Ducray

I over 90 år har DUCRAY Dermatological Laboratories fremstillet plejeprodukter til hele familien for at imødekomme hår- og hudproblemer og forbedre folks hverdag. DUCRAY blev grundlagt i Paris af Albert Ducray med et formål: at udvikle shampooer tilpasset til forskellige hårtyper.

Ducray

I over 90 år har DUCRAY Dermatological Laboratories fremstillet plejeprodukter til hele familien for at imødekomme hår- og hudproblemer og forbedre folks hverdag. DUCRAY blev grundlagt i Paris af Albert Ducray med et formål: at udvikle shampooer tilpasset til forskellige hårtyper.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

Dermatologisk

34 produkter
34 produkter
Sorter efter: Mest populære
Ducray Elution Shampoo 400 ml
179,95 kr.
Ducray Keracnyl PP+ Cream 30 ml
167,95 kr.
Ducray Dexyane MeD 30 ml
89,95 kr.
VI GUIDER
Ducray: Hårpleje til skæl, kløe og hår, der fælder
LÆS MERE
Ducray Anacaps TriActiv 30 kapsler
294,95 kr.
Ducray Anaphase+ Shampoo 200 ml
147,95 kr.
VI GUIDER
Tør og sart hud? Her er dine hudpleje-musthaves!
LÆS MERE
Ducray Dexyane MeD 100 ml
199,95 kr.
MATAS LIVE
Farmakonomens fem tips til din hudplejerutine
SE MED HER
Ducray Keracnyl Serum 30 ml
219,95 kr.
VI GUIDER
Fedtet og uren hud? Få den ideelle hudplejerutine
LÆS MERE
Ducray Melascreen Hand Care 50 ml
174,95 kr.
Ducray Sensinol Shampoo 200 ml
142,95 kr.
Ducray Keracnyl Glycolic Cream 30 ml
167,95 kr.
Ducray Kélual DS Cream 40 ml
144,95 kr.
Lærke
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

Ducray – 90 år med effektiv hudpleje

I over 90 år har DUCRAY Dermatological Laboratories fremstillet plejeprodukter til hele familien for at imødekomme hår- og hudproblemer og forbedre folks hverdag.

Én mand, ét møde, én historie

Albert Ducray blev født i Paris og var søn af en hudlæge, hvis arbejde senere inspirerede Albert til at interessere sig for dermatologiske sygdomme i sit arbejde som frisør. I 1930'erne bemærkede han, at sæbepulver, der dengang blev brugt som shampoo, svækkede håret. Derfor opfandt han en serie bestående af enkeltdoserede shampooer tilpasset til forskellige hårtyper. Og således blev DUCRAY-brandet født.

​​​​​​​DUCRAY Dermatological Laboratories har forpligtet sig til at fremstille plejeprodukter, der forbedrer patienters dagligdag og varigt afhjælper deres hud- og hårproblemer. Dermatologisk ekspertise og innovation har hjulpet DUCRAY med at etablere sig som et brand, der anerkendes og anbefales af hudlæger over hele verden.

Ducray

Pleje til skæl

Hvis du har skæl, så er du ikke alene. Faktisk har op mod hver anden dansker problemer med skæl på både kroppen og i hårbunden.

Der findes mange typer skæl, og hver type kræver forskellig behandling. Nogle vil opleve at få hvide skæl, der drysser fra en tør hovedbund, mens andre vil opleve en fedtet hovedbund med fedtede, gule skæl. Har du tendens til skæleksem, vil din skæl vise sig som klæbende, svære skæl med røde og kløende plamager, ofte i hårgrænsen, øjenbryn eller omkring næsen. Endelig kan skæl vise sig som skællende, tykke flager, der opstår i et afgrænset område på kroppen eller i hovedbunden, og som ofte efterfølges af kløe og rødme.

Uanset hvilken type skæl, du døjer med, kan det være til stor gene, da det ofte er ubehageligt, men desværre også flovt for mange, hvis ens skæl er synlig. Heldigvis har DUCRAY et plejeprodukt til hvert behov, som alle hjælper med at bekæmpe kløe, irritation og holder skællet nede.

Hudpleje til uren og fedtet hud

DUCRAY har mere end 20 års dermatologisk erfaring og ekspertise inden for fedtet og uren hud og hud med tendens til akne. Uren hud kommer i mange former: det kan vise sig som store, betændte, røde bumser, eller sorte eller hvide hudorme, og det kan forekomme både i ansigtet og på kroppen. Mange døjer med uren hud, når de er teenagere, men voksne kan også have tendens til akne. Den øgede produktion af talg og betændelse, som opstår ved uren og fedtet hud, skyldes bl.a. en vækst og ubalance i bakterien C.acnes, der lever i kolonier, hvor de er omsluttet af en beskyttende biofilm. Det gør dem særdeles modstandsdygtige og styrker både deres udbredelse og smitteevne. Derfor er det en god ide at bruge plejeprodukter, som virker på netop dette og det gør Keracnyl serien fra DUCRAY. Flere af produkterne kan endda anvendes af pre-teenagere helt ned til 9 år.

I serien finder du to unikke aktive ingredienser, nemlig Myrtacine® og Celastrol, som sammen skaber en anti-inflammatorisk synergi og virker på alle stadier af uren og fedtet hud:  

  • Myrtacine®, der er udvundet fra middelhavsplanten Myrte, nedbryder c.acnes biofilm på få minutter og forebygger dannelsen af en ny biofilm.
  • Celastrol, som er en 100% naturlig aktiv ingrediens, beroliger huden og virker effektivt på den synlige og usynlige inflammation.
Ducray eksem

Hudpleje til eksem

Eksem er en kronisk og inflammatorisk hudlidelse, som rammer både børn og voksne. Faktisk har 20% af alle børn i Danmark eksem. Hudlidelsen er kendt under forskellige navne; børneeksem, kontakteksem, atopisk eksem, perioral dermatit og håndeksem, men i sidste ende er det det samme. Eksem kendetegnes ved kløende, tør hud, der forekommer som udbrud, også kaldt flare-ups, og hvileperioder, hvor der er få eller ingen symptomer.

Eksem forekommer ofte på hænder, øjenlåg, ansigt og i led, som f.eks. albuer, knæ og hals. For personer med eksem kan det ofte forbindes med skam, hvis eksemudbruddene er synlige. Dexyane MeD fra DUCRAY er en medicinsk behandling specielt udviklet til atopisk eksem. I serien findes der både en creme til ansigt og krop og en creme til behandling af eksem på øjenlågene. Fælles for begge cremer er, at de styrker den beskadigede hudbarriere, lindrer kløe, reducerer inflammation og hæmmer bakteriespredning.

Daglig pleje til sved

Når kroppen producerer mere sved end nødvendigt for at regulere kropstemperaturen, kaldes det hyperhidrose eller overdreven svedproduktion. Personer, der overproducerer sved, kan opleve, at sveden ikke kun kommer fra armhulerne, men at de også sveder på hænder og fødder - og i nogle tilfælde i ansigtet. Det kan være meget generende – især hvis man ovenikøbet døjer med udpræget svedlugt.

HIDROSIS CONTROL fra Ducray er en parfumefri antiperspirant, der beskytter mod sved i op til 48 timer. HIDROSIS CONTROL hjælper med at regulere og kontrollere svedproduktionen ved at få svedkanalerne til at hvile, og produktet fås både som antiperspirant deodorant og som creme til udpræget sved på hænder, fødder og i ansigtet.

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Din sundhed

Bliv klogere på dermatologisk hudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har måske scrollet gennem siden her på matas.dk og set mærker som Vichy, La Roche-Posay og A-Derma, som har et lille mærke på sig, der siger ’dermatologisk hudpleje’. Men måske du tænker: hvad betyder det egentlig? Læs med her, og bliv klogere på, hvad dermatologisk hudpleje er, og hvad de forskellige brands kan hjælpe dig med.

Læs Mere
Bliv klogere på eksem og tør hud

Din sundhed

Bliv klogere på eksem og tør hud

Af Matas

Tør hud kan være en tendens din hud altid har haft eller det kan opstå som reaktion på flere forskellige faktorer. Overordnet skyldes tør hud en ændring i hudbarrieren. Det er afgørende at forstå disse ændringer, for at kunne målrette din pleje efter den. At forstå hvorfor tør hud opstår, og hvilke konsekvenser det kan have for din hud, hvis den ikke bliver behandlet, er afgørende for at kunne vælge den rigtige pleje.

Læs Mere
Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Din sundhed

Hvad er forskellen på hudtype og hudtilstand?

Af Matas

Har du undret dig over, hvad forskellen på hudtype og hudtilstand egentlig er? Så er du langt fra alene. Det kan nemlig være lidt svært at hitte ud af, hvad forskellen er, og hvad det betyder for din hudpleje. Men i denne artikel har vi din ryg, og skærer forskellen helt ud i pap, så ingen længere er i tvivl. Læs med!

Læs Mere
Brug for personlig rådgivning?
Brug for personlig rådgivning?

Få faglig rådgivning omkring sundhed og pleje. Chat eller tal med en farmakonom.