E.L.F. Cosmetics forhandles ikke længere hos Matas

Men vi har masser af skønne alternativer at gå på opdagelse i. Vi har håndplukket nogle til dig på siden her, vi tror du vil synes om.

Andre med samme interesser kiggede også på:

Udforsk makeupkategorien:

Find inspiration i vores artikelunivers:

Zita
Kosmetiker
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...
Min ekspertise er:
Hudpleje

E.l.f Cosmetics: Fra Oakland til hele verden

E.l.f. cosmetics er et amerikansk kosmetikbrand fra Oakland i Californien, som er stiftet af Joseph Shamah og Scott Vincent Borba tilbage i 2004. Joseph og Scott mødte hinanden i 2002 til en fest. De faldt i snak over deres fælles interesse, lækker kvalitetsmakeup, men til overkommelige priser. De blev enige om at starte et firma sammen, nemlig E.l.f. Cosmetics.

Filosofi og Mission

E.l.f. står for "eyes, lips, face" og repræsenterer brandets engagement i at tilbyde produkter, der fremhæver en kvindes naturlige skønhed. Med fokus på både kvalitet og overkommelighed har E.l.f. Cosmetics vokset sig til en global aktør indenfor kosmetikbranchen.

​​​​​​​E.l.f. Cosmetics repræsenterer en ny æra inden for kosmetikindustrien, hvor kvalitet møder overkommelighed. Med et bredt udvalg af produkter og et stærkt fokus på etiske praksis, fortsætter E.l.f. med at inspirere og nå ud til skønhedsentusiaster over hele verden.

E.l.f.- produkterne

Det amerikanske makeupmærke producerer alt, hvad en kvindes kosmetikpung kan rumme – og mere til.  Her er et udpluk af E.l.f. Cosmetics' fantastiske produkter.

  • E.l.f. Poreless Putty Primer er en lækker, cremet og let primer, som giver huden den optimale fugt. Den forfiner huden og efterlader den blød og jævn, mens den griber fast i makeuppen, så den holder hele dagen. Denne primer er perfekt til alle hudtyper.

  • E.l.f. Blemish Control Primer er helt unik og uundværlig for dig, som døjer med uren hud. Formlen er tilsat salicylsyre og E-vitamin, der går ind og kontrollerer udbrud. På samme tid giver den dig et satinblødt finish, der gør, at din makeup efterfølgende ligger jævnt og smukt.

  • E.l.f. Baked Highlighter er den smukkeste lysreflekterende highlighter, der giver lige præcis den dér naturlige glød. Den indeholder både solsikke-, abrikos- og drueolie, der går ind og giver din hud masser af udstråling.

​​​​​​​E.l.f. Cosmetics har desuden et hav af produkter, som giver den smukkeste glød og udstråling. Du kan faktisk skræddersy en helt serie til dig selv hos E.l.f. – til en rigtig overkommelig pris.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.