• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

GLAMGLOW

GLAMGLOW var oprindeligt tænkt som behind-the-scenes beauty essentials til Hollywoods underholdning, musik, fashion og award-industrier, men er nu en af de hotteste brands indenfor hudpleje. Planen var, at Glenn & Shannon ville udvikle et produkt, som en håndfuld af deres skuespiller venner kunne teste.

Derfor blev starten på Glamglow et helt uformelt og hyggeligt projekt blandt venner, og de første prøver blev delt ud i deres egen stue. Men det rygtedes hurtigt, at Hollywood havde fået et nyt, kameravenligt produkt, og før Glenn & Shannon havde set sig om, havde vicepræsidenten fra en stor luksus detailhandler ringet - og Glamglow blev til.

BESTSELLERS

(7)
GlamGlow Instamud 60 Second Mask 50 ml
294,95
Optjen 30 point
(8)
GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment 50 ml
394,95
Optjen 40 point
(9)
GlamGlow Gravitymud Firming Treatment 50 ml
484,95
Optjen 49 point
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

18 produkter
18 produkter
Sortér efter: Mest populære
(7)
GlamGlow Instamud 60 Second Mask 50 ml
294,95
Optjen 30 point
(8)
GlamGlow Youthmud Glow Stimulating Treatment 50 g
394,95
Optjen 40 point
(9)
GlamGlow SuperToner 200 ml
289,95
Optjen 29 point
(8)
GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment 50 ml
394,95
Optjen 40 point
GlamGlow Superserum 6 Acid Refining Treatment 30 ml
469,95
Optjen 47 point
GlamGlow Supercleanse 150 ml
259,95
Optjen 26 point
(9)
GlamGlow Gravitymud Firming Treatment 50 ml
484,95
Optjen 49 point
(5)
GlamGlow Glowsetter Makeup Setting Spray 110 ml
244,95
Optjen 25 point
GlamGlow Berryglow Probiotic Recovery Mask 75 ml
374,95
Optjen 38 point

GLAMGLOW in the making

I 2010 blev GLAMGLOW grundlagt af ægteparret Shannon og Glenn Dellimore. Deres produkter var udelukkende til professionel brug i Hollywood. Men i 2011 kom GLAMGLOW på markedet for alle og tog verden med storm.

GLAMGLOW bliver i dag solgt i 86 lande gennem 6.500 forhandlere på luksushoteller, krydstogtskibe, spaer og i almindelige butikker.

GLAMGLOW har vundet mange priser i beautybranchen og er blevet anerkendt for sine hurtigtvirkende mudderbehandlinger, der giver øjeblikkelige resultater.

Fra idé til produkt

I 2010 havde Shannon og Glenn Dellimore arrangeret en sammenkomst for deres venner i det rige Hollywood Hills. I løbet af aftenen betroede en nær skuespillerven sig til dem og fortalte, at han havde været igennem et hav af produkter, der skulle mindske urenheder, rynker, porer og give huden en lækker glød, men det havde alt sammen været forgæves. Intet havde virket, og skuespilleren følte sig ikke tilpas ved at træde ud på den røde løber foran paparazzierne.

Dette blev det helt store samtaleemne hjemme hos Shannon og Glenn Dellimore den aften. Gæsterne erkendte, at der simpelthen ikke var noget hudplejebrand, der var både praktisk og brugervenligt og designet til øjeblikkelig kameraklar hud.

Det inspirerede Shannon og Glenn Dellimore til at starte deres egen hudplejeserie med netop disse egenskaber.

Vennerne meldte sig frivilligt som testpersoner, og Shannon og Glenn Dellimore gik i gang med at skabe hudplejeprodukter, der gav øjeblikkelig effekt.

Startskuddet

Efter en masse research påbegyndte Shannon og Glenn Dellimore arbejdet med at udvikle prøveformler, men med en presset økonomi og et barn på vej var det en hård kamp at få de første prøver ud. Til sidst lykkedes det dog, og deres frivillige testpersoner meldte snart tilbage med overvældende positiv feedback.

Shannon og Glenn havde intet navn eller design til deres hudplejeserie. Salget startede backstage til modeshows, til professionelle makeup-artister og skuespillere, men på under et år blev deres nu berømte muddermaske brugt over hele Hollywood.

Den hurtige popularitet og efterspørgsel fik en af de større luksusforhandlere i USA til kontakte Shannon og Glenn. Muligheden for at blive verdenskendt var på tegnebrættet.Hurtigt fik parret fundet frem til navnet GLAMGLOW, der utrykker prestige, kvalitet og rød løber.

Bestselleren

SUPERMUD - den første ansigtsmaske:

SUPERMUD er en videnskabeligt avanceret og prisvindende ansigtsmaske, der virker øjeblikkeligt. SUPERMUD er en eksfolierende ansigtsmaske, der fjerner urenheder og hudorme samt minimerer porer. Den Indeholder SUPER 6 Acid Blend, der er en særlig blanding af 6 forskellige AHA og BHA syrer, samt aktivt kul og ler, der udtrækker urenheder og overskydende olie i huden. SUPERMUD er naturligvis både til mænd og kvinder.

Sådan bruger du SUPERMUD:

Påfør et tyndt lag på afrenset hud. Lad sidde i 5-20 minutter til den tørrer og skifter farve. Fjern derefter med lunkent vand. Kan påføres i hele ansigtet eller på problemområder ved behov. Vær opmærksom på, at du vil føle en prikken i huden og kan opleve rødme efter brug. Det er helt normalt! Kan anvendes 1-3 gange om ugen. Undgå øjenområdet. Brug solbeskyttelse og begræns ophold i solen en uge efter brug af SUPERMUD. Ikke velegnet til sart hud.

Men hvad kan de mere?

GLAMGLOW har igennem årene udviklet flere fantastiske fugt-, opstrammende-, stimulerende- og blødgørende masker. Du får en nem og hurtig hjemmebehandling, der er ligeså effektiv som at gå til kosmetolog, og som samtidig giver en flot glød til huden i op til flere dage.

Efter SUPERMUD udvidede GLAMGLOW deres sortiment med nye ansigtsprodukter.

Deres eksfolierende skintonic, der går under navnet Supertoner, er også yderst populær. Med et enkelt strøg får du en klarere hudtone ved hjælp af GLAMGLOWs Super Six Acid Blend af 6 forskellige hudvenlige syrer og aktivt kul, der øjeblikkeligt opfrisker huden.

Med Supertoner bliver døde hudceller fjernet fra hudens overflade. Samtidig renses porerne, og din hud får en mere ensartet hudtone. Supertoner er især effektiv stillet over for en kombineret og fedtet hudtype.

Sådan bruger du GLAMGLOWs Supertoners:

  1. Ryst for at aktivere.
  2. Swipe blidt over ren hud.
  3. Brug en gang dagligt som en del af din sædvanlige hudpleje rutine.
  4. Følg med dit normale regime inklusive fugtighedscreme.

GLAMGLOWs dagcremer:

GLAMGLOWs dagcremer er flødeskumsbløde og passer til alle hudtyper. De er rige på hyaluronsyre, forskellige vitaminer samt masser af gode antioxidanter, som beskytter din hud mod udefrakommende snavs, der kan ophobe sig i dine porer. Derudover virker cremerne godt mod ældningstegn.

Cremerne er velegnet til både mænd og kvinder - uanset alder og hudtype.

Findes i flere forskellige varianter.

Så giv din hud en øjeblikkelig sexet Hollywood-glød.

#HELLOSEXY

Zita G.
Materialist
"Smuk hud kræver dedikation, ikke et mirakel".
Zita er uddannet kosmetiker og har ca. 10 års erfaring i skønhedsbranchen. Zita har en passion for hudpleje der virker, og hun vægter kvalitet og resultat ved brug af produkterne som det højeste. Derudover elsker Zita at rådgive og vejlede kunder, så de finder de produkter, der passer til netop dem. For Zita er det vig...