GRØD

Mest populære

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

3 produkter
3 produkter
Sorter efter: Mest populære
GRØD Instant Blue 75,7 g
stk. 24,95 kr.
GRØD Instant Orange 78 g
stk. 24,95 kr.
GRØD Instant Red 77 g
stk. 24,95 kr.
Louise
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Hvem er GRØD

GRØDer en dansk virksomhed som blev stiftet i 2011 af Lasse Skjønning Andersen.

GRØD har idag 13 restauranter fordelt på Sjælland i eller omkring københavn og kunne i 2019 også åbne dørerne op for de grødsultne Aarhusianer i smiletsby Aarhus.

GRØD har også siden startskuddet i 2011 udgivet flere kogebøger, delt opskrifter på diverse socialemedier og nu udkommet med lækre instant grød retter, som du altid kan have med på farten.

Hvorfor grød?

Et spørgsmål Lasse har skulle besvare et utal af gange de sidste mange år. Det var nemlig sådan, at Lasse var 21 år og gik på musikstudiet i London, men i stedet for at blive på studiet valgte han at hæve sin opsparing og forfølge sin drøm om at åbne verdens første grødbar.

Interessen startede i Lasses tidlige ungdomsår, hvor han bøvlede med overvægt og dårlige vaner. Havregrøden blev et fast morgenmadsritual og som hurtigt blev startskuddet på vægttab, højere selvtillid og en dyb besættelse af grød.

Fra kedelig havregrød til lækre retter

I starten eksperimenterede Lasse dog kun med almindelige havregrød, men hurtigt stod det klart for Lasse at han med de rette korn, kogeteknikker og forskellige toppings kunne forfine den kedelige havregrød, som de fleste af os kender til og i stedet lave lækre retter som tilpasser sig et hvert måltid på dagen.

Senere i processen opdagede han de salte grødretter som risotto, Daal og Congee. Det var også her han opdagede at grød ikke nødvendigvis behøvede at være hverken sødt, morgenmad eller det vi fleste af os vil kalde for fattigmandskost.

Dette blev altså startskuddet til Lasses lyst til at vise hele verden, at grød kan være alt andet end kedelig klistret havregrød og åbnede derfor sin virksomhed GRØD d. 24 Septemper 2011.

Instant grød hos Matas

Når det engang imellem skal gå stærkt, er GRØDS havregrød et godt bud på et nærende, let og lækkert måltid. Du kan hos Matas få instant grød i hele 4 forskellige varianter, så der er en god mulighed for at finde din favorit.

Instant Havregrød fra Grød kræver kun lidt kogende vand, en ske og 5 minutter - så er din mad klar!

Havregrøden er 100% økologisk & plantebaseret samt glutenfri. Grødbasen er sammensat af havre, dadler, mandelmel og dejlige chiafrø. Hertil kommer lækker knasende topping, som er unik for hver variant.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.