Helosan

Den Orginale Creme siden 1947

Helosan

Den Orginale Creme siden 1947​​​​​​​

Mest populære

Kategorier

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

3 produkter
3 produkter
Sorter efter: Mest populære
100 g
HelosanOriginal
74,95 kr.
(377)
300 g
HelosanOriginal
114,95 kr.
(112)
100 g
HelosanFodsalve
79,95 kr.
(337)
Alice
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse

En salve med respekt for hud og miljø

Helosan har eksisteret siden 1947 og har siden starten været en skånsom hudsalve til hele familien. Mærket har en masse historie bag sig, og blev faktisk først udviklet som sår- og pattesalve til køer! I dag har hudsalven sin faste plads hos mange familier, både til mennesker og dyr.

Siden lanceringen af Helosan, har producenterne løbende sørget for at udskifte ingredienser og formuleringer, så vi som forbrugere altid kan føle os trygge ved at bruge salven til hele familien. Hos Helosan er det vigtigt at produkterne udvikles og produceres med respekt for vores miljø. Derfor samarbejder de kun med leverandører, der giver en høj kvalitetsstandard og arbejder ud fra respektfuld ressourceanvendelse. På denne måde vil Helosan gerne være med til at skabe en god fremtid - også for fremtidige generationer.

Milde, miljøvenlige og veganske

Produkterne fra Helosan indeholder ikke kunstige dufte. Den velkendte eucalyptusduft kommer fra den æteriske olie Eucalyptus Globulus, der har plejende egenskaber og giver en aromatisk duft. Produkterne er gennemgået en hudirritationstest, der viser at Helosan er skånsom mod irriteret og følsom hud.

Produkterne fra Helosan er ikke testet på dyr og er 100% veganske. Ingredienserne er nøje udvalgt og på intet tidspunkt under udvikling eller produktion, bliver ingredienser eller færdige produkter, testet på dyr. Helosan indeholder hverken parabener eller PHMB. ​​​​​​​