Menu

Med direkte referencer til modehuset Givenchy, vil du opleve eksklusive dufte udover det sædvanlige. Fra blomstret til krydret, træagtig eller frisk. Lad Givenchys dufte fortælle din historie.
MØD L’INTERDIT, IRRESISTEBLE & GENTLEMAN.

Ikoniske L’Interdit

Hubert de Givenchy skabte L’Interdit Eau de Parfum tilbage 1957 som en hyldest til sin gode ven og muse, Audrey Hepburn, og i 2018 genopstod duften i sin nuværende form i en forbudt blanding af mørk og lys, hvide blomster og mørke noter, feminint mod og stilsikker elegance.

Med den nyeste lancering af L’Interdit Rouge vækkes en brændende, uimodståelig sensualitet nemlig til live, og imens tuberose og en overdådig duft af jasmin slår gnister, brænder rødglødende noter af Pimento-blad, blodappelsin og ingefær. Sammensætningen giver duften en blomstret og krydret signatur, der kun gør L’Interdit-legenden endnu større.

Hyld din frihed med Irresistible

Irresistible er en frisk, sprudlende duft, som henvender sig til kvinden, der er med sin stærke charme er så dragende og uimodståelig, at man simpelthen er nødt til at overgive sig og følge med.

En blomstret, træagtig og frugtig duft, der spiller på kontrasterne mellem to forskellige noter fra rose og musk, danner basen, mens mousserende pære og ambrette noter tilføjer et diskret pust i undertonerne.


Mød Givenchy Gentleman

Gentleman er en eksklusiv serie af dufte til mænd, der ikke bare vil gå i andres fodspor, men foretrækker at skille sig ud fra mængden. Den enestående kollektion består af en fusion mellem maskulin styrke og sensuelle noter, og den stilbevidste mand vil ikke have svært ved at finde duften, der definerer netop ham og alt det, han står for.