• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Romaskine

Helse & Sundhed Træning & Vægttab Træningsudstyr Træningsmaskiner
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Mærker

Pris

Bedømmelser

9 produkter
9 produkter
Sorter efter: Mest populære

Praktisk træning i hjemmet med romaskine

Romaskinen er super smart, fordi den ikke fylder ret meget. Den er smal og det gør, at den er nem at få plads til i kælderen, garagen eller i stuen. Den kan stilles på højkant eller foldes sammen efter brug, så den ikke tager plads i rummet, når man ikke benytter maskinen.

Romaskinen er en investering
Romaskinen er absolut 'value for money' i den forstand, at det er en engangsinvestering, der giver dig en full body træning – helt uden at koste ekstra penge hen ad vejen. Du kan træne hvor og hvornår, du ønsker det. Du sparer dit fitnessmedlemskab og tjener faktisk din romaskine ind igen i løbet af kort tid. Det er et sjovt, mega effektivt og sundt hjemmetræningsudstyr at investere i.

Hvad kan jeg bruge romaskinen til?

Romaskinen er et fantastisk værktøj til at træne i intervaller, da du kan sætte hastigheden op eller ned på få sekunder. Du styrer tempoet. Hvor tung din træning skal være, kan du også selv justere på din maskine. Hvis du kommer til at sætte en for høj belastning på maskinen, kan det dog gå ud over konditionsudbyttet af din træning.

I en romaskine kan du både træne dine muskler og din kondition næsten på samme måde, som hvis du sad på vandet – bortset fra, at du ikke får udfordret din balance, som du gør på vand. På Matas.dk finder du forskellige typer af romaskiner.

Hvilke muskler bruger jeg med en romaskine?
Hvis du ikke bruger en romaskine, så kom i gang! Romaskinen er nemlig den mest effektive af alle cardio-maskiner, du kan benytte i dit fitnesscenter eller derhjemme. Det er der en grund til. En romaskine er en helkropstræning. Den træner ben, baller, ryg og arme. Du bliver altså udfordret på mange muskelgrupper.

Vægttab med romaskinen
Det er helt generelt, at man skal variere sin cardiotræning, så kroppen ikke vænner sig til den samme type træning hele tiden. En variation i din træning giver nemlig stimulation. En romaskine er dog en af de bedste former for konditionstræning, som booster din fedtforbrænding – og du kan tabe en masse kalorier, hvis du bruger den regelmæssigt. På romaskinen kan du faktisk forbrænde mellem 600-1000 kalorier i timen, alt afhængigt af din alder og vægt. Så er der ikke så langt igen til en flad mave!

Romaskiner på Matas.dk
Hos Matas forhandler vi romaskiner fra Titan Life og Reebok. Romaskinerne føres kun online, så læs op på, hvilken en af dem der passer bedst til dit behov. Begge brands giver dig mulighed for at lave dine egne træningsprogrammer, så du har mulighed for at følge din udvikling. Husk, at du har de samme returrettigheder på online køb, som hvis du havde købt den i en butik.

Malene
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...