• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

GIVENCHY

Med direkte referencer til modehuset Givenchy, vil du opleve eksklusive dufte udover det sædvanlige. Fra blomstret til krydret, træagtig eller frisk. Lad Givenchys dufte fortælle din historie.

Med direkte referencer til modehuset Givenchy, vil du opleve eksklusive dufte udover det sædvanlige. Fra blomstret til krydret, træagtig eller frisk. Lad Givenchys dufte fortælle din historie.

BESTSELLERS

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

44 produkter
44 produkter
Sorter efter: Mest populære
Malene
Materialist

Givenchy parfume og dufte

Givenchy er et meget kendt fransk modehus, der er en del af den højeste elite indenfor Heute Conture mode og beauty, samt ikke mindst eksklusive parfumer til både kvinder og mænd.​​​​​​​

Givenchy parfume til kvinder

I Matas har vi et bredt udvalg af Givenchy Parfumes til kvinder indenfor både Eau de Toilette eller Eau de Parfume - så der er noget for enhvers smag.

Blandt deres populæreste dufte til kvinder kan nævnes L'Interdit Eau de Parfume med sine hvide blomster og krydret mørke træagtige noter og Irresistible Eau de Toilette med sine feminine friske roser og livlige krydret moskustræ noter, som begge to er nogen af deres meste kendte signaturdufte.

Historien om Givenchy

Givenchy blev grundlagt i 1952 af den franske Greve Hubert James Marcel Taffin de Givenchy, hvor han åbnede det første modehus i en af de største modebyer i verdenen, nemlig Paris. Den første adresse, som modehuset lå på hed Rue Alfred de Vigny, men senere hen flyttede modehuset adresse til Avenue George V, hvor det stadigvæk har adresse den dag i dag.

Givenchy Parfumes er inspireret til at udtrykke sig på en moderne måde og med en vision om elegance, som stadigvæk udtrykkes sofistikeret og vovet - dermed hylder de den unikke og kreative frihed hos kvinder og mænd.

Givenchy parfume til mænd

Ønsker du at opleve duften er en gentleman, så vil Givenchy Parfumes være det helt rette valg. Deres dufte tilmænd afspejler en velbalanceret sammensætning af både sprudlende og karismatiske træagtige og blomstret orientalske noter.

Givenchy Parfumes hylder gentlemandens karakteriske charme og frie ånd der kan drage enhver kvinde til sig. Her finder du også et bredt udvalg af Eau de Toilette og Eau de Parfume - det er blot at gå efter din favorit i deres unikke duftunivers. Blandt signaturdufte kan nævnes Gentleman Givenchy Eau de Parfume, som er en eksplosiv duft med krydret sort peber og dybe vaniljetræ noter og ikke mindst Gentleman Givenchy Intense Eau de Toilette, som er inspireret af de blideste mænd med frisk, blå iris og dybde fra cedertræ. Denne duft kombinere selvtillid med mandens følsomme side.

Er du til blomstret eller krydret? Træagtig eller friskhed? Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken duft du skal gå med fra Givenchy Parfumes universet. Dyk ned og find den duft der bedst beskriver dig her på Matas.dk.

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere