Eylure

Med 70 år i skønhedsbranchen har Eylure udviklet de bedste skønhedstricks til dig. Eylure har en bred række af forskellige vipper – både lange og volumiøse og enkeltlashes, så der findes noget til enhver smag. Så om du vil have store og i øjenfaldende vipper til en aften i byen, eller om du bare vil give dine naturlige vipper et ekstra pift, så har Eylure de perfekte kunstige vipper til dig.

Eylure

Med 70 år i skønhedsbranchen har Eylure udviklet de bedste skønhedstricks til dig. Eylure har en bred række af forskellige vipper – både lange og volumiøse og enkeltlashes, så der findes noget til enhver smag. Så om du vil have store og i øjenfaldende vipper til en aften i byen, eller om du bare vil give dine naturlige vipper et ekstra pift, så har Eylure de perfekte kunstige vipper til dig.​​​​​​​

- BESTSELLERS -

Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Farve

Bedømmelser

19 produkter
19 produkter
Sorter efter: Mest populære

Nogle gange er det eneste, en kvinde har brug for et par smukke og velplejede vipper. Desværre er ikke alle født med naturligt smukke, tykke misundelsesværdige bambivipper, men det er der heldigvis råd for. Eylure har været verdens førende brand inden for falske øjenvipper siden 1947. Du vil elske vores udvalg, for vi har et bredt sortiment af falske vipper til enhver lejlighed - fra hverdagsstilen til de festlige nætter i byen. Bliv festens midtpunkt med imponerende vipper fra Eylure. Kunstige vipper har tidligere været forbundet med showbizz, dansere osv., men i dag er kunstige vipper i høj grad for alle. Vil du være sjov, glamourøs, kunstnerisk, naturligt eller dramatisk? Stilen kan variere alt efter dit temperament, og vi har noget for enhver smag. Med Eylure kan du prøve hele spektret. Prøv f.eks. Eylure Volume no. 70 og få tykke og elegante naturlige vipper, der giver dig en god fylde uden for meget tekstur, for et enkelt, men sofistikeret look. Eller få maks opmærksomhed med maks fylde med Eylure Exaggerate nr. 140. Et look, som sætter fokus på dine kunstige vipper med masser af fylde og stor bue. Eylure-vipper lader dine øjnes skønhed komme til sin ret. Passer til alle øjenformer og er perfekte til både hverdagsbrug og særlige lejligheder. Find de rigtige vipper for dig på matas.dk.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.