• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

DR. IRENA ERIS

Dr Irena Eris er luksuskosmetik designet af og til folk med en passion for skønhedspleje. Dr Irena Eris har egne patenter på formlerne, udviklet med de mest moderne teknologier, og fremstillet af de bedste ingredienser. På laboratorierne laves løbende tests af nye løsninger indenfor kosmetik og kosmetologi.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

30 produkter
30 produkter
Sortér efter: Mest populære
Dr. Irena Eris Mascara Vipper Vækst 9 ml
240,95
Optjen 25 point
Dr. Irena Eris Enzyme Peeling 75 ml
165,95
Optjen 17 point
Dr. Irena Eris Bi-Phase Make-Up Remover 100 ml
135,95
Optjen 14 point
Dr. Irena Eris Spa Hawaii Nectar Hand Cream 100 ml
204,95
Optjen 21 point

Nøgleordet bag Dr. Irena Eris er passion. Det er passionen for effektiv hudpleje der har været drivkræften for Dr. Irena Eris, og som stadig er det i dag. Nogle stærke værdier hos Dr. Irena Eris er høj kvalitet, ærlighed, respekt og især konstant innovation. Dr. Irena Eris er et brand der er skabt specielt til kvinder der ligeledes har en passion for god hudpleje, og som er bevidt om, samt sætter pris på, god hudpleje. Vi anbefaler bl.a. de populære serier:

Cleanology

Dr. Irena Eris Cleanology er en serie med skønne renseprodukter, herunder en Cleansing Gel, Skintonic, Øjenmakeupfjerner og Micellar Water. Et must-try produkt fra Dr. Irena Eris Cleanology er Cleanology Enzym Peeling, der er en peeling til tør og sensitiv hud. Den fjerner blidt døde hudceller, og efterlader din hud frisk, udglattet og med en mere ensartet hudtone.

Algorithm

Dr. Irena Eris Algorithm er til den modne kvinde over 40 år. Det er en hudplejeserie der er målrettet radikal foryngelse, og som giver mere fylde og elasticitet i huden, samt udglatter og reducerer rynker. Nøgleingredienserne er hydrolyserede havmineraler og polysaccharider afledt af sorte perler og røde alger der er med til at forstærke hudens egenskaber. Serien består af en dagcreme, en natcreme, en maske og et serum. Især Algorithm Supreme Renewal Day & Night Serum er en game changer, da de aktive ingredienser i serummet optimerer effekten af både dagcremen og natcremen, da den modner og binder de aktive ingredienser i produkterne, nemlig kollagen, elastin og hyaluronsyre.

Body Art

Dr. Irena Eris Body Art er en serie med kropspleje. Body Art Silky Hands er en skøn håndcreme der er fugtgivende og nærende, samtidig med at den reducerer pigmentpletter og misfarvninger på hænderne, og har en anti-age effekt. Body Art Velvet Harmony Firming Body Cream er en fugtigvende og udglattende kropscreme giver din hud masser af fugt og næring, og er perfekt at bruge efter Body Art Youth Ambrosia Serum, der er et serum til kroppen. Kendetegnet ved et serum er, at det er opbygget af midnre molekyler der trænger dybere ind i huden, og derfor har en mere aktiv effekt på huden, hvorefter en plejende og nærende creme bruges efter et serum.