Helse & Sundhed

HelseStriberne
Støttende bestsellers
Sexlegetøj
Træningsudstyr
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/173
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Alder

Form

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

6303 produkter
6303 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR
35,-
Unikalk Forte 180 tabl.
104,95 kr.139,95 kr.
Bestseller
Støtter og aflaster
SHOP HER
FIND DIN FAVORIT
Fiskeolie og Omega 3
TAG TESTEN
Receptmedicin leveret lige til døren
BESTIL HER
2 FOR
420,-
Bodylab Whey 100 1 kg
259,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 173
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Stephanie
Farmakonom
Min ekspertise er:
Hudpleje

Sundere Sammen

Det voksende fokus på sundhed og velvære har været altafgørende for udviklingen af produkter i Matas' udvalg indenfor helse og sundhed.

Hvad end du vil gøre kroppen sundere med kosttilskud, motion eller vægttab, eller sygdom og mental sundhed, så har vi i vores sortiment et hav af muligheder til dig.

Sundere sammen, stærkere sammen og skønnere sammen. Sundhed er altid i fokus hos Matas og vi arbejder altid på at forbedre vores sortiment og viden samt uddanne helserådgivere, så vi kan hjælpe dig på din rejse til sundere sind og krop.

Det væsentligste for dig der har fokus på helse og sundhed, er at overveje dit behov, for at kunne finde den bedste løsning i vores bredde sortiment, der netop har flere muligheder.

Helse og sundheds i Matas

I 1949 startede eventyret om Matas. En lille flok materialister besluttede sig for at gå sammen om indkøb af varer - på den måde fik de nemlig rabat på de varer de bestillede pga. den større mængde.

Samarbejdet blev en kollosal succes, dog skal vi næsten 30 år frem i tiden, til 1974, før Vital Shoppen blev en realitet. På dette tidspunkt fandtes der omkring 200 Matas butikker landet over.

I dag kan du finde en lang række forskellige helseprodukter i Matas:

 • Kosttilskud og olier
 • Naturlægemidler
 • Homøopatiske lægemidler
 • Vitaminer og mineraler
 • Fødevarer, slik og snacks
 • Slankekost
 • Kosttilskud til dyr
 • Bøger om sundhed og helsekost

Det voksende fokus på sundhed og velvære har været altafgørende for udviklingen af produkter i Matas' helsekostafdeling.

Idag kan du finde en helsekostafdeling i alle vores Matas butikker, samt få råd og vejledning i de mange forskellige produktmuligheder.I vores online helsebiks finder du mere end 3100 forskellige helsekostprodukter.

Kosttilskud

I vores sortiment af kosttilskud finder du alverdens enkelte og kombinerede vitaminer, droger, urter, ekstrakter, mineraler og meget mere.

Før i tiden var det ikke muligt at opsamle de forskellige effektive ingredienser i diverse fødevarer - Derfor benyttede man sig af de rå elementer, bl.a. rødder, bær, og urter, som skulle have en helbredende og/eller forebyggende effekt.

I dag er det muligt at oprense disse effektive næringsstoffer, hvor de vil kunne optimeres til en endnu mere effektiv virkning. Derfor vil du også typisk se, at flere kosttilskud er blandet med naturlige ingredienser og vitaminer for at ramme specifikke behov bedst muligt. 

I denne kategori finder du alt indenfor Vitaminer, Mineraler, Fiskeolie og Omega 3, Urter, Droger, Kosttilskudsolier og Kosttilskud til Dyr. Matas.dk tilbyder desuden at bredt udvalg til dig med vegansk eller vegetarisk livstil.

Træning & Vægttab

Hos Matas tror vi på at vi er Stærkere Sammen. Vi ønsker at alle har det godt i sind og krop. Vi tilbyder dig derfor lækre produkter inden for træning og vægttab. Vi forhandler træningsudstyr, løbebånd, smartwatch, motionscykler, proteinpulver, måltidserstatning og meget mere.

I denne kategori finder du Træningsudstyr, Proteinpulver, Proteinbarer, Måltidserstatninger, Slankekosttilskud og Kaloriefattige madvarer. Hvad end du er nybegynder eller erfaren træningsentusiast, så har vi noget til dig.

Naturlægemidler

Naturlægemidler er i lovgivningen defineret som "lægemidler, hvis aktive indholdsstoffer udelukkende er naturligt forekommende stoffer i koncentrationer, der ikke er væsentligt større end dem, hvori de forekommer i naturen".  Naturlægemidler godkendes af lægemiddelstyrelsen, og der stilles krav til både fremstilling, kvalitet, sikkerhed og virkning af naturlægemidler.

Der stilles samme kvalitetskrav til en virksomhed der producerer naturlægemidler, som til en virksomhed der producerer lægemidler. Det kan give dig en tryghed om produkternes kvalitet selvom det er lægemidler af naturlig oprindelse.

I denne kategori finder du naturlægemidler til Forkølelse, Kredsløb, Mave/tarm, Nedtrykt/modløs, Overgangsalder, Søvnbesvær og Vandladningsbesvær.

Sex & Samliv

Sundhed handler om mere end bare kost og træning. Sex er en stor del af menneskets identitet, skabelse og parforholdets mest intime del af forholdet. Hvad end du søger kondomer, vibrator, sexlegetøj, glidecreme, penisringe, buttplugs eller anden stimulerende tilføjelse til dig eller dig og din partners samliv, så har vi et bredt sortiment til dig.

Helseabonnement

I Matas har vi givet dig mulighed for at få dine helseprodukter på abonnement. Når du tilmelder dig et helseabonnement får du altid en række fordele:

 • 20% rabat
 • Fri fragt
 • Få leveret dine produkter i et fast interval, så du ikke løber tør
 • Ingen binding - du kan opsige når som helst
 • Ingen uforudsete opkrævninger

Du kan nemt selv ændre i dine abonnementsvarer.

Du kan læse meget mere om vores helseabonnement her

Indlægsseddel

På de fleste helsekostprodukter, vil der ikke følge en decideret seddel med til produktet - Alt hvad du skal vide vil ofte stå på ydersiden af beholderen.

Læs altid indlægssedlen eller emballagen inden du starter på et nyt helsekostprodukt.

Her finder du informationer om antal, daglig dosis, indhold, ingredienser, udløbsdato, batch nr., korrekt opbevaring mm.

Et kosttilksud bør aldrig træde i stedet for en varieret kost.

På nogle produkter vil du også kunne finde en skitse af tablettens egentlige størrelse. Dette er med til at du som forbruger har et kendskab til produktet, allerede inden du tager det i brug.

Gravid og ammende

Det gælder altid for dig der er gravid eller ammer at du bør rådføre dig med læge eller andet sundhedspersonale, før du indtager kosttilskud. Skulle der alligevel opstå tvivl, vil vi altid gerne guide dig i en Matas butik nær dig eller her på Matas.dk.