1 / 1

Variant:Pearl Pink

3.199 kr.
Optjen 320 point hos Club Matas

Kan afsendes med det samme.

Med dette produkt opnår du fri fragt ·

Forhandles kun online

UFO™ 3 – En boost til huden på bare 2 minutter!

UFO™ 3 giver dig en fugtgivende ansigtsbehandling på kun 2 minutter sammen med din ansigtsmaske! Denne avancerede enhed anvender 5 kliniske teknologier designet til forskellige hudtilstande såsom aldring, inflammation, hævelse, mørke rander under øjnene, tørhed og sensitivitet. Boost din ansigtsmaske med UFO™ 3 og nyd en salonbehandling derhjemme.

UFO™ 3 forbedrer din hudkvalitet og giver dig en strålende glød ved hjælp af hurtig opvarmning, nedkøling, T-Sonic™-pulseringer og et fuldt spektrum af LED-lys. Vælg den ansigtsmaske, som din hud har brug for, og forstærk dens evner med din UFO™ 3 for en fantastisk og fugtet hud.

LED-lysene har unikke egenskaber og fokuserer på forskellige hudtilstande, og i kombination med varmeteknologi og T-sonic pulseringer øger de absorptionen af din ansigtsmaske, samtidig med at ansigtsmusklerne slapper af. UFO™ 3 har også en køleteknologi, der reducerer hævelse og lukker porerne.

LED-lys og fordele:

 • BLÅT LED-lys (420 nm): Effektivt til behandling af problemhud med bumser og urenheder. Regulerer talgproduktionen, hæmmer inflammation og reducerer rødme.

 • CYAN LED-lys (463 nm): Har en afslappende effekt på huden. Fremmer hudens balance og stimulerer helingsprocessen ved at reducere inflammation og irritation.

 • HVIDT LED-lys (420 - 680 nm): Øger blodcirkulationen og fremmer optagelsen af næringsstoffer i huden. Kan også hæmme inflammation, stimulere heling og reducere synlige ar.

 • RØDT LED-LYS (650 nm): Bruges til at modvirke hudens ældning ved at øge produktionen af kollagen og forbedre hudens elasticitet, hvilket giver et yngre udseende.

 • ORANGE LED-lys (590 nm): Stimulerer produktionen af kollagen, der vitaliserer huden. Reducerer urenheder og forbedrer hudens glød samt udjævner hudtonen.

 • GULT LED-lys (570 nm): Reducerer rødme i huden og beroliger en stresset hud, særligt fordelagtig for sensitiv hud. Fremmer også blodcirkulationen for en sundere hud med øget glød.

 • GRØNT LED-lys (519 nm): Frisker op en trist hud og reducerer pigmenteringer for en mere ensartet hudtone med mere glød.

 • LILLA LED-lys (450 nm): En fordelagtig kombination af blåt og rødt LED-lys til behandling af urenheder og bekæmpelse af aldringstegn som fine linjer og pigmenteringer.


UFO™ 3 giver dig adgang til 22 behandlinger, specielt tilpasset UFO™-maskerne.
Download FOREO For You-appen og følg instruktionerne for at låse op og registrere din enhed.1. Fjern ringen fra din UFO™, vælg en UFO-maske og fastgør den ved at påføre den på pladen og klikke ringen tilbage ovenpå med FOREO-logoet opad. Alternativt, placer en sheet mask i ansigtet.

2. Tænd UFO™ ved at trykke på knappen. Vælg en behandling, der er specielt udviklet til din UFO™-maske, eller tilpas din egen under "Behandlinger" i appen. Alternativt, vælg en af behandlingerne, du har gemt i din UFO™ via appen ved at trykke på knappen op til 8 gange.

3. Massér masken ind i ren hud med cirkulære bevægelser over ansigtet, indtil behandlingen er afsluttet. Klapp forsigtigt overskydende serum ind med fingrene, eller start en ny behandling.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Gratis hudtest

Vi anbefaler en personlig hudplejerutine indenfor 48 timer.

Club Matas

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere