KUN ONLINE
Loading...
1 / 1
KUN ONLINE

HårStopp Bikini

Variant:30 ml

319,95 kr.
Optjen 32 point hos Club Matas

Kan afsendes med det samme.

Varen kan kun købes online

Fri fragt ved køb over 499 kr..

HårStopp stopper uønsket hårvækst.

HårStopp Bikini er en mild, skånsom og effektiv creme, der får hårene til at stoppe med at gro i bikinilinjen. Cremen er baseret på naturlige ingredienser og er fri for kemikalier og parabener.

HårStopp Bikini kan du således se frem til en hårfri bikinilinje året rundt.

De biologisk aktive stoffer er hentet fra sterolkomplekset BioAlfa, som består af specielle steroler, udvundet af vilde sojabønner. Disse er medvirkende til, at hårene ikke vokser ud igen.

Resultaterne, der er klinisk dokumenteret, kan du begynde at se efter 2 mdr. og efter 4-6mdr. vil hårvæksten i langt de fleste tilfælde være stoppet.

HårStopp findes i tre varianter – én til krop, én til ansigt og én til bikinilinjen. Sidstnævnte udgave kan også bruges på særlig ømtålelig hud og indeholder flest af de aktive virkestoffer, da hår i bikinilinjen ofte er ekstra genstridige.

Specifikationer
• Får hårene til at stoppe med at gro
• Velegnet til alle hårfarver
• Baseret på naturlige ingredienser
• 98% tilfredshed i klinisk test

HårStopp: Klinisk dokumenteret effekt HårStopp er klinisk testet og har en dokumenteret effekt. 98 % af brugerne oplevede, at HårStopp virkede nøjagtigt som forventet og gav det ønskede resultat.
1. Start med at fjerne hårene på det aktuelle område. Dette gøres bedst med voks, pincet eller en anden form for epilering.2. Cremen smøres derefter jævnt ud over det nu hårfri område 2 gange dagligt (morgen og aften).3. Efter 4-6 uger gentages hårfjerningen. Færre hår vil vokse ud og hårene bliver blødere og tyndere. Cremen påføres fortsat 2 gange dagligt.4. Du kan begynde at se resultater efter 2 måneder, og efter 4-6 måneder er problemet med uønsket hårvækst i langt de fleste tilfælde løst. Hårfjerningen gentages typisk flere gange i processen.Det opnåede resultat vedligeholdes ved at bruge cremen 2-3 gange om ugen.
Aqua, Caprylic/capricTriglyceride, EthylhexylPalmitate, CetearylAlcohol, GlycerylStearate, Glycerin, Peg-100Stearate, GlycineSojaSterols, Dimethicone, Phenoxyethanol, TocopherylAcetate, Carbomer, ImidazolidinylUrea, PotassiumSorbate, Parfum, SodiumHydroxide, Allantoin, TetrasodiumEDTA, Lecithin, Bisabolol, HexylCinnamal, Citronellol, Linalool, Tocopherol, Alpha-isomethylIonone, AscorbylPalmitate, Hydroxycitronellal, Coumarin, CitricACID.HexylCinnamal, Citronellol, Linalool, Alpha-isomethylIonone, Coumarin

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Indhold30 ml
Enhedspris10.665 kr./l
MærkeHårStopp
KategoriHårfjerningscreme
Se altHårStopp Hårfjerningscreme
Varenummer788730

Fri fragt: Ved køb for min. 499 kr.
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Levering til butik
 • Privatadresse/arbejdsplads/pakkeshop
 • Privatadresse
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop
 • Privatadresse/pakkeshop

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Du kan returnere dit produkt op til senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

 • Dankort
 • MobilePay
 • Visa
 • Mastercard
 • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

4
Baseret på 6 anmeldelser
83% der har anmeldt anbefaler produktet
Se fordelingen af stjerner her
53
40
33
20
10
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere
Sorter efter
M
Maja, 18 årGlumsø
3 mdrVerificeret køb
Ikke så godSynes den er lidt dårlig, da væsken i intimområdet er voldsommere
N
Nanna, 29 årNexø
1 år
Synligt resultat efter vedvarende brug!Jeg syntes virkelig at jeg kan se at der bliver færre hår og de bliver mindre kraftige, de hår der vokser ud. Cremen dufter godt og giver fugt til huden! Kan varmt anbefales!
HM
Helena Margrethe, 26 årFredericia
1 år
Skånsom og effektivCremen trænger hurtig ind og efterlader min hud frisk og blød. Det er en creme jeg helt klart kan anbefale hvis du ønsker en effektiv hårfjerning. ⭐️
C
Camilla, 35 årVinderup
1 år
Reduktion er opnåetJeg har ikke opnået, at hårene er stoppet med at komme, men jeg ser og mærker en tydelig reduktion. Jeg har brugt produktet et par måneder nu
Viser 4 af 6