Frisørsakse

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

16 produkter
16 produkter
Sorter efter: Mest populære
Min ekspertise er:
Hårpleje

Stort udvalg af frisørsakse

Der er flere forskellige at vælge mellem, alt efter om du skal klippe dine spidser, eller om du skal tynde ud i dit hår. Vi har flere frisørsakse til hjemmebrug, som både er til både højrehånds- og venstrehåndsbrug i en god kvalitet.

Udtynding af håret med frisørsaks

Hvis du ønsker at tynde ud i dit hår, skal du bruge en Efilliersaks, som er en saks, der er specielt designet til udtynding af håret. Klipningen får samtidig håret til at løfte sig og giver frisuren mere fylde. En udtyndersaks har oftest et klippeblad med tænder og et klippeblad, der er lige. Jo flere tænder en udtyndersaks har, jo mere hår fjerner den. Du kan også bruge en udtyndersaks til at lave noget struktur i håret, fordi saksen fungerer sådan, at noget håret falder imellem tænderne på saksen og undgår klipningen.

Klip spidserne med frisørsaks

En almindelig frisørsaks kan bruges til at klippe dine spidser, hvis de er begyndt at blive spaltede eller til at give dig et nyt look, hvis du ønsker kortere hår eller måske endda pandehår. En frisørsaks eller en klippesaks, fås i forskellige størrelser og med forskellige typer af blade og skær. Alt efter hvilken klippemetode du anvender, skal du have en saks dertil. Den mest anvendte saks er med et vinklet eller konvekst skær. Du kan desuden få nogle klippesakse med små riller på skæret, der forhindrer håret i at glide ved klipning. Kodeordet til den optimale klipning er en frisørsaks med et godt skær.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.