Hudpleje

Mærker Florence by Mills
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Hudtype

Specialbehov

Indhold

Egenskaber

Bedømmelser

Aktuelt

35 produkter
35 produkter
Sorter efter: Mest populære
Cimmie
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Hudpleje fra Florence by Mills

Hudpleje behøver ikke være kompliceret, hos Florence by Mills gør de både din plejerutine simpel og super sjov. De har spændende farver, sjove former og er nemme at bruge.

Gør din hudpleje til en leg

Florence by Mills er farverigt og aldrig kedeligt! Med Florence har du mulighed for, at opbygge en hudplejerutine, som både passer til din livsstil og dit budget. Produkterne har rene formularer, med ingredienser som er gode for dig og med tanke for vores miljø.

Millie Bobby Brown startede Florence by Mills efter mange år som skuespiller og hollywoodstjerne. Hendes unge alder gjorde det svært for hende, at finde hudpleje produkter, som var rene, sjove og som passede til hendes unge hud. Florence er lavet, med visionen om, at det skal være nemt og tilgængeligt for alle at få en hudplejerutine med gode plejende ingredienser, som er nemme at bruge og som man synes er sjovt.

En af kendetegnende hos Florence by Mills er den smukke lavendelfarve, som er Millies yndlingsfarve, og som giver et friskt og positivt udtryk. Et andet kendetegn, er de små søde dyr, som giver et sjovt og unikt udtryk på produkterne. Læg b.la mærke til de små hval former, som selvfølgelig er Millies yndlingsdyr! De skøre former og farver gør din hudpleje til en sjov og festlig del af hverdagen.

Nej tak til

Hos Florence by Mills siger de nej tak til en række ingredienser, som de ikke mener gør godt for dig, miljøet og virkningen af produkterne. Derfor finder du ingen parabener, sulfater, animalske ingredienser og syntetisk parfume. Derimod siger de ja tak til gode vitaminer, aktive antioxidanter og plejende naturlige olier.

Et godt sted at starte

Mind Glowing Peel Off Mask

Den glitrende og fotovenlige peeloff maske giver den smukkeste glød og renser dine porer i dybden. Den indeholder kulstofpulver, som hjælper med at rense dybt i huden. Brug den om morgenen for en smuk glød, eller få den beroligende effekt fra lavendel og slap af med masken om aftenen.

Swimming Under The Eyes Gel Pads

De ikoniske minihvaler er beriget med hyaluronsyre som tilfører masser fugt, beroligere og giver liv til dine øjenomgivelser. Sæt dem i køleskabet inden du skal bruge dem, og få en ekstra forfriskende fornemmelse når du påfører dem om morgenen.

Hit Snooze Lip Mask

Ingen af os ønsker tørre læber! Med læbemasken får dine læber lidt ekstra skønhedssøvn. Squalane og abrikosgerneolie beskytter og fugter læberne, så du undgår tørre og sprukne læber. Påfør masken om aftenen inden du går i seng og vågn op med juicy og bløde læber.

Florence by Mills: Vi unboxer årets nyhed!

Matas LIVE

Florence by Mills: Vi unboxer årets nyhed!

Af Matas

Millie Bobby Brown har været på alles læber de seneste år efter sin ikoniske rolle som den mystiske Eleven i Netflix-serien Stranger Things. Nu har den britiske superstjerne lanceret sit helt eget hudpleje- og makeupbrand, ’Florence by Mills’, som netop er landet eksklusivt på Matas.dk. Er du også interesseret i, what the hype is about? Så se med her, hvor vi gennemgår de populære produkter og trækker en heldig vinder af vores spændende konkurrence!

Læs Mere