• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

HEVEA

Hevea er et dansk mærke, som fremstiller sutter, badeænder, bidedyr, bademåtter og menstruationskopper i naturgummi fra Heveaplanten. Det er fri for skadeligt kemi og du kan trygt lade dit barn sutte og tygge på Hevea produkterne. Farverne brugt til Kawan badedyret er helt uskadelige. Hevea gummi bliver mørkere med tiden, da det er et naturprodukt. Husk altid at koge sutterne i 5 min. for at opretholde en god hygiejne for dit barn.

Se udvalget herunder.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

31 produkter
31 produkter
Sortér efter: Mest populære
Hevea Naturbidering Panda
28,78
Førpris 95,95
Optjen 3 point
Hevea Rangle Naturgummi Træ med Fingerprint Natur
44,98
Førpris 149,95
Optjen 5 point
Hevea Rangle Naturgummi Træ med Fingerprint Pink
44,98
Førpris 149,95
Optjen 5 point
Hevea Naturgummisut Stjerne & Måne Motiv 3 mdr. +
55,95
Optjen 6 point
(5)
Hevea Kawan Badeand Mini
99,95
Optjen 10 point
Hevea Naturgummisut Stjerne & Måne Motiv 0-3 mdr.
55,95
Optjen 6 point
Hevea Loop Cup Str 1 mini
199,95
Optjen 20 point
Hevea Naturgummisut Krone Motiv 3 mdr. +
55,95
Optjen 6 point
(5)
Hevea Naturgummisut Krone Motiv 0-3 mdr.
55,95
Optjen 6 point
Hevea Kawan Mini badeand dusty mint 1
99,95
Optjen 10 point
Hevea Kawan Bidering
119,95
Optjen 12 point
Hevea Kawan Mini badeand eggnog yellow 1
99,95
Optjen 10 point
Hevea Loop Cup Str 1+2 Kombi
299,95
Optjen 30 point
Hevea Loop cup Str 2 før fødsel
199,95
Optjen 20 point
Hevea Kawan Mini badeand powerful pink 1
99,95
Optjen 10 point
Hevea 2-pak Glas Sutteflaske Hvid 120 ml
169,95
Optjen 17 point
Hevea Pond Trio Badedyr
219,95
Optjen 22 point
Hevea 2:1 Glas Sutteflaske med Naturgummi Cover Pink
195,00
Optjen 20 point
Hevea Naturgummi sut Baby blue rund str. 0-3 mdr.
59,95
Optjen 6 point
Hevea Kawan stabel og trækand i naturgummitræ 1
299,95
Optjen 30 point

Plast er passé

HEVEA blev grundlagt i 2009 af danske Terese Hoffeldt i Dragør. Missionen er simpel: At designe, udvikle, producere og sælge smukke non-toxic og miljøvenlige produkter til børn. HEVEA kæmper aktivt for en bedre verden med særligt fokus på klimaændringerne. HEVEA producerer blandt andet naturgummisutter, bideringe og badelegetøj. Du kan finde det hele lige her på Matas.dk og i din lokale Matas.


Visionen bag Hevea

Siden Terese Hoffeldt startede HEVEA, har virksomhedens kerneværdi været at gøre det bedre. Bedre for planeten og bedre for de kommende generationer. HEVEA har udviklet børneudstyrskategorien løbende, og derfor kan forældre nu finde miljøvenlige og nontoxic løsninger til deres børn. Navnet HEVEA stammer fra det latinske navn for gummitræ, Hevea Brasiliensis. Det handler naturligvis om, at HEVEA anvender 100% naturgummi fra gummitræet og farver det med FDA, som er godkendte mineralfarver.

Hevea Brasiliensis, altså gummitræet, er kernen i HEVEA. Træet vokser i Amazonas, men dyrkes også forskellige stedet i det sydøstlige Asien. Gummitræet producerer en mælkesaft, som den "bløder" ud gennem snit i barken. Det er denne væske, man bruger til at producere naturgummi.


Menstruationskop har aldrig været nemmere!

LOOP CUP er en ny innovativ menstruationskop fra HEVEA, som er designet af kvinder til kvinder. Koppen er udviklet på baggrund af danske kvinders erfaringer og ønsker til den ideelle menstruationskop. Den er lavet af naturgummi, som er et plantebaseret, plastikfrit og bionedbrydeligt materiale. Naturgummi er yderst fleksibelt og blødt, hvilket gør koppen behagelig og sund at bruge.

Du undgår dermed både tørhed og farlige kemikalier i underlivet. Det unikke design gør koppen nem at folde og sætte op samt nem at fjerne vakuum og tage ud. Det der gør denne kop hent unik er deres nye og smarte design!

Den smarte hank og den karakteristiske LOOP-form sikrer, at du altid har et godt greb. Det betyder, at dine fingrer ikke glider og at du nemt kan trække koppen ud. Med Loop Cup kan du altså have god samvittighed overfor din krop, men i den grad også overfor miljøet og kloden.

Alle kvinder er forskellige, og derfor har HEVEA selvfølgelig lavet flere størrelser. Kopperne fåes i 3 forskellige størrelser, som gør det nemt, at finde en kop som passer til dig. Hvis du er førstegangsbruger af menstruationskop, anbefaler vi, at du prøver vores promo pakke. Her får du nemlig mulighed for at prøve de mest almindelige størrelser (str. 1 og 2) til en god pris, så du kan finde ud af hvilken størrelse, der fungerer bedst for netop dig og din krop. I langt de fleste tilfælde kan man sagtens skifte mellem forskellige størrelser. Vores bedste råd er at prøve sig frem!

Størrelse 1: Til dig som er førstegangsbruger eller teenager

Størrelse 2: Til dig som ikke har født eller som har født ved kejsersnit

Størrelse 3: Til dig som har født vaginalt


Miljøvenligt, allergivenlig, børnevenligt

HEVEAs vision er at undgå alle former for unaturligt plastik, der kan være sundhedsskadeligt. Med naturprodukter fra danske HEVEA kan du med ro i maven lade dit barn sutte løs på sin sut eller sit legetøj. Det er helt fri for skadelige kemikalier, og det er produceret med fuld respekt for miljøet og de mennesker, der arbejder med produktionen.

Den naturlige gummi kan erstatte mange former for plastik, og er fordelagtigt, fordi det nedbrydes helt naturligt eller genbruges til at lave nye produkter. Med HEVEA-produkter får du det bedste til dit barn, og samtidig kan du passe på miljøet. Alle sutterne er slidstærke og fleksible, og så er de støbt i ét stykke. Det betyder, at hygiejnen er i top, fordi der ikke findes samlinger, hvor skidt og snavs kan samle sig.

HEVEAs badeand er et af de populæreste produkter. Anden er selvfølgelig fremstillet af 100% naturgummi i én afstøbning, og den er smart, fordi den rillede overflade er ideel til at massere irriterede gummer. Naturgummiet er dejligt blødt at gribe fat om, og naturfarverne fra plantepigmenter stimulerer og udvikler barnets syn. Alle badedyr er håndmalede og derfor helt unikke.

Ønsker du de bedste produkter til dit barn, som samtidig er miljøvenlige? Så er HEVEA til dig. Som forhandler af HEVEA, tilbyder vi dig et bredt udvalg af legetøj og sutter. Giv dit barn en rund eller anatomisk sut eller en af de unikke badeænder til badekarret. Badeænderne er desuden en oplagt gaveidé til et babyshower, tbarnedåb eller fødselsdage.