• Afsendelse 1-3 hverdage
  • 1400+ brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

ESCENTRIC MOLECULES

Geza Schöen er næsen bag Escentric Molecules og i samarbejde med Londons førende Branding eksperter fra MeCompany og ThisCompany er flakoner og ydre emballager designet med matematiske binære koder og molekylær grafik, som inspiration fra duftenes sanselige og naturvidenskabelige natur.

Den anderledes og udtryksfulde duft aura er verdenskendt for værende simpel. Der er tale om ét enkelt molekylært stof i 4 af de i alt 8 dufte. Enkeltheden gør at der er tale om en effekt frem for en egentlig duft, og som kun udvikler sig i kontakt med den varme hud. Med sin feromon lignende virkning bibringer den en særlig og uforklarlig udstråling til den som bærer ESCENTRIC MOLECULES…

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

8 produkter
8 produkter
Sorter efter: Mest populære
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Molecule parfume

Kender du det, med at nogle dufte kan minde os om en bestemt person? Måske du pludselig dufter en duft der minder dig om din veninde, bror, mor eller mormor.

Med en Molecule parfume kan du også få din helt egen unikke duft. En molecule parfume vil nemlig udvikle sig når den kommer i kontakt med huden, og vil derfor udvikle sig forskelligt alt efter hvem der tager den på.

Parfume der tilpasser sig

Molecule parfume er opbygget på molekyler. Et Molekyle fremstilles i et laboratorie og bliver kørt igennem en kemisk proces. Når molekylen rammer den varme hud, blandes den med duften i din kropskemi, og udvikler på den måde en helt unik duft. Du vil derfor opleve at duften vil dufte anderledes på dig end den vil på din veninde. Så I kan sagtens, med ro i maven, dele den samme duft når i skal ud, for i vil få hver jeres personlige duft.

Forskellen på Molecule og Escentric Molecule

Escentric Molecule duftene er opbygget på en helt bestemt måde, og lige gyldigt hvilken du vælger, vil den udvikle sig helt unikt på din hud.

Duftene med navnet "Molecule", består udelukkende af et molekyle, og vil først udvikle en duft når den kommer på den varme hud.

Duftene med navnet "Escentric" består af et molekyle der er kombineret med andre indgredienser, som giver mere duft. Du vil derfor kunne dufte disse dufte inden den kommer på huden, og den vil derefter udvikle sig på din hud, grundet molekylet.

Escentric Molecules serien består af 4 forskellige Molekyle dufte.

Molecule 01

indeholder kun molekylet Iso E Super. Du vil mærker en antydning af behagelige og fløjlsbløde trænoter som er vekslende i op til 10 timer. Du vil opleve at duften forsvinder og dukker op igen.

Escentric 01

Indeholder hele  65 % Iso E Super sammen med bl.a. pink peber og grøn lime.  Escentric 01 bevæger sig hurtigt fra top til bund og bliver længere i den basale duftnote, som skifter imellem sanselige og varme træagtige duftnoter.

Molecule 02

Indeholder den rene essens fra et enkelt aroma-molekyle, der er naturidentisk med ambroxan. Duften har en frisk, næsten mineralsk lethed over sig, som fint udvikler sig på den der bære aromaen.

Escentric 02

Er en blandingsaroma af ambroxan i kombination med vetiver og muscone. derudover indeholder den Violrod, hyldeblomst ekstrakt og hedione, der opbruser topnoten. Escentric 02 har en helt ren duft, der udvikler sig til at blive varm, sexet og forførende.

Alt du skal vide om molekyle parfume

Spot Trenden

Alt du skal vide om molekyle parfume

Af Isabel Marschall Thostrup

En molekyle parfume er en parfume bygget op af molekyler. Måske har du oplevet, at du ikke kan dufte dem på dig selv, mens folk omkring dig sagtens kan dufte din parfume? Det er der en helt særlig grund til. Bliv klogere på molekyle parfume her.

Læs Mere
Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere