Menu

Crosstrainer

Helse & Sundhed Træning & Vægttab Træningsudstyr Træningsmaskiner
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Mærker

Pris

4 produkter
4 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvorfor en crosstrainer?

En crosstrainer har flere fordele. Den er god, hvis du har et ønske om at komme i bedre form eller forøge din forbrænding. Mange vælger også at bruge en crosstrainer til opvarmning, inden de går i gang med styrketræningen, da det er en god måde at få gang i kroppen og få varmet leddene op. Du skal vælge denne, hvis du ønsker en træningsmaskine, som træner hele kroppen, da mange andre maskiner har fokus på specifikke dele af din krop.

Hvordan bruger jeg en crosstrainer?

En crosstrainer er meget nem at komme i gang med – og vigtigst af alt er det god motion. Du sætter en fod på hver pedal på din crosstrainer, så tager du fat i de to håndtag, og derefter laver du en let, løbende bevægelse. Så er du i gang. Det er vigtigt, at du har dine arme med i træningen for at skåne kroppen. Samtidig vil du også opleve, at du bedre kan styre pulsen og have en mere kontrolleret træning.

Hjemmetræning på din crosstrainer
En crosstrainer er perfekt til hjemmetræning for dig, som fortrækker at træne hjemme. Du kan nemt se din ynglingsserie på fjernsynet, mens du træner, eller snakke i telefon med en ven.

Vægttab på en crosstrainer

En crosstrainer er en god træningsmaskine til vægttab, da du typisk kan udholde mere her sammenlignet med et løbebånd, som kan synes hårdere at holde ud på. På et løbebånd bliver du måske hurtigere træt, hvorimod de fleste kan holde til et godt stykke tid på en crosstrainer. Du kan skrue op og ned for belastningen, så du kan tilpasse den efter dit niveau. Hvis du har en time eller mindre til at træne i til daglig, vil det være en god idé at kombinere din træning på crosstraineren med noget styrketræning. Her kan du med fordel bruge en kettlebell eller en træningselastik.

Hvad træner jeg, når jeg bruger min crosstrainer?
Du får trænet følgende muskelgrupper på en crosstrainer:

  • Hasemusklerne
  • Lårmusklerne
  • Triceps
  • Biceps
  • Brystmusklerne
  • Rygmusklerne
    (Og så får du trænet hjertet også, da træning på en crosstrainer er kredsløbstræning)

Hvor mange kalorier du forbrænder, når du træner på din crosstrainer, kommer an på hastighed, modstand og tid. De fleste crosstrainere har en indbygget skærm, hvor du kan følge med i, hvor mange kalorier du har forbrændt.
Titan Life Athlete C'77 har en skærm, der viser watt, tid, distance, hastighed, puls, fedtforbrænding, alder, vægt og køn. Desuden har den 12 programmer, som kan tilpasses til lige præcis dit niveau.
​​​​​​​

Malene
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...