Til Ham

Dufte
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/16
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Indhold

Certificeringer

Køn

Duftfamilie

Størrelse

Form

Egenskaber

Sæson

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

822 produkter
822 produkter
Sorter efter: Mest populære
TILBUD
Spar 30% på alle dufte fra Paco Rabanne
SHOP HER
FIND DIN FAVORIT
Dufte til ham
TAG TESTEN
Forrige
Gå til side
1
ud af 16
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Populær parfume til mænd

Her på Matas.dk finder du alle de moderne, populære herredufte – og den er vigtig: En god duft er altid prikken over i'et. Prøv noget nyt og spændende eller vælg din klassiske favorit, der altid fungerer. Skal den være maskulin, eller må parfumen godt have et trendy twist? Forkæl dig selv, eller en du holder af, med en lækker duft til mænd.

Noget til enhver anledning

En hverdagsduft
Parfumen til hverdagen må gerne være mild og frisk, have et hint af citrus og være diskret – den behøver ikke overtage rummet, du kommer ind i. Hverdagsparfumen er ofte sportstypens favorit, fordi den har de mere opkvikkende noter. Når du vælger din duft, er det vigtigste, at du kan lide den, og at parfumen virker afbalanceret med din naturlige kropsduft. Her vil en Eau de Toilette-variant være et godt bud på en god hverdagsduft.

Duften til daten
Skal du føle dig ekstra lækker og selvsikker på din næste date, skal du gå efter den forførende og sexede duft. Det kan typisk være en Eau De Parfum-variant, gerne med orientalske duftnoter.

Aftenduften til byturen
Har du brug for en duft til mere festlige lejligheder eller til din næste tur i byen med gutterne? Så kan du godt kigge efter en duft, der fylder lidt mere og er dominerende uden at være anmassende. Her kan du sagtens gå efter de mørkere og mere krydrede noter. Det vil det være en god idé at kombinere noter af læder, træ og lidt sødere noter.

Bodyspray vs. deodorant

En bodyspray er en mild duft, som er beregnet til at bruge på hele kroppen. Det er en deodorant/antiperspirant ikke – den er designet til kun at blive brugt under armene. En antiperspirant/deodorant reducerer svedlugten, hvor en bodyspray ikke stopper svedlugt, men derimod giver kroppen en lækker duft.

Herredeodoranter findes både som spray, roll-on og stick. Alle varianter findes med og uden tilsat parfume. Nogle deodoranter forhindrer svedlugt ved at modvirke eller maskere de bakterier, der forårsager lugten, mens andre reducerer selve svedproduktionen i porerne, så sveden ikke udledes – eksempelvis Biotherm Homme Day Control. Du kan med fordel bruge en deodorant og parfume i samme serie, da det vil give et stærkere duftindtryk. Husk, at holdbarheden på en deodorant er bedst, hvis du anvender den på ren, nyvasket hud. ​​​​​​​

Noter i herredufte

Herreparfume og andre dufte opnår sin karakter ud fra de noter, der kombineres i duften. Klassiske noter i duften til manden er amber, orientalsk, træ, læder, fougére, og blomster. De mere moderne noter i parfume kan bestå af knuste blade eller agurk, citrus, gourmand (kan minde om duften af dessert) og lyse blomster. Andre typiske aromaer i dufte til mænd er plantenoter fra eks. bark, tonkabønne, træer, harpiks, blade og kviste.

Hvilke noter og aromaer, der sammensættes og hvorfor, er en videnskab, som kun de dygtigste parfumører mestrer. Det er derfor, at parfumer ofte er i en lidt højere prisklasse end så meget andet – der lægger en stor videnskab (og dyrebare ingredienser) bag dråberne i flakonen. ​​​​​​​

Cimmie
Materialist
Cimmie er 25 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 7 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...
Min ekspertise er:
Make-up