• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Frisørsakse

Ønsker du at kunne klippe og style håret derhjemme, så har du brug for en ordentlig frisørsaks. Den kan du heldigvis købe her på på Matas.dk.

Hår Hårklipning
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Bedømmelser

3 produkter
3 produkter
Sortér efter: Mest populære
(39)
Matas Striber Frisørsaks
225,95
Optjen 23 point
(20)
Matas Striber Effiliersaks
199,95
Optjen 20 point
(18)
Matas Striber Frisørsaks med Skaft
209,95
Optjen 21 point

Hvilken frisørsaks skal jeg vælge?

Der er flere forskellige at vælge mellem, alt efter om du skal klippe dine spidser, eller om du skal tynde ud i dit hår. Vi har flere frisørsakse til hjemmebrug, som både er til både højrehånds- og venstrehåndsbrug i en god kvalitet.

Udtynding af håret

Hvis du ønsker at tynde ud i dit hår, skal du bruge en Efilliersaks, som er en saks, der er specielt designet til udtynding af håret. Klipningen får samtidig håret til at løfte sig og giver frisuren mere fylde. En udtyndersaks har oftest et klippeblad med tænder og et klippeblad, der er lige. Jo flere tænder en udtyndersaks har, jo mere hår fjerner den. Du kan også bruge en udtyndersaks til at lave noget struktur i håret, fordi saksen fungerer sådan, at noget håret falder imellem tænderne på saksen og undgår klipningen.

En almindelig frisørsaks

En almindelig frisørsaks kan bruges til at klippe dine spidser, hvis de er begyndt at blive spaltede eller til at give dig et nyt look, hvis du ønsker kortere hår eller måske endda pandehår. En frisørsaks eller en klippesaks, fås i forskellige størrelser og med forskellige typer af blade og skær. Alt efter hvilken klippemetode du anvender, skal du have en saks dertil. Den mest anvendte saks er med et vinklet eller konvekst skær. Du kan desuden få nogle klippesakse med små riller på skæret, der forhindrer håret i at glide ved klipning. Kodeordet til den optimale klipning er en frisørsaks med et godt skær.

Maj D.
Frisør
"Når det kommer til styling af håret, så er det kun fantasien der sætter grænser! Med den rette pleje og de rigtige tools, kan du komme rigtig langt med stylingen derhjemme. Mange ser hårstyling som noget uoverskueligt og svært, men med mine tips og tricks kan du ikke gå helt galt i byen".
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje