• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder i 2022? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Har du også overvejet at investere i en ny duft? Så er det nu, du skal læse med. I artiklen her gør jeg dig nemlig klogere på, hvad dine medsøstre som brødre lægger i kurven på matas.dk, når de shopper dufte. Hvem ved, måske finder du din nye favorit på listen?

1. Giorgio Armani Sì Eau de Parfum

Surprise! Endnu engang rammer Sì førstepladsen over de absolut bedst sælgende dufte, og jeg forstår godt, hvorfor Sí har vundet flere kvindehjerter. Den er nemlig skøn! Faktisk har Sí fået en lillesøster - nemlig Sí intense.


Sí er en kombination af solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter, der gør duften elegant og unik. Sì-kvinden er fri, og ved, hvordan livet leves fuldt ud. Hun repræsenterer den rolige styrke af kvindelighed, og udstråler en blanding af mystik og følelser. Hendes styrke er hendes dristighed og mod til at sige Sì!

2. Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette

Denne lette, feminine duft fra Calvin Klein udstråler naturlighed, selvtillid og charme, hvilket har gjort den ultrapopulær her på matas.dk.

Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette åbnes med friske noter af røde bær og mousserende fersken, beriget med hjertenoter ad delikat pæon, lyserød lilje og jasmun. Det giver den en blomstret og sensuel vibe, som afrundes af varme noter af sandeltræ, vanilje og moskus. En delikat duft, som vil gå rent ind hos de fleste.

3. Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Spray

Jeg tror næsten, at jeg kan skrive under på, at de fleste af os har mødt en uimodståelig duftsky af Mademoiselle på et tidspunkt i livet. Hvis ikke, så vil jeg anbefale dig at klikke denne duft-lady hjem med-det-vons! Mademoiselle har en helt særlig og stærk karakter med en overraskende frisk aura.


De udsøgte noter, der gemmer sig i den smukke flakon, er blandt andet appelsinblomsten, mandarin og bergamot i topnoterne. De sensuelle hjertenoter byder på jasmin og rose, mens patchouli, vanilje og vetiver ligger på lur i basen. En blanding af en frisk, krydret og sød duft. Nu har jeg selv haft Mademoiselle hjemme på badeværelset et par gange, og I kan tro, at den holder længe på huden.

Efterårets 10 nye dufte

Nyhed

Efterårets 10 nye dufte

Det er så småt tid til at finde de lune sweatre og seje ankelstøvler frem. Dyk ned i sæsonens nye dufte, der passer til den hyggelige årstid med varme noter og smukke flakoner. Her kan du se efterårets mest populære duft-nyheder.

Læs også

4. Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

Libre kyssede solen for første gang i 2019, og har siden været en af de store favoritter blandt kvinder. Libre kendetegner den stærke og dristige kvinde, der lever livet fuldt ud. Kombinationen mellem orangeblomsten og den blomstrende lavendel tilfører et feminin twist, mens vaniljen fra Madagasker skaber en varm følelse. Flakonen skriger af modernitet med sine vinkler så skarpe som haute couture.


Det ikoniske logo, der er fastgjort til glasset som en juvel, kendetegner Yves Saint Laurents moderne tilgang til at fange enhvers opmærksomhed, mens den gyldne kæde og det asymmetrisk sortlakeret låg fuldender indtrykket.


5. Zarko Pink Molécule

Zarkoperfume har på rekordtid vundet en masse kvindehjerter Danmark over med deres delikate og unikke dufte. Så det kommer ikke bag på os, at vi finder Zarkoperfume Pink Molécule på denne top 10.

Det er en frisk og let duft inspireret af det danske, lune forår og de mørke træer i de danske skove. Den indeholder topnoter af hyldeblomst, abrikos og sort orkidé, samt bundnoter af mahogni og sorte trænoter.

6. Biotherm Eau Vitaminée Eau de Toilette

Sommer, sol og citrusfrugter. Det er netop dét, den friske duft fra Biotherm er inspireret af, som også tydligøres på flakonen.


Noterne afspejler naturligvis også den sommerlige og citrusagtige duft, hvor musk og noter af citrus spiller en central rolle. Den perfekte duft til dig, der sværger til de friske dufte.


Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs også

7. Boss Femme Eau de Parfum

Denne fine lille flakon ser ikke bare fantastisk smuk og elegant ud, den dufter også helt eminent. Boss Femme Eau de Parfum er en strålende, blid og blød duft, som emmer af feminin energi.
​​​​​​​

Den har fristende topnoter af manderin og solbær, samt cremede og muskagtige bundnoter. Derudover er den også beriget med noter af rose, orientalsk lilje samt stephanotis. En varm, subtil duft, som vi næsten vil garantere, du vil få komplimenter på.

8. Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum 

Selvfølgelig rammer en af Lancômes ikoniske dufte også top 10 listen. Generelt er de skønne dufte fra Lancôme ultra populære, men særligt Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum har møvet sig godt frem i feltet.

Bestseller duften indeholder noter fra den dyrebare iris og en smule sødme fra vanilje. Herudover bliver sanserne mødt af en frisk aura fra appelsinblomsten, jasmin og tonkabønne. En god kombination af en sød, frugtig og blomstrede duft.


Hvis du vi lære mere om de mest populære dufte fra Lancôme, har jeg netop skrevet en artikel om 5 af de bedst sælgende dufte fra selv samme brand.

5 populære dufte fra Lancôme 

Vi guider

5 populære dufte fra Lancôme 

De ikoniske dufte fra Lancôme er pakket ind i vaskeægte fransk skønhed. Siden 1935 har deres palette af makeup- og hudplejeprodukter samt dufte været et hit blandt kvinder såvel som mænd. Særligt 5 dufte har vundet en plads i manges hjerter, og det er lige præcis dem, det skal handle her. 

Læs også

9. Ralph Lauren de Toilette

Denne skønne duft fra Ralph Lauren er en forfriskende og let parfume, som er perfekt til kvinden med masser af dejlig energi! Den giver nemlig et opløftende boost, som man kun kan blive i godt humør af.

Den indeholder blandt andet noter af appelsin, æbleblade, magnolia og iris, som alt sammen komplimenteres af en kontrastfyldt note af muskus. En vidunderlig duft til din hverdag, som kun vil løfte dit humør.

10. Lancôme Hypnôse Eau de Parfum Spray 

Lancôme er bare dygtige til at skabe skønne parfumer, og derfor finder du dem endnu en gang på denne top 10 liste. Og det kommer ikke bag på os!

Lancôme Hypnôse Eau de Parfum Spray er en duft fuld af sjæl og lidenskab, som er inbegredet af sensualitet og alt, der er feminint. Den har noter af blandt andet vanilje og vetiver, som beruser sanserne og giver glæde til din hverdag. En vaskeægte klassiker, som vi her på redaktionen også er helt vilde med.

Andre duft bestsellers:

Relaterede artikler

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs Mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Dufte og stjernetegn: Eksperten guider

Matas LIVE

Dufte og stjernetegn: Eksperten guider

Af Amalie Brohus

I denne LIVE skal vi på en sanselig og yderst velduftende tur til stjernerne, når vi får besøg i studiet af astrolog Amalie Brohus. I astrologiens verden har planeternes færden ude i universet indflydelse på vores færden her på jorden, og med udgangspunkt i de 12 stjernetegn skal vi forsøge at finde den helt perfekte duft til din energi baseret på dit stjernetegn. Kom med på denne overjordiske duftrejse – og bliv klogere på astrologiens univers.

Læs Mere