FRONTLINE COMBO VET

FRONTLINE er verdens mest solgte middel mod flåter, lus og lopper til hund og kat. Det er nemt at give med en pipette eller som spray, og det virker hurtigt. Frontline indeholder stoffet Fipronil, der dræber flåter inden for 48 timer og lopper inden for 24 timer. Frontline virker ved direkte kontakt, så lopper, lus og flåter skal ikke bide, før det virker. De skal blot opholde sig på din hund eller kats krop.

BLIV EKSTRA LOPPESIKKER MED COMBO VET
Frontline Combo Vet indeholder desuden stoffet (s)-metophren, der forhindrer loppers æg, larver og pupper i at udvikle sig i omgivelserne. Det betyder, at risikoen for at dit kæledyr smittes igen efter behandling er langt mindre.

Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

7 produkter
7 produkter
Sorter efter: Mest populære

Frontline - revolutionærende anti-parasitmiddel

Da Frontline først blev lanceret, var det i starten som et receptpligtigt lægemiddel til kæledyr. Det er sidenhen kommet i håndkøb, så forbrugerne kan få fat i produktet, uden at skulle forbi dyrlægen først. Frontline revolutionærede den måde, hvor man kan behandle og forebygge parasitter hos kæledyr, og er i dag ét af de mest solgte midler mod lopper, flåter og lus hos kæledyr.


Eksperter i dit kæledyrs sundhed

Frontline er ejet af firmaet Boehringer-Ingelheim, der står bag mange forskellige produkter og lægemidler til dyr - både kæledyr og produktionsdyr. Man kan derfor være sikker på, at Frontline laves af eksperter og at dit dyrs sundhed og sikkerhed, er første prioritet.  

Sortiment

Frontline har et bredt sortiment, til lige præcis dit kæledyr. Find det rigtige produkt herunder:


Frontline combo:

Findes både til hund og kat, produktet indeholder dog de samme aktive stoffer. De indeholder Fipronil, der dræber flåter, lus og lopper og (S)-methopren der dræber loppeæg og larver. Begge aktive stoffer optages i hundens eller kattens talgkirtler og frigives også efter behandlingen. Frontline Combo til hund kan bruges af voksne hunde og hvalpe ned til 2 kg. Kan også anvendes til kat og drægtige samt diende hunde og katte.


Frontline Pour on:

Findes både til hund og kat, produktet indeholder begge det aktive stof Fipronil, der dræber flåter, lus og lopper. Der findes kun en variant til katte, mens den til hunde er opdelt efter vægt. Pour on kan også bruges til hvalpe og killinger over 8 uger, samt drægtige og diende hunde eller katte.


Frontline Spray:

Særligt velegnet til små hunde og katte (under 10kg), da den er billigere at behandle med. Sprayen indeholder også Fipronil, som de andre frontline produkter. Kan også anvendes til drægtige og diende hunde og katte.


Frontline Homegard Spray:

En hurtigtvirkende spray til bekæmpelse af lopper, larver og flåter i hjemmet. Produktet beskytter mod nye angreb i hjemmet i op til 6 måneder. Må ikke anvendes direkte på kæledyr.

Hjælp og rådgivning

Lopper, larver og flåter kan være svære at komme af med, hvis de først har fundet vej til dine kæledyr eller dit hus. Forebyg med Frontlines brede sortiment og undgå de ubudne gæster. Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge?

Spørg os gerne i Matas butikkerne eller på Matas.dk.

Stephanie
Farmakonom
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje