• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

HANNE BANG

Hanne Bang Cosmetics er specialister i hårfjerning og har igennem de sidste 40 år udviklet en bred serie af hårfjerningsprodukter. Uanset om du foretrækker voks, creme eller blegecreme, kan du finde produktet hos Hanne Bang – og der er også et udvalg af produkter til dig, der går efter økologiske og veganske skønhedsprodukter.

Fra Hanne Bang kommer også produkterne ”Brynfarve” og ”Vippefarve”. Med dem kan du farve dine vipper og bryn på få minutter, og farven holder i flere uger. Produkterne til farvning af vipper og bryn findes i flere nuancer, så det er bare med at finde den nuance, der passer bedst til dit ansigt.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

19 produkter
19 produkter
Sortér efter: Mest populære
(206)
Hanne Bang Vippefarve Sort
99,95
Optjen 10 point
(142)
Hanne Bang Brynfarve Sort
134,95
Optjen 14 point
Hanne Bang Sugaring Wax FACE
74,95
Optjen 8 point

Hårfjerning med Hanne Bang

Hårfjerningsprodukterne fra Hanne bang findes i en masse forskellige varianter, således at du kan finde den der passer allerbedst til dine behov. Du finder både hårfjerningsvoks og hårfjerningscreme til kvinder, til både ansigt, krop og bikinilinje. Du finder også blegecreme til uønsket, mørk hårvækst på kroppen og i ansigtet. samt hårfjerningsvoks til mænd, som kan bruges på bryst, ryg, armhuler og ben.

Ønsker du selv at ordne din hårfjerning, så er Hanne Bangs hårfjerningsprodukter en god mulighed. Husk altid at følge brugsanvisningen. Der kan forekomme hudirritationer, hvis produktet sidder for længe på huden. Benyt altid den medfølgende gel, der har en kølende virkning på huden, og som går ind og genopretter hudens pH-værdi efterfølgende.

Hvis du ønsker økologiske hårfjerningsprodukter, skal du vælge produkterne Organic Wax eller Sugaring Wax. Begge produkter er baseret på 100 % naturlige ingredienser. Sugaring Wax er sammensat af sukker, vand og citron samt glycerin. Sørg altid for, at huden er ren og tør, inden du påfører voks. Det er også vigtigt, at du holder huden helt stram, inden du river den genanvendelige voks-strimmel af modsat hårenes groretning.  Varmvoksbehandlinger er ligeså effektive som hårfjerningsvoks i strimler, men den flydende varme voks er sværere at styre, så det kræver øvelse at mestre teknikken.

Efter behandling kan huden være ekstra følsom. Derfor er det vigtigt, at du undgår efterbehandling med cremer og lignende, der indeholder parfume og/eller alkohol. Vælg derimod gerne et kølende produkt, evt. indeholdende aloe vera. Derved mindsker du risikoen for svie.


Øjenbrynsfarve

Med Hanne Bangs øjenbrynsfarve kan du på en hurtig og nem måde farve dine øjenbryn. Farvning af øjenbryn giver ansigtet karakter, erstatter den daglige brug af øjenblyant, og det gør det nemmere at plukke brynene i facon.

Hanne Bang Brynfarve er et sæt bestående af en tube med farve, en flaske med creme, en speciel applikator og en blandingsskål. Pakningen indeholder desuden en plejende og nærende balsam til efterbehandling. Produktet er i øvrigt vegansk. En pakning indholder nok til 20 øjenbrynsfarvninger, og du kan vælge mellem nuancerne brun, sort, brunsort og blåsort.


Vippefarve

Med Hanne Bang Vippefarve kan du selv nemt og hurtigt farve dine øjenvipper. Farvning af øjenvipper erstatter i nogen grad mascara, og er praktisk i svømmehallen, i solen eller ved stranden. Først påføres farven, der skal sidde i tre minutter, og dernæst påføres activator-gelen, der virker på ét minut. Farvningen er dermed komplet og holder i flere uger. Dette produkt er vegansk. Hanne Bang Vippefarve indeholder nok til 12 farvninger, og den findes i nuancerne sort og mørkebrun.


Du kan se vores udvalg af Hanne Bang i vores butikker og på matas.dk.