig med at den er vandfast og modstår sved. Med denne foundation kan du skabe lige præcis det look, DU ønsker.
 • Flash Luminizer: Denne fantastisk concealer er det perfekte produkt til mørke rander under øjnene, da du får en øjeblikkelig lysning, der effektivt mindsker tegn på træthed. Du kan også bruge concealeren til at forme læbernes konturer og dække små urenheder.
 • Contour Palette: Du har nok stiftet bekendtskab med trendsene contouring og highlights de seneste par år. Dette er makeupartisternes hemmelige våben til at give illusionen af et defineret ansigt på en naturlig og smuk måde. Contour Palette giver en lækker finish og indeholder et væld af smukke farver, så du selv kan bestemme farve og intensitet med denne palette.
 • Face & Body Primer: Dette er makeupartisternes hemmelige våben til at skabe et øjeblikkeligt fejlfrit lærred til makeuppen. Makeuppen holder længere samtidig med, at små skønhedsfejl udjævnes, og ansigtet synes mere ensartet.

Highlights

 • Face & Body Glow: Dette er en flydende highlighter med et gyldent, flot skær. Den er velegnet til alle hudtoner og giver huden et nyt liv og et øjeblikkeligt boost af glød. Den kan bruges alene eller under din foundation. Denne highlighter er også sindssygt flot at bruge på resten af kroppen!
 • Glow Face Palette: Paletten indeholder koncentrerede formler med massere af glitrende pigmenter, der skaber en strålende naturlig og smuk glød til huden. Palette 001 indeholder to highlightere, en blush og en bronzer. Palette 002 passer til alle hudtoner og giver huden den mest naturlige glød og udstråling.

Læbeprodukter

 • Lip Maximizer: Dette er Dior Backstages signaturlipgloss. Lip Maximizeren giver dine læber masser af pleje og glans. Ved hjælp af små kugler af hyaluronsyre bliver læberne mere fugtede og voluminøse. Dette er et absolut must-have produkt fra Dior Backstage. Lipglossen findes i seks farver, så du kan med garanti finde en farve, der er lige dig.
 • Addict Lip Glow To The Max: Dette er Dior Backstages læbepomade med farve og glow, som giver dig friske og glansfulde læber. Addict Lip Glow indeholder en teknologi, som gør, at du ved påførsel får en forøget rosa effekt, der matcher enhver hudtone. Produktet kommer i fem forskellige farver.

Øjne

 • Eyeshadow: Dior Backstages øjenskyggepaletter kan skabe utallige makeuplooks lige fra det festlige til det naturlige look. Paletterne indeholder nuancer i matte, shimmer og glimmerkonsistenser. Alle paletter indeholder en øjenskyggeprimer øverst i venstre hjørne, som er med til at give et mere holdbart look og en mere pigmenteret farve. I 001 paletten Universal Neutral finder du en hvid gele, der forvandler enhver øjenskygge til en flot eyeliner.  
 • Diorshow Maximizer 3D Serum Mascara: De fleste kender Diors fantastiske mascaraer, og deres mascaraprimer er den perfekte base for dine vipper, inden du påfører mascaraen. Denne primer booster cellefornyelsen i dine vipper og giver dermed stærkere vipper ved regelmæssigt brug. Derudover giver den 3x så meget volumen ved brug af normal mascara efterfølgende. Et sikkert must-have til din yndlingsmascara!