• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

DROGENS VITAL

Det gælder om at passe godt på dig selv i en travl hverdag.
Drogens Vital er vitaminer, mineraler, Omega-3 og naturens egne ingredienser.
Drogens Vital er det naturlige valg, der bygger på en grundig faglighed og er udviklet i Danmark.
​​​​​​​Hør mere om det brede sortiment fra Drogens Vital i din Matas.

Det gælder om at passe godt på dig selv i en travl hverdag. ​​​​​​​Drogens Vital er vitaminer, mineraler, Omega-3 og naturens egne ingredienser. Drogens Vital er det naturlige valg, der bygger på en grundig faglighed og er udviklet i Danmark. Hør mere om det brede sortiment fra Drogens Vital i din Matas.

Woman

Focus

Daily

Sea

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Aktuelt

23 produkter
23 produkter
Sorter efter: Mest populære

Bestsellers

Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Kostilskud fra Drogens Vital

Hos Drogens Vital finder du et stort udvalg af kosttilskud til ethvert behov.

Du finder både produkter, som indeholder vitaminer og mineraler, men også produkter, hvor det i stedet er urter og planter, som er i fokus.

Brug kosttilskud korrekt

Kosttilskud fungerer som altid, som et supplement til kosten, og bør ikke træde i stedet for en sund og varieret kost. Overskid aldrig den anbefalede dagsdosis og opbevar det utilgængeligt for børn.

4 forskellige kategorier

Drogens Vital er opdelt i 4 kategorier, som gør produkterne dejlig nemme at overskue. De 4 kategorier er Daily, Focus, Sea og Woman

Daily

I denne kategori, finder du kosttilskud med vitaminer og mineraler som fungerer som et  supplement til hverdagen.

Focus

Er til perioder hvor du føler at du har brug for et ekstra tilskud. Dette kosttilskud indeholder C-vitamin, og planten Andrographis, som begge bidrager til immunsystemets normale funktion. Derudover får du også et tilskud af hyldebærekstrakt og echinacea.

Sea

Nogle synes det kan være svært at få den anbefalede mængde fisk gennem kosten. Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser 350 g fisk om ugen, hvilket svarer til fx. 2 gange som hovedmåltid og flere gange i ugen som pålæg.

I serien "Sea" får du alt godt fra havet. Her finder du Fiskeolie-kapsler med forskellige fokus bl.a. kolesterol, anti-opstød, med ingefær, Basis og Premium

Woman

I denne serie finder du produkter med fokus på Hud, Hår og Negle, Overgangsalderen og Collagen-tabletter, hvor collagenet kommer fra æggeskalsmembran.

Øje for natur og miljøet

Udover de mange naturlige ingredienser, har Drogens Vital også fokus på naturen i deres emballage. De gennemsigtige bøtter og flasker er nemlig lavet af udelukkende genanvendt plast, som igen kan genanvendes.