Florence by Mills

Florence by Mills

1 produkt
KUN ONLINE
Florence by MillsLike A Light Skin Tint
214,95 kr.
(5)
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Foundation fra Florence by Mills

Fremhæv dine personlige træk og smukke ansigtsformerformer med Foundation fra Florence By Mills. Filosofien bag Florence er, at du skal elske dig selv for den du er og at der ingen regler er indenfor makeup; du skal bare gøre lige præcis dét du ønsker. Lad dig inspirere, fremhæv dine personlige træk og lad din naturlige skønhed trænge igennem makeuppen.

Brug rene produkter - helt fra start

Florence er lavet til alle aldre - selv til helt unge. Det er det perfekte valg, hvis du udforsker makeupverden for første gang, og hvis du ønsker, at dine første foundation skal være naturlige; både i udseende, men også i produkternes indhold. Det er også ideelt til dig, som er ude efter gode Foundations, til fair priser, med gode ingredienser og som din hud vil takke dig for.

Gå på opdagelse i de skønne Foundations med god samvittighed. Du er sikret rene produkter, som er uden syntetisk parfume, cruelty free, vegansk samt uden parabener. Det skal være sjovt og inspirerende at udforske makeuppen, og derfor finder du skønne farver, flotte nuancer og smukke emballager. Alle produkterne er lavet med tanke for bæredygtighed og planetens fremtid.

Like A Light Skin Tint

Like A Light Skin Tint er en ikke-fedtende foundation, som giver din naturlige skønhed de bedste vilkår. Dækkeevnen er let, men kan bygges op, hvis du ønsker en højere dækkeevne på andre dage, hvilket gør det til den perfekte foundation til ethvert behov. Foundationen indeholder planteolier, som fugter huden og undgår udtørring i løbet af dagen.​​​​​​​

Florence by Mills: Vi unboxer årets nyhed!

Matas LIVE

Florence by Mills: Vi unboxer årets nyhed!

Af Matas

Millie Bobby Brown har været på alles læber de seneste år efter sin ikoniske rolle som den mystiske Eleven i Netflix-serien Stranger Things. Nu har den britiske superstjerne lanceret sit helt eget hudpleje- og makeupbrand, ’Florence by Mills’, som netop er landet eksklusivt på Matas.dk. Er du også interesseret i, what the hype is about? Så se med her, hvor vi gennemgår de populære produkter og trækker en heldig vinder af vores spændende konkurrence!

Læs Mere