• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Vi giver dig overblikket over de 10 bedst sælgende dufte til kvinder, så du kender de sikre vindere.

1

Paco Rabanne Lady Million

Lady Million er en dristig, glamouriøs og ultra-feminin blomsterduft. Duften fra det franske modehus Paco Rabanne er hurtigt blevet populær og er altså den ultimative favorit.

​​​​​​​

Duftnoterne består af hindbær, neroli og arabisk jasmin. Hvis du er vild med den klassiske Lady Million, så prøv også Lady Million Lucky og Lady Million Privé, der har base i den populære klassiker.


Se alle varianter


(51)
Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum 50 ml
479,95
Førpris 599,95
DU OPTJENER 48 Point
(4)
Paco Rabanne Lady M Privé Eau de Parfum 30 ml
459,95
DU OPTJENER 46 Point
2

Dior JOY

Selvfølgelig stjæler Dior en plads på listen her. Den nye duft fra modehuset hedder JOY, og den har for alvor stjålet jeres hjerter som en af de bedst sælgende parfumer.


Duften er ren, umiddelbar og blomsteragtig og så er den blød og intens på samme tid. Træagtige og varme noter giver genlyd i duftens hjerte og base. Ren glæde på flaske.


DIOR JOY BY DIOR EAU DE PARFUM 30 ml
529,95
DU OPTJENER 53 Point
Top 10 dufte til mænd

Vi guider

Top 10 dufte til mænd

Vi har samlet de 10 mest populære dufte til mænd, så du ved, hvad der er en sikker vinder, næste gang du skal købe en parfume.

Læs også
3

Georgio Armani Sí

Sì er en feminin duft til den moderne kvinde og findes både i eau de parfum og en lettere eau de toilette. Kombinationen af solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter gør duften elegant og unik.


Sì-kvinden er fri og ved, hvordan livet leves fuldt ud. Hun repræsenterer den rolige styrke af kvindelighed, og udstråler en blanding af mystik og følelser. Hendes styrke er hendes dristighed og mod til at sige Sì!

​​​​​​​

Se alle varianter


(79)
Giorgio Armani Sì Eau de Parfum 30 ml
459,95
DU OPTJENER 46 Point
4

Marc Jacobs Daisy Love

Den klassiske Daisy duft fra Marc Jacobs har fået en populær søster, som er elsket af mange. Daisy Love er ikke bare en sprudlende gourmand-duft. Den er også vanvittigt smuk med sit kæmpe blomsterlåg, der vil pynte på enhver hylde.


Den nye Daisy Love duft udtrykker en ubekymret og naturlig stemning med noter af multebær, daisyblade, crème chantilly, hvidt træ og musk.

(18)
Marc Jacobs Daisy Love Eau de Toilette 50 ml
479,95
Førpris 599,95
DU OPTJENER 48 Point
5

Hugo Boss the Scent for her

Hugo Boss the Scent er en forførende duft til kvinder, der hurtigt landede på toplisten af populære dufte. En uimodståelig og luksuriøs duft.


Duften har noter af honningglaseret fersken, delikate fresia blomster, fængslende Osmanthus blomst og intens ristet kakao, der forfører sanserne.


Vidste du i øvrit, at flakonen er inspireret af den ikoniske BOSS manchetknap?


Se alle varianter


Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her.

Læs også
6

Lancôme La Vie est Belle

Ikke overraskende lander La Vie est Belle på toplisten. Den smukke duft er en hyldest til livet - og fuld af omtanke og sjæl. La Vie est Belle repræsenterer friheden til at vælge sin egen vej, følge sit hjerte, og ikke lade nogen eller noget diktere, hvordan man skal leve sit liv.


La Vie est Belle er bygget op med iris, som er duftens rygrad fra start til slut, men indeholder også Sambac jasmin og appelsinblomst.


Se alle varianter


(79)
Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum 30 ml
429,95
DU OPTJENER 43 Point
7

Chloé Signature

Er du vild med klassisk rosenduft? Den rige og flirtende note af  rose har gjort Chloé signaturduft til en af de mest populære dufte. Rosen ledsages af magnolia og liljekonval samt af en diskret antydning af varm amber og elegant cedertræ.


Duften rammer plet hos rigtig mange kvinder, og er skabt til den kreative og individualistiske kvinde. Den findes både i eau de parfum, eau de toilette - og som noget helt nyt i en intens version kaldet 'Chloé Absolu'.


Se alle varianter


(14)
Chloé Signature Eau de Parfum 50 ml
729,95
DU OPTJENER 73 Point
8

Zarkoperfume Pink Molécule

Den danske parfumeur, Zarko Pavlov, står bag en af de allermest populære dufte på listen, nemlig Pink Molécule.


Duften er en fortolkning af de nordiske elementer blandet med pink champagne: Den varme brise der kommer i foråret mikset med vand og de mørke træer fra Danmark.


PINK MOLéCULE Eau de Parfum er en feminin duft med noter fra blandt andet hyldeblomster, abrikos, sort orkidé, mahogni og akkorder fra sort træ.


(100)
ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE 090•09 Eau de Parfum 100 ml
799,95
DU OPTJENER 80 Point
ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Bag om brandet

ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Zarko Pavlov er manden bag det danske parfumebrand, Zarkoperfume, og han er igen aktuel med sin nyeste duft, Cloud no. 2. Vi mødte ham på Nimb hotel til en snak om duftenes baggrund og Zarkos egen idealistiske tilgang til duftverdenen.

Læs også
9

Elizabeth Arden White Tea

Mangler du den perfekte duft til hverdag, der både er enkel og stilfuld? Så tag et kig på best selleren White Tea fra Elizabeth Arden.


En duft til kvinden, der gerne vil leve i nuet. Noterne er perfekt sammensat for at afspejle ro og enkelhed. De består blandt andet af mandarin, havbrisenoter og japansk hvid bregne og hvid te samt hvid iris, tonkabønne og beroligende musk.​​​​​​​


(46)
Elizabeth Arden White Tea Eau de Toilette 50 ml
319,95
DU OPTJENER 32 Point
10 nye forårsdufte til kvinder og mænd

Vi guider

10 nye forårsdufte til kvinder og mænd

Foråret er over os og sommeren er på vej, så måske er det tid til at skifte din parfume ud med noget friskt og sprudlende? Vi har samlet 10 nye skønne forårsdufte til dig lige her.

Læs også
10

Gucci Bloom

Den minimalistiske og smukke flakon fra Gucci indeholder en af tidens mest populære dufte, nemlig Bloom.


Rangoon Creeperen - en plante opdaget i Sydindien - der ændrer farve fra hvid til lyserød og endelig rød, når den blomstrer, giver duften en pudret, blomstret kant.


Er du vild med Gucci Bloom vil du sikkert også elske de to nyeste skud på Bloom-stammen, nemlig Gucci Bloom Nettare di Fiori og Gucci Bloom Acqua di Fiori.


Se alle varianter


(12)
Gucci Bloom Eau de Parfum 50 ml
769,95
DU OPTJENER 77 Point
(1)
Gucci Bloom Nettare di Fiori Eau de Parfum 50 ml
594,95
Førpris 849,95
DU OPTJENER 60 Point

Relaterede produkter

DIOR J'ADORE EAU DE PARFUM 30 ml
529,95
DU OPTJENER 53 Point
(14)
Gucci Bamboo Eau de Parfum 30 ml
559,95
DU OPTJENER 56 Point
(21)
Marc Jacobs Daisy Dream Eau de Toilette 50 ml
479,95
Førpris 599,95
DU OPTJENER 48 Point
(38)
Hugo Boss Boss Femme Eau de Parfum 30 ml
249,95
Førpris 419,95
DU OPTJENER 25 Point
(39)
Clean Rain Eau de Parfum 30 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point
(19)
Rudolph Care Signature Notes Eau de Parfum 50 ml
499,95
DU OPTJENER 50 Point

Relaterede artikler

Naturlige og rene dufte til dig

Vi guider

Naturlige og rene dufte til dig

Af Isabel Marschall Thostrup

Du går måske allerede efter de naturlige mærker, når du vælger hudpleje og makeup. Men vidste du, at også nogle parfumer er lavet specielt med naturligt indhold? Det er mærker som CLEAN, Zarkeoperfume samt de to lækre hudplejebrands, Rudolph Care og Tromborg, der også har dufte.

Læs Mere
Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
7 sommerdufte du skal kende

Vi guider

7 sommerdufte du skal kende

Af Trine Brøndsted

Sommeren nærmer sig, og hvis du ikke allerede har forelsket dig i en duft, så er det måske tid til at stikke næsen i denne skønne samling af vidunderlige dufte, som kommer til at præge sommeren.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret