Essence

Dem, der elsker skønhed, vil bare have det sjovt. Essence tilbyder den bedste make-up kvalitet til en fair pris. Mottoet er: "stay pink and proud". Alle kan være sig selv og vise det uden frygt for, hvad andre tænker om dem. Og i øvrigt består alle essence-produkter af 100% veganske ingredienser.

Essence

Dem, der elsker skønhed, vil bare have det sjovt. Essence tilbyder den bedste make-up kvalitet til en fair pris. Mottoet er: "stay pink and proud". Alle kan være sig selv og vise det uden frygt for, hvad andre tænker om dem. Og i øvrigt består alle essence-produkter af 100% veganske ingredienser.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

94 produkter
94 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Julie
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Essence - Stay Pink & Proud

Essence er en tysk skønhedsbrand, der sælger makeup og makeup-tilbehør, som er 100% veganske. Produkterne har gode priser, som alle kan være med på. Essence ønsker at skønhed skal være sjovt at bruge, men også for miljøet.

​​​​​​​Essence Makeup er et yderst populært mærke, der tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Uanset om du er ny inden for makeup eller en erfaren entusiast, kan Essence hjælpe dig med at skabe et utal af smukke og unikke looks. Husk at følge vores tips og tricks for at få mest muligt ud af dine Essence Makeup produkter og opnå det perfekte look hver gang.

Essence er stolte af, at de ikke tester på dyr og kan altid tilbyde den bedste kvalitet til prisen og i overensstemmelse med EU-lovgivningen. 85% af deres produkter bliver nemlig produceret inden for Europa og afholder alle fremstillingsprocesser for den internationale fremstillingskrav og deres egne høje og strenge krav.

Essence er kendt for deres alsidige sortiment af makeup, der inkluderer foundation, øjenskygge, mascara og læbestifter.

Tips og Tricks til Essence Makeup

For at få mest muligt ud af dine Essence Makeup produkter, kan du følge disse tips og tricks:

  • Forbered din hud: Start med en ren og fugtet hud. Påfør en primer, så din makeup holder længere og går jævnt på.Brug de rigtige værktøjer: Invester i gode pensler og svampe for at opnå en fejlfri applikation af dine Essence produkter.
  • Blend, blend, blend: Nøglen til et naturligt look er at blende dine produkter godt sammen. Brug en fluffy pensel til at blende øjenskygger og en svamp til at blende foundation og concealer.
  • Byg op i lag: Påfør makeup i tynde lag og byg op til den ønskede intensitet. Dette vil sikre et jævnt og holdbart resultat.Eksperimenter: Essence tilbyder et bredt udvalg af produkter, så vær ikke bange for at eksperimentere og prøve nye looks. Bliv inspireret af sociale medier, tutorials for at opdage nye trends og teknikker.
  • Fokuser på dine bedste træk: Find ud af, hvilke ansigtstræk du ønsker at fremhæve, og brug Essence Makeup produkterne til at sætte fokus på dem. Om det er dine øjne, læber eller kindben, vil de rette produkter hjælpe dig med at skabe et personligt og flatterende look.
  • Fasthold kvalitet: Selvom Essence Makeup er prisvenligt, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Husk at tjekke anmeldelser og ingredienslister for at sikre, at du vælger de bedste produkter til dine behov.
  • Opbevar korrekt: For at forlænge holdbarheden af dine Essence Makeup produkter, er det vigtigt at opbevare dem korrekt. Hold dem væk fra direkte sollys og varme, og sørg for at lukke lågene tæt for at undgå, at de tørrer ud eller bliver beskadiget.

Essence elsker Clean Beauty, gode råvarer og tester ALDRIG på dyr

Essence ønsker så vidt muligt de kan, at det er naturlige og veganske ingredienser, der bliver brugt. Essence går både op i hvad deres produkter indeholder, men også hvad den IKKE indeholder. Det er deres strandarder for Clean Beauty. Eksempelvis indeholder deres produkter ikke faste mikroplastpartikler eller PEG'er.

Essence ønsker heller ikke nogensinde at teste på dyr og får i stedet deres produkter nøje undersøgt af deres kvalitetssikringsafdeling og ærlig feedbacks fra forbrugerne, så de ved om produkterne lever op til det, de skal.

​​​​​​​Essence tilbyder en række forskellige produkter som er til ansigt, øjne, læber, negle og makeup-tilbehør. Det er produkter som volume mascara, blush, bronzer, brow gel og mange andre makeup-produkter, som alt sammen ligger til vanvittige gode priser.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.