Drogens Vital

Drogens Vital er en kosttilskudsserie, der rammer mange forskellige behov. Serien består af tilskud af både vitaminer og mineraler samt kosttilskud, hvor naturens egne urter og planter er i fokus. Drogens Vital er udviklet i Danmark.

Drogens Vital

Drogens Vital er en kosttilskudsserie, der rammer mange forskellige behov. Serien består af tilskud af både vitaminer og mineraler samt kosttilskud, hvor naturens egne urter og planter er i fokus. Drogens Vital er udviklet i Danmark.

8 produkter
SPAR 20%ABONNÉR
500 ml
Drogens VitalTranebær med biotin
149,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
160 stk
Drogens VitalHud, Hår & Negle
159,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
500 ml
Drogens VitalImmun mikstur med Ginseng
139,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
120 stk
Drogens VitalBaldrian - Naturlig søvn
159,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
60 stk
Drogens VitalCollagen & Hyaluronsyre
379,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
500 ml
Drogens VitalEnergi Her & Nu
129,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
30 stk
Drogens VitalImmunforsvar med Andrographis
69,95 kr.
SPAR 20%ABONNÉR
60 stk
Drogens VitalOvergangsalder med Rødkløver
159,95 kr.
DIN SUNDHED
Multivitaminer: Her er alt, du bør vide
LÆS MERE
DIN SUNDHED
5 gode tips til mere velvære indefra
LÆS MERE

Bestsellers

Louise
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Kostilskud fra Drogens Vital

Drogens Vital er en kosttilskudsserie, der rammer mange forskellige behov. Serien består af tilskud af både vitaminer og mineraler samt kosttilskud, hvor naturens egne urter og planter er i fokus. Drogens Vital er udviklet i Danmark og er inspireret af dengang, apotekerne selv blandede urter på apoteket, kombineret med den nyeste viden på området. Tabletterne i Drogens Vital sortimentet er mandelformede – dokumenteret lette at synke .

Brug kosttilskud korrekt

Kosttilskud fungerer som altid, som et supplement til kosten, og bør ikke træde i stedet for en sund og varieret kost. Overskrid aldrig den anbefalede dagsdosis og opbevar det utilgængeligt for børn.

Kosttilskud til forskellige behov

Drogens Vital er opdelt i flere kategorier, som gør det nemt for dig at finde lige det tilskud, du søger. hvert kosttilskud har hvert sit fokus og dækker hver sine behov.

Beauty

​​​​​​​Beauty er til dig, der ønsker at støtte din hud, dit hår og dine negle indefra. Serien består af Collagen med hyaluronsyre samt Drogens Vital Hud, Hår & Negle med silica, som er specielt sammensat til dig, der vil gøre noget ekstra for din hud, dit hår og dine negle. Udover planteekstrakt af agerpadderokke, som indeholder silica, indeholder Drogens Vital Hud, Hår & Negle også ølgær, C-vitamin, 6 forskellige B-vitaminer samt mineralerne selen, jod, kobber og zink. Kobber bidrager til at vedligeholde normalt bindevæv, mens zink bidrager til vedligeholdelse af normalt hår, normal hud og normale negle.

Søvn

Har du indimellem svært ved at finde ro? Søvn er en vigtig del af vores liv, da det spiller en væsentlig rolle i vores daglige form og ikke mindst vores generelle følelse af velvære. Drogens Vital Baldrian er et kosttilskud, der er fremstillet ud fra baldrian- og citronmelisseekstrakt. Baldrian bidrager til vedligeholdelse af naturlig søvn og har også tilnavnet ”naturens eget godnatkys”.

Immunforsvar

Giv dit immunsystem lidt ekstra støtte med kosttilskuddet Drogens Vital Immunforsvar med Andrographis, som indeholder en unik kombination af planterne Andrographis, Echinacea og hyldebær samt C-vitamin. C-vitamin og Andrographis bidrager til immunsystemets normale funktion. C-vitamin bidrager desuden til at mindske træthed og udmattelse.

Overgangsalder

Drogens Vital Overgangsalder er en unik kombination af rødkløverekstrakt, humleekstrakt, B6-vitamin og Biotin.Rødkløver hjælper til at opretholde en behagelig overgangsalder og håndtere gener relateret hertil som hedeture, svedeture, rastløshed og humørsvingninger.B6-vitamin bidrager til at regulere hormonaktiviteten, og biotin bidrager til vedligeholdelse af normale slimhinder.

Energi

Energi Her og Nu fra Drogens Vital giver et energiboost, når du har et lavt energiniveau. Kosttilskuddet indeholder en kombination af flere planter – ginseng, rosenrod og guarana. Rosenrod har en gavnlig effekt ved træthed og udmattelse og hjælper til at stimulere opfattelsen. Naturlig koffein fra guarana virker inden for ca. 30 min. Koffein bidrager til at øge opmærksomheden og forbedre koncentrationen.

Tranebær

Drogens Vital Tranebær er et kosttilskud fremstillet ud fra skånsomt forarbejdet tranebær af artenVaccinium macrocarpon Aiton fra Nordamerika.Drogens Vital Tranebær er tilsat biotin, der bidrager til vedligeholdelse af normale slimhinder. Miksturen kan blandes op i vand og drikkes som en velsmagende saft eller indtages som en koncentreret drik à 15 ml.

Genanvendt emballage

De gennemsigtige bøtter og flasker er lavet af 100 % genanvendt plast, som kan bruges igen, hvis du sorterer dem korrekt, når bøtten er tom.

Som en del af din naturlige livsstil

Kosttilskud fungerer som et supplement, og bør ikke træde i stedet for en sund og varieret kost. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis, og opbevar det utilgængeligt for børn.