• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

DOLCE & GABBANA

Det er ikke nemt at beskrive Dolce & Gabbana universet med bare få ord. Det er et brand og en verden af traditioner, kultur, fornemmelser og varme strømme fra Middelhavet.

Dolce & Gabbana er stadig kombinationen af en stærk italiensk identitet mikset med innovation og kreativitet. Dolce & Gabbana står også bag den perfekte accessory til at udtrykke dit humør hver dag. For som de siger: "As clothing defines womens and mens shapes, fragrances are the gateway to their souls."

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

50 produkter
50 produkter
Sortér efter: Mest populære
(5)
Dolce & Gabbana Light Blue Deodorant Stick 50 ml
289,95
Optjen 29 point
Dolce & Gabbana Dolce Garden Eau de Parfum 50 ml
644,95
Optjen 65 point
Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Eau de Parfum 50 ml
363,95
Førpris 519,95
Optjen 37 point
Dolce & Gabbana Light Blue 25 ml
434,95
Optjen 44 point
(6)
Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum 30 ml
474,95
Optjen 48 point
Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso Eau de Parfum 75 ml
376,95
Førpris 579,95
Optjen 38 point
(5)
Dolce & Gabbana Dolce Shine Eau de Parfum 50 ml
451,95
Førpris 644,95
Optjen 46 point
Dolce & Gabbana Dolce Rose Eau de Toilette 30 ml
429,95
Optjen 43 point
(5)
Dolce & Gabbana The One For Men Deodorant Stick 70 g
254,95
Optjen 26 point

Dolce & Gabbana - Story Telling

Dolce & Gabbana er navnet på et af vor tids mest ikoniske brands. Domenico Dolce and Stefano Gabbana lancerede deres første herrekollektion i 1986, og er i dag et verdensomspændende luksusbrand. Mens Dolce & Gabbana er en haute couture luksusvare, repræsenterer D&G, som er brandets underlinje, ungdommen. D&G er inspireret af gadelivet, musikken og alt, hvad der er hot.Dolce & Gabbana har formået at klæde store stjerner som Madonna, Kylie Minogue og Angelina Jolie på. Det stærke, ikoniske mærke har udviklet sig meget gennem tiden – men har aldrig glemt sine italienske rødder.


Ikoniske dufte

Deres duftserie, Dolce & Gabbana Light Blue, er uden tvivl ikonisk, når det kommer til brandets parfumer. Serien beskriver en stærk følelse af sol, sommer, varme og sensualitet. De har en tydelig reference til Middelhavet – duften, men også flakonen, hvor låget har samme farve som den klare, blå himmel.


Dolce & Gabbana 'The One'-duftserien er ligeledes et kæmpe hit til begge køn. De adskiller sig fra Light Blue med mere intense og dybe duftnoter.

  • The One Eau de Parfum - til kvinden, som er glamourøs, luksuriøs og sensuel. Duften har noter af frisk mandarin, bergamot og saftig fersken, og hertil kommer Madonna-lilje samt en rig vaniljeduft.
  • The One for Men Eau de Parfum - til manden, som er elegant, sensuel og moderne. En kombination af grapefrugt, koriander og basilikum og desuden varme, krydrede dufte af kardemomme og ingefær samt tobak, amber og cedertræ.


Andre kendinge...

Måske kender du også 'The Only One', som repræsenterer en mere sprudlende og ungdommelig side af manden og kvinden. Der er i øvrigt også duftserien 'Dolce', som har et spark af sødme, friskhed og kraftfulde, blomstrede noter. En ikonisk duftserie er 'Collection', hvor No. 3 L'impératrice Eau de Toilette er en ikonisk duft, med en mousserende blomster & frugtagtig duft.

Dyk ned i det ikoniske brands duftunivers, og find den som bedst beskriver dig!