Ansigtspleje - Hudpleje

Mærker Florence by Mills Hudpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Egenskaber

Alder

Bedømmelser

Aktuelt

33 produkter
33 produkter
Sorter efter: Mest populære
Cimmie
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Ansigtspleje fra Florence by Mills

Ansigtsplejebehøver ikke være kompliceret, hos Florence by Mills gør de både din plejerutine simpel og super sjov. De har spændende farver, sjove former og er nemme at bruge.

Gør din ansigtspleje til en leg

Florence by Mills er farverigt og aldrig kedeligt! Med Florence har du mulighed for, at opbygge en hudplejerutine, som både passer til din livsstil og dit budget. Produkterne har rene formularer, med ingredienser som er gode for dig og med tanke for vores miljø.

Nej tak til

Hos Florence by Mills siger de nej tak til en række ingredienser, som de ikke mener gør godt for dig, miljøet og virkningen af produkterne. Derfor finder du ingen parabener, sulfater, animalske ingredienser og syntetisk parfume. Derimod siger de ja tak til gode vitaminer, aktive antioxidanter og plejende naturlige olier.

Et godt sted at starte

Dreamy Drops Hydrating Serum

Dreamy Drops Hydrating Serum er et drømmeserum til dig, der gerne vil give din hud et ægte fugtboost! Den silkebløde og lette formel indeholder hyaluronsyre og et naturligt frugtkompleks, der giver en fugtet hud med en strålende udstråling. Serummet absorberes hurtigt, duftfrit og efterlader ingen fedtet følelse, men huden føles straks blød og glat.

Zero Chill Face Mist

Zero Chill Face Mist er en botanisk ansigtsmist, der genopretter gode vibes, når huden ikke opfører sig, som du vil. Rose og lavendel arbejder sammen for at give en god dosis beroligende fugt, og med blot ét spray bliver huden straks i bedre humør! Misten er velegnet til alle hudtyper.

Florence by Mills: Vi unboxer årets nyhed!

Matas LIVE

Florence by Mills: Vi unboxer årets nyhed!

Af Matas

Millie Bobby Brown har været på alles læber de seneste år efter sin ikoniske rolle som den mystiske Eleven i Netflix-serien Stranger Things. Nu har den britiske superstjerne lanceret sit helt eget hudpleje- og makeupbrand, ’Florence by Mills’, som netop er landet eksklusivt på Matas.dk. Er du også interesseret i, what the hype is about? Så se med her, hvor vi gennemgår de populære produkter og trækker en heldig vinder af vores spændende konkurrence!

Læs Mere