Motionscykel

Helse & Sundhed Træning & Vægttab Træningsudstyr Træningsmaskiner
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

9 produkter
9 produkter
Sorter efter: Mest populære

Hvorfor en motionscykel?

En motionscykel er en rigtig god træningsmaskine med mange fordele. Du kan se TV mens du træner, og så er den god til genoptræning såvel som bentræning. En motionscykel er god, hvis du vil træne din kondition, men samtidig ikke ønsker, at din træning bliver alt for omstændig. Da der er mindre eksplosive bevægelser på cyklen sammenlignet med løbebåndet, er det også en mere skånsom form for træning.

Hjemmetræning
En motionscykel er en nem og god måde at få trænet i hverdagen. Du kan have den stående i stuen og træne efter forgodtbefindende – uafhængigt af det lokale træningscenters åbningstider. Hvis du træner med det formål at opbygge og/eller styrke dine muskler, må du op på cyklen minimum tre gange om ugen for at kunne se resultater.

Hvilken motionscykel skal jeg vælge?

Det er en fordel at købe en tung motionscykel. Jo tungere den er, jo mere stabil vil den føles. Det vil give dig ekstra komfort og kvalitet til din træning. Hvis du er en ambitiøs træner, kan det være godt at gå efter en motionscykel med programmer, så det er muligt for dig at træne efter et program. Det kan eksempelvis være Reebok Motionscykel GB40S, som har 12 forudindstillede programmer. På den måde er du sikret en varieret træning. Du kan også indstille tre forskellige mål for din træning; distance, kalorier eller tid.

Motionscykler til ældre
Træning på motionscyklen er en effektiv og skånsom form for træning til alle aldre, men især ældre og seniorer kan have en stor gavn af en 10 minutters tid på cyklen om dagen. Når pulsen kommer op, stiger både velvære og kondition, som er godt for alle, men især de ældre. Derudover har nyere forskning vist at hård fysisk træning kan modvirke demens og alzheimers.

Malene
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...