Romaskine

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Sportsgren

Bedømmelser

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
KUN ONLINE
Trainer R'10
Titan Life træningsudstyrRomaskine
2.499 kr.
KUN ONLINE
GR
Reebok træningsudstyrRomaskine
7.499 kr.
(1)
KUN ONLINE
Rower Zjet
Reebok træningsudstyrRomaskine
7.499 kr.
KUN ONLINE
R65 Air
Titan Life træningsudstyrRomaskine
4.999 kr.
(2)
KUN ONLINE
R72 Water
Titan Life træningsudstyrRomaskine
6.999 kr.
KUN ONLINE
R95 pro. Air
Titan Life træningsudstyrRomaskine
9.999 kr.
DIN SUNDHED
Vi guider: Optimér din hjemmetræning
LÆS MERE
Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje

Praktisk træning i hjemmet med romaskine

Romaskinen er super smart, fordi den ikke fylder ret meget. Den er smal og det gør, at den er nem at få plads til i kælderen, garagen eller i stuen. Den kan stilles på højkant eller foldes sammen efter brug, så den ikke tager plads i rummet, når man ikke benytter maskinen.


Romaskinen er en investering
Romaskinen er absolut 'value for money' i den forstand, at det er en engangsinvestering, der giver dig en full body træning – helt uden at koste ekstra penge hen ad vejen. Du kan træne hvor og hvornår, du ønsker det. Du sparer dit fitnessmedlemskab og tjener faktisk din romaskine ind igen i løbet af kort tid. Det er et sjovt, mega effektivt og sundt hjemmetræningsudstyr at investere i.

Hvad kan jeg bruge romaskinen til?

Romaskinen er et fantastisk værktøj til at træne i intervaller, da du kan sætte hastigheden op eller ned på få sekunder. Du styrer tempoet. Hvor tung din træning skal være, kan du også selv justere på din maskine. Hvis du kommer til at sætte en for høj belastning på maskinen, kan det dog gå ud over konditionsudbyttet af din træning.

I en romaskine kan du både træne dine muskler og din kondition næsten på samme måde, som hvis du sad på vandet – bortset fra, at du ikke får udfordret din balance, som du gør på vand. På Matas.dk finder du forskellige typer af romaskiner.


Hvilke muskler bruger jeg med en romaskine?
Hvis du ikke bruger en romaskine, så kom i gang! Romaskinen er nemlig den mest effektive af alle cardio-maskiner, du kan benytte i dit fitnesscenter eller derhjemme. Det er der en grund til. En romaskine er en helkropstræning. Den træner ben, baller, ryg og arme. Du bliver altså udfordret på mange muskelgrupper.


Vægttab med romaskinen
Det er helt generelt, at man skal variere sin cardiotræning, så kroppen ikke vænner sig til den samme type træning hele tiden. En variation i din træning giver nemlig stimulation. En romaskine er dog en af de bedste former for konditionstræning, som booster din fedtforbrænding – og du kan tabe en masse kalorier, hvis du bruger den regelmæssigt. På romaskinen kan du faktisk forbrænde mellem 600-1000 kalorier i timen, alt afhængigt af din alder og vægt. Så er der ikke så langt igen til en flad mave!


Romaskiner på Matas.dk
Hos Matas forhandler vi romaskiner fra Titan Life og Reebok. Romaskinerne føres kun online, så læs op på, hvilken en af dem der passer bedst til dit behov. Begge brands giver dig mulighed for at lave dine egne træningsprogrammer, så du har mulighed for at følge din udvikling. Husk, at du har de samme returrettigheder på online køb, som hvis du havde købt den i en butik.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek