1 / 1

Mandel m. Hvid Chokolade/ Kirsebær

Variant:80 g

36,95 kr.
Optjen 4 point hos Club Matas

Sendes fra Matas Specialvarelager - Afs. 2-3 dg

Varen kan kun købes online

Fri fragt ved køb over 499 kr..

Mandler overtrukket med hvid chokolade og kirsebærpulver
EASIS Mandler med hvid chokolade og kirsebær er en skøn kombination af let ristede mandler, hvid chokolade og kirsebærpulver, der leder tankerne hen på ris a la mande.
Den smukke lyserøde farve kommer fra kirsebærpulveret som giver mandlerne et smukt udseende og en lækker smag. Selvfølgelig uden tilsat sukker.

Indeholder sødestoffer. Uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker. Sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol og sødemidlet steviol glycosid, som udvindes af stevia planten.

Specifikationer
  • Uden tilsat sukker
  • Med sødestof fra Steviaplanten
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi 2220 kJ / 530 kcal
Fedt 41 g
- heraf mættede fedtsyrer 16 g
Kulhydrat 26 g
- heraf sukkerarter 12 g
Kostfibre 17 g
Protein 15 g
Salt 0,20 g
MANDLER (32%) , kakaosmør, kostfibre (dextrin, inulin, oligofruktose), sødMÆLKspulver , sødestof (erythritol 6,5%), VALLEproteinisolat (MÆLK) , skummetMÆLKspulver , kirsebærpulver (2,4%), emulgator (SOJAlecithin) , naturlig aroma, surhedsregulerende middel (citronsyre), naturlig vaniljearoma, sødestof (steviol glycosider)
Indhold80 g
Enhedspris461,88 kr./kg
MærkeEASIS
KategoriTørret Frugt & Nødder
Se altEASIS Tørret Frugt & Nødder
Varenummer792051

Dette produkt er en bestillingsvare, hvorfor købsaftalen først er bindende for Matas, når vi sender dig en bekræftelse. Ved levering af større varer med fragtmand, vil levering være til kantsten. Læs mere om køb af bestillingsvarer .

OBS:

Produktet sendes ikke fra vores eget lager, men direkte fra producenten.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas