Ducray

Mest populære

Kategorier

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Tilbud m.m.

Bedømmelser

8 produkter
8 produkter
Sorter efter: Mest populære
Ducray Keracnyl Serum 30 ml
SPAR 20%
30 ml
DucrayKeracnyl Serum
Medlemspris
175,96 kr.219,95 kr.
(1)
Ducray Keracnyl Foaming Gel 400 ml
SPAR 20%
400 ml
DucrayKeracnyl Foaming Gel
Medlemspris
179,96 kr.224,95 kr.
(3)
Ducray Keracnyl PP+ Cream 30 ml
SPAR 20%
30 ml
DucrayKeracnyl PP+ Cream
Medlemspris
134,36 kr.167,95 kr.
(4)
Ducray Keracnyl UV50 Fluid 50 ml
SPAR 20%
50 ml
DucrayKeracnyl UV50 Fluid
Medlemspris
135,96 kr.169,95 kr.
(3)
Ducray Keracnyl Spot Care Drying Gel 10 ml
SPAR 20%
10 ml
DucrayKeracnyl Spot Care Drying Gel
Medlemspris
82,36 kr.102,95 kr.
(2)
Ducray Keracnyl Repair Lip Balm 15 ml
SPAR 20%
15 ml
DucrayKeracnyl Repair Lip Balm
Medlemspris
87,96 kr.109,95 kr.
(2)
Ducray Keracnyl Glycolic Cream 30 ml
SPAR 20%
30 ml
DucrayKeracnyl Glycolic Cream
Medlemspris
134,36 kr.167,95 kr.
Ducray Keracnyl Foaming Gel 200 ml
SPAR 20%
200 ml
DucrayKeracnyl Foaming Gel
Medlemspris
119,96 kr.149,95 kr.
(3)
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Ducray Keracnyl: Løsningen til hud med urenheder

Der findes mange forskellige tilstande når det kommer til uren hud. Du kan opleve at huden er sensitiv, rød, tør, fedtet, eller kombineret - men altså stadig have urenheder. Det er her Ducray Keracnyl kommer ind i billedet, de har nemlig formået at lave en hudplejeserie der omfavner alle hudtyper med tendens til urenheder.

Hvis du kæmper med hud med urenheder, ved du, hvor frustrerende det kan være at finde en løsning, der faktisk virker. Her kommer Ducray Keracnyl ind i billedet - denne kraftfulde hudplejeserie er specielt designet til at behandle acne og give dig en klar og sund hud.

Hvad er Ducray Keracnyl

Ducray Keracnyl er en hudplejeserie, der er formuleret med aktive ingredienser som salicylsyre, glykolsyre og zinkpidolat. Disse ingredienser arbejder sammen for at målrette urenheder ved kilden, afklare porerne, reducere inflammation og forhindre fremtidige udbrud.

Hvis du kæmper med hud med urenheder, kan Ducray Keracnyl være løsningen, du har ledt efter. Med sine kraftfulde ingredienser, milde formulering og let-forståelige hudplejerutine, kan Ducray Keracnyl hjælpe dig med at opnå en klar og sund hud.

Sådan bruger du Ducray Keracnyl

For at få det bedste ud af Ducray Keracnyl er det vigtigt at bruge produkterne korrekt. Her er en simpel 3-trins hudplejerutine, der indeholder Ducray Keracnyl-produkter:

  1. Rens: Start med at rense dit ansigt med Ducray Keracnyl Foaming Gel. Denne milde rensegel fjerner snavs, olie og makeup uden at fjerne din hud.
  2. Serum: Brug derefter Ducray Keracnyl serum for at fjerne eventuelt resterende snavs eller olie og afbalancere din hud pH.
  3. fugtighed: Påfør Ducray Keracnyl Repair cream på dine uren-heds-udsatte områder. Disse produkter arbejder på at afklare porerne og reducere inflammation, hvilket hjælper med at rense din hud.

Er det vigtigt at rense sin hud ?

Det er vigtigt at rense huden 2 gange dagligt og specielt hvis du døjer med urenheder, da urenheder er en bakterie i huden og for rigtigt at kunne få bugt med urenhederne, skal huden renses i dybden, for affaldsstoffer.

Ducray har udviklet en 100% klinisk testet rensegel, som skånsomt men effektivt renser dybt i porerne. Rensegelen indeholder Myrtacine, som er med til at bekæmpe bakterier og sætte en stopper for udviklingen af flere bakterier - altså urenheder. Myrtacine er også et beroligende ingrediens, og rensen er derfor også ideel til dig med en sensitiv hud.

Fordelene ved Ducray Keracnyl

  • Renser urenheder: Ducray Keracnyl er designet til at målrette alle typer urenheder, fra mild til svær, så du kan få en klar og sund hud.
  • Reducerer inflammation: De aktive ingredienser i Ducray Keracnyl hjælper med at reducere inflammation og rødme, så din hud ser bedre ud og føles bedre.
  • Forhindrer fremtidige udbrud: Ved at afklare porerne og reducere olietryk hjælper Ducray Keracnyl med at forhindre fremtidige udbrud og holde din hud ren.
  • Mild mod huden: På trods af dens kraftfulde ingredienser er Ducray Keracnyl mild mod huden og vil ikke forårsage irritation eller tørhed.
Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Din sundhed

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har måske scrollet gennem siden her på matas.dk og set mærker som Vichy, La Roche-Posay og A-Derma, som har et lille mærke på sig, der siger ’dermatologisk hudpleje’. Men måske du tænker: hvad betyder det egentlig? Læs med her, og bliv klogere på, hvad dermatologisk hudpleje er, og hvad de forskellige brands kan hjælpe dig med.

Læs Mere
Bliv klogere på eksem og tør hud

Din sundhed

Bliv klogere på eksem og tør hud

Af Matas

Tør hud kan være en tendens din hud altid har haft eller det kan opstå som reaktion på flere forskellige faktorer. Overordnet skyldes tør hud en ændring i hudbarrieren. Det er afgørende at forstå disse ændringer, for at kunne målrette din pleje efter den. At forstå hvorfor tør hud opstår, og hvilke konsekvenser det kan have for din hud, hvis den ikke bliver behandlet, er afgørende for at kunne vælge den rigtige pleje.

Læs Mere
Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Din sundhed

Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Af Matas

Har du undret dig over, hvad forskellen på hudtype og hudtilstand egentlig er? Så er du langt fra alene. Det kan nemlig være lidt svært at hitte ud af, hvad forskellen er, og hvad det betyder for din hudpleje. Men i denne artikel har vi din ryg, og skærer forskellen helt ud i pap, så ingen længere er i tvivl. Læs med!

Læs Mere
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.