Hårklipning

Hår
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

64 produkter
64 produkter
Sorter efter: Mest populære
Matas Striber Frisørsaks
229,95 kr.
Needs Hair Cutting Shears
74,95 kr.
Matas Striber Effiliersaks
209,95 kr.
Wahl Hårklipper Color Pro
549,95 kr.
Braun HC5010 Hårklipper
499,95 kr.
Wahl Hårklipper Chrome Pro
549,95 kr.
Wahl Hårklipper Baldfader
519,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Styr på frisuren

Med det rette udstyr og lidt mod kan både mænd og kvinder sagtens lave en hjemmeklipning. Den rette hårtrimmer kan være svær at finde, da der er et hav af trimmere og klippere derude, og du bør tage stilling til, om trimmeren skal kunne bruges til skæg, hår, næse, ører, eller om ledningsfri er et krav. Det kan være en jungle at finde hoved og hale i, hvad du skal gå efter, når du skal vælge den rette, men ligegyldigt hvad kan du finde en, der passer til dine behov her på Matas.dk.

Når du går i gang med maskinen

Start din trimning i nakken, og kør op. Du afslutter hvert træk opad i luften, så der ikke bliver en skarp afslutning til det længere hår. Når nakken er klar, kan du indstille hårklipperen på en længere længde, hvorefter du kan fortsætte med at klippe håret oppe på hovedet. Afslut med at tilpasse bakkenbarterne, og trim nakkehårene (små dun) helt i bund.

Hvad er forskellen på hårtrimmer og hårklipper?

Hårklipper: Med en hårklipper kan du klippe håret hurtigt og nemt. De fleste hårklippere kommer med forskellige længdeindstillinger.

Multitrimmer: En multitrimmer er god til dig, der gerne vil fjerne hår på kroppen og i ansigtet, uden at skulle finde flere forskellige maskiner frem. En multitrimmer egner sig til skægtrimning, detaljetrimning, hårklipning, barbering, ører, næse og kropstrimning.

Frisørsaks

Når du skal klippe i hår, er det vigtigt med den rette saks. En helt almindelig køkkensaks er ikke lavet til håret. Vores sakse er i god kvalitet og har skarpe knive.

Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje