• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder i 2022? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Har du også overvejet at investere i en ny duft? Så er det nu, du skal læse med. I artiklen her gør jeg dig nemlig klogere på, hvad dine medsøstre som brødre lægger i kurven på matas.dk, når de shopper dufte. Hvem ved, måske finder du din nye favorit på listen?

1. Giorgio Armani Sì Eau de Parfum

Surprise! Endnu engang rammer Sì førstepladsen over de absolut bedst sælgende dufte, og jeg forstår godt, hvorfor Sí har vundet flere kvindehjerter. Den er nemlig skøn! Faktisk har Sí fået en lillesøster - nemlig Sí intense.


Sí er en kombination af solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter, der gør duften elegant og unik. Sì-kvinden er fri, og ved, hvordan livet leves fuldt ud. Hun repræsenterer den rolige styrke af kvindelighed, og udstråler en blanding af mystik og følelser. Hendes styrke er hendes dristighed og mod til at sige Sì!

2. Boss The Scent For Her Eau de Parfum

Hugo Boss er mange kvinders såvel som mænds go-to brand, når vi snakker om tøj, sko, tasker og naturligvis også dufte. På en flot andenplads er det derfor ingen overraskelse, at Boss The Scent For Her Eau de Parfum stjæler en placering. Jeg har tidligere skrevet en artikel, der omhandler de mest populære dufte fra Hugo Boss, hvor denne duft-darling naturligvis ligger nr. 1.


Den forførende parfume er beriget med udsøgte noter af honningglaseret fersken, delikate fresia blomster, osmanthus blomst og intens ristet kakao. Med andre ord: en frugtig, blomstrede og sød duft.

3. Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Spray

Jeg tror næsten, at jeg kan skrive under på, at de fleste af os har mødt en uimodståelig duftsky af Mademoiselle på et tidspunkt i livet. Hvis ikke, så vil jeg anbefale dig at klikke denne duft-lady hjem med-det-vons! Mademoiselle har en helt særlig og stærk karakter med en overraskende frisk aura.


De udsøgte noter, der gemmer sig i den smukke flakon, er blandt andet appelsinblomsten, mandarin og bergamot i topnoterne. De sensuelle hjertenoter byder på jasmin og rose, mens patchouli, vanilje og vetiver ligger på lur i basen. En blanding af en frisk, krydret og sød duft. Nu har jeg selv haft Mademoiselle hjemme på badeværelset et par gange, og I kan tro, at den holder længe på huden.

10 nye forårsdufte til kvinder

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder

Igen i år bliver vores forår beriget med nogle helt nye parfumer - ja tak! I artiklen her afslører jeg 10 af de store duftnyheder, som jeg er overbevist om, bliver et hit.

Læs også

4. Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum

Libre kyssede solen for første gang i 2019, og har siden været en af de store favoritter blandt kvinder. Libre kendetegner den stærke og dristige kvinde, der lever livet fuldt ud. Kombinationen mellem orangeblomsten og den blomstrende lavendel tilfører et feminin twist, mens vaniljen fra Madagasker skaber en varm følelse. Flakonen skriger af modernitet med sine vinkler så skarpe som haute couture.


Det ikoniske logo, der er fastgjort til glasset som en juvel, kendetegner Yves Saint Laurents moderne tilgang til at fange enhvers opmærksomhed, mens den gyldne kæde og det asymmetrisk sortlakeret låg fuldender indtrykket.


5. Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum 

Selvfølgelig rammer en af Lancômes ikoniske dufte også top 10 listen. Generelt er de skønne dufte fra Lancôme ultra populære, men særligt Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum har møvet sig godt frem i feltet.

Bestseller duften indeholder noter fra den dyrebare iris og en smule sødme fra vanilje. Herudover bliver sanserne mødt af en frisk aura fra appelsinblomsten, jasmin og tonkabønne. En god kombination af en sød, frugtig og blomstrede duft.


Hvis du vi lære mere om de mest populære dufte fra Lancôme, har jeg netop skrevet en artikel om 5 af de bedst sælgende dufte fra selv samme brand.

5 populære dufte fra Lancôme 

Vi guider

5 populære dufte fra Lancôme 

De ikoniske dufte fra Lancôme er pakket ind i vaskeægte fransk skønhed. Siden 1935 har deres palette af makeup- og hudplejeprodukter samt dufte været et hit blandt kvinder såvel som mænd. Særligt 5 dufte har vundet en plads i manges hjerter, og det er lige præcis dem, det skal handle her. 

Læs også

6. Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum

Sjettepladsen går til en Danish Beauty Award Vinder 2022, som vandt prisen for årets feminine duft - nemlig Gucci Flora Gorgeous Gardenia. Velfortjent! Duften er nemlig en skøn blomsterduft både udenpå og indeni.


Duften er bygget op om de smukke, velduftende hvide gardenia blomster blandet med jasmin, pæreblomst og sød farin. Er du derfor på udkig efter en blomstrede og sød duft til samlingen, så er jeg ret sikker på, at du og Gucci Flora Gorgeous Gardenia vil være et godt match!

7. Biotherm Eau Vitaminée Eau de Toilette

Sommer, sol og citrusfrugter. Det er netop dét, den friske duft fra Biotherm er inspireret af, som også tydligøres på flakonen.


Noterne afspejler naturligvis også den sommerlige og citrusagtige duft, hvor musk og noter af citrus spiller en central rolle. Den perfekte duft til dig, der sværger til de friske dufte.


Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs også

8.Lancôme Idôle Eau de Parfum

Endnu en skøn parfume fra Lancôme rammer listen over bedst sælgende dufte til kvinder. På en ottendeplads er det Idôle, der har møvet sig op med sine udsøgte noter.


Samspillet af noter gør Idôle til en frisk og blomstrede duft med sine bærende noter af rose, jasmin, chypre og musk. Idôle er en smal sag, hvilke gør det ekstra nemt at have bestseller duften med på farten i tasken.

9. Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum 

Lady Million Eau de Parfum kan kendes på hendes glamourøse og gyldne flakon, der gemmer på en overdådig duft sammensætning. Denne parfume-lady favner bredt: den indbærer både frugtige, blomstrede og friske citrusnoter.  


I topnoterne har duften både neroli og hindbær, der giver en sød aura, mens der i hjertenoterne er friske hvide blomster og appelsinblomst som varmes op af en bund med patchouli og honning.  

10. Giorgio Armani Emporio Because It's You Eau de Parfum

Ikke nok med, at Giorgio Armani rammer førstepladsen, så runder vi også artiklen af med en duft fra det italienske modehus. På en flot tiendeplads har vi en elegant, frugtig og sød duft, der gemmer på en masse skønne noter. Partneren til 'It's You' er 'Stronger for You', som er den mandlige version, der også hitter på top 10 listen over bedst sælgende dufte til mænd.


Duft-skønheden gemmer på noter af hindbær, lemon og neroli i topnoterne, mens rose er det bærende i hjertenoterne. I bundnoterne bliver sanserne forført af sød vanilje, musk og rav. ​​​​​​​

Andre duft bestsellers:

Relaterede artikler

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs mere
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Af Amalie Schiller

Om du er en kvinde eller mand, der sidder bag skærmen og har brug for hjælp til, hvilken herreduft, du skal vælge, så tror jeg, at mit lille skriv kan hjælpe dig godt på vej. Jeg har nemlig taget et dykket ned i Matas' database for at undersøge de 10 mest solgte parfumer og Eau de Toilette til mænd i 2022 på matas.dk.

Læs mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs mere
Dufte og stjernetegn: Eksperten guider

Matas LIVE

Dufte og stjernetegn: Eksperten guider

Af Amalie Brohus

I denne LIVE skal vi på en sanselig og yderst velduftende tur til stjernerne, når vi får besøg i studiet af astrolog Amalie Brohus. I astrologiens verden har planeternes færden ude i universet indflydelse på vores færden her på jorden, og med udgangspunkt i de 12 stjernetegn skal vi forsøge at finde den helt perfekte duft til din energi baseret på dit stjernetegn. Kom med på denne overjordiske duftrejse – og bliv klogere på astrologiens univers.

Læs mere