Herrens Mark

Herrens Mark udvikler og producerer kosttilskud af økologiske, fermenterede urteekstrakter. Alle ekstrakter er produceret fra frisk høstede urter fra egen avl på Fyn.

Herrens Mark

Herrens Mark udvikler og producerer kosttilskud af økologiske, fermenterede urteekstrakter. Alle ekstrakter er produceret fra frisk høstede urter fra egen avl på Fyn.

Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

På abonnement

Aktuelt

8 produkter
8 produkter
Sorter efter: Mest populære

Urteekstrakter fra Herrens Mark

Herrens Mark udvikler og producerer 4 forskellige økologiske urteesktrakter, af friske urter fra egen avl.

REGOMEO - unik urte-kombination, sammensat specifikt til gener i overgangsalderen

REGOMEO består af økologisk rødkløver som er frisk høstet på markerne på Fyn. Udover den fermenterede rødkløver tilsætter Herrens Mark yderligere fermenteret citronmelisse, salvie og pebermynte. Disse urter er særligt udvalgt i en unik kombination med den fermenteret rødkløverekstrakt, til at afhjælpe gener i forbindelse medovergangsalderen.

Rødkløveren bidrager til en behagelig og rolig overgangsalder i forbindelse med svedtendens, hedeture og rastløshed. Citronmelissen er tilsat da den bidrager til fysisk og mentalt velvære og en sund søvn. Salvien tilsættes fordi den bidrager til en normal svedfunktion. Pebermynten er tilsat da den bidrager til en naturlig fordøjelse.

Fermenteringen med mælkesyrebakterier sikrer en øget optagelighed af rødkløverens aktive plantestoffer; denne proces har Herrens Mark patent på og er derfor de eneste der kan levere en fermenteret rødkløverekstrakt.

De fleste kvinder melder tilbage at de mærker en effekt efter 3-5 ugers dagligt indtag af REGOMEO. Smagen er syrlig og speciel og er smagen en hindring kan du med fordel blande dit ekstrakt op med danskvand m/citrus, en favorit juice eller i en smoothie. Husk at ryste kartonen grundigt før hver dosering, for opblanding af plantestofferne.

REGOPUR – en alsidig urt til en normal fordøjelse og leverfunktion

REGOPUR består udelukkende af fermenteret pressesaft fra økologiske mælkebøtter, dyrket fra egen avl på Fyn. Herrens Mark presser saften fra frisk høstede mælkebøtter og benytter både blade og blomster og rod. REGOPUR indeholde både probiotika og præbiotika nemlig de levende mælkestyrebakterier og ”madpakken” mælkebøtten til mælkesyrebakterierne.

Mælkebøtten er en anerkendt urt som er benyttet af urtekyndige gennem århundrede. Mælkebøtten bidrager til normal mave- og leverfunktion, bidrager samtidig til mave- tarmsystemets velbefindende på grund af den præbiotiske effekt.

REGOBONE til vedligeholdelse af knogler

REGOBONE, består af fermenteret rødkløverekstrakt der er standardiseret til 60 mg isoflavoner pr. dagsdosis (100 ml.). Derudover har rødkløveren et naturligt højt indhold af calcium, og indeholder her udover også magnesium.

Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler. Magnesium bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion, normale knogler samt til at mindske træthed og udmattelse.

Fermenteringen sikrer en øget optagelighed af rødkløverens plantestoffer; denne proces har Herrens Mark patent på og er derfor de eneste der kan levere et fermenteret rødkløverekstrakt.​​​​​​​

REGOMUN til immunforsvaret

Echinacea, oregano, havre, citronmelisse og mælkebøtte er den unikke sammensætning af økologiske urter, som REGOMUN består af.  Et urte-complex med det formål at bidrage til immunforsvaret. Her er urten echinacea helt essentiel, da den bidrager til et normalt fungerende immunforsvar, og er beroligende for hals og svælg. Samtidig er krydderurten oregano, som nok mest er kendt fra køkkenet, tilsat da den understøtter normalt fungerende luftveje. Desuden hjælper havren til en normal mave-tarm funktion, samt til at modstå mental og fysisk træthed.

Lærke
Farmakonom
Min ekspertise er:
Helse
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.