• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu

HEVEA

Hevea er et dansk mærke, som fremstiller sutter, badeænder, bidedyr, bademåtter og menstruationskopper i naturgummi fra Heveaplanten. Det er fri for skadeligt kemi og du kan trygt lade dit barn sutte og tygge på Hevea produkterne. Farverne brugt til Kawan badedyret er helt uskadelige. Hevea gummi bliver mørkere med tiden, da det er et naturprodukt. Husk altid at koge sutterne i 5 min. for at opretholde en god hygiejne for dit barn.

Se udvalget herunder.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

29 produkter
29 produkter
Sortér efter: Mest populære
(6)
Hevea Bademåtte i 100% Naturgummi 55x32 cm
149,95
Du optjener 15 point
Hevea Naturgummi sut Gorgeous grey rund str. 3-36 mdr.
59,95
Du optjener 6 point
Hevea Kawan Mini badeand eggnog yellow 1
99,95
Du optjener 10 point
Hevea Naturgummisut Stjerne & Måne Motiv 0-3 mdr.
55,95
Du optjener 6 point
Hevea Kawan Mini badeand powerful pink 1
99,95
Du optjener 10 point
Hevea Naturbidering Panda
95,95
Du optjener 10 point
Hevea Loop cup Str 2 før fødsel
199,95
Du optjener 20 point
(5)
Hevea Kawan Badeand Mini
99,95
Du optjener 10 point
Hevea Kawan Mini badeand dusty mint 1
99,95
Du optjener 10 point
Hevea Loop Cup Str 1 mini
199,95
Du optjener 20 point
Hevea Naturgummisut Stjerne & Måne Motiv 3 mdr. +
55,95
Du optjener 6 point
Hevea Naturgummi sut Milky white rund str. 3-36 mdr.
59,95
Du optjener 6 point
Hevea Naturgummi sut Powder pink rund str. 0-3 mdr.
59,95
Du optjener 6 point
Hevea Pond Trio Badedyr
219,95
Du optjener 22 point
Hevea Naturgummisut mellow mint ortodontisk sut 0-3 mdr.
59,95
Du optjener 6 point
Hevea Naturgummisut mellow mint rund str. 0-3 mdr. 1 stk
59,95
Du optjener 6 point
(5)
Hevea Naturgummisut Krone Motiv 0-3 mdr.
55,95
Du optjener 6 point
Hevea Kawan stabel og trækand i naturgummitræ 1
299,95
Du optjener 30 point
Hevea Naturgummisut Krone Motiv 3 mdr. +
55,95
Du optjener 6 point
Hevea 2:1 Glas Sutteflaske med Naturgummi Cover Pink
195,00
Du optjener 20 point
Hevea Kawan Bidering
119,95
Du optjener 12 point
Hevea Loop Cup Str 1+2 Kombi
299,95
Du optjener 30 point
Hevea Naturgummi sut Baby blue rund str. 0-3 mdr.
59,95
Du optjener 6 point

Ingen plads til plast

HEVEA blev grundlagt i 2009 af danske Terese Hoffeldt i Dragør. Missionen er simpel: At designe, udvikle, producere og sælge smukke non-toxic og miljøvenlige produkter til børn. De kæmper aktivt for en bedre verden med særligt fokus på klimaændringerne. HEVEA producerer blandt andet naturgummisutter, bideringe og badelegetøj. Du kan finde det hele lige her på Matas.dk og i din lokale Matas.

Visionen bag Heveas produkter

Siden Terese startede HEVEA, har virksomhedens kerneværdi været, at gøre det bedre. Bedre for planeten og bedre for de kommende generationer. HEVEA har udviklet børnekategorien løbende, og derfor kan forældre nu finde miljøvenlige og non-toxic løsninger til deres børn. Det handler naturligvis om, at HEVEA anvender 100% naturgummi fra gummitræet, Hevea Brasiliensis, og farver det med FDA, som er godkendte mineralfarver.

Gummitræet, er kernen i HEVEA. Træet vokser i Amazonas, men dyrkes også forskellige stedet i det sydøstlige Asien. Gummitræet producerer en mælkesaft, som den "bløder" ud gennem snit i barken. Det er denne væske, man bruger til at producere naturgummi.

Menstruationskop har aldrig været nemmere!

LOOP CUP er en ny innovativ menstruationskop fra HEVEA, som er designet af kvinder til kvinder. Koppen er udviklet på baggrund af danske kvinders erfaringer og ønsker til den ideelle menstruationskop. Den er lavet af naturgummi, som er et plantebaseret, plastikfrit og bionedbrydeligt materiale. Naturgummi er yderst fleksibelt og blødt, hvilket gør koppen behagelig og sund at bruge.

Du undgår dermed både tørhed og farlige kemikalier i underlivet. Det unikke design gør koppen nem at folde og sætte op samt nem at fjerne vakuum og tage ud. Det der gør denne kop hent unik er deres nye og smarte design!

Den smarte hank og den karakteristiske LOOP-form sikrer, at du altid har et godt greb. Det betyder, at dine fingrer ikke glider og at du nemt kan trække koppen ud. Med Loop Cup kan du altså have god samvittighed overfor din krop, men i den grad også overfor miljøet og kloden.

Alle kvinder er forskellige, og derfor har HEVEA selvfølgelig lavet flere størrelser. Kopperne fåes i 3 forskellige størrelser, som gør det nemt, at finde en kop som passer til dig. Hvis du er førstegangsbruger af menstruationskop, anbefaler vi, at du prøver vores promo pakke. Her får du nemlig mulighed for at prøve de mest almindelige størrelser (str. 1 og 2) til en god pris, så du kan finde ud af hvilken størrelse, der fungerer bedst for netop dig og din krop. I langt de fleste tilfælde kan man sagtens skifte mellem forskellige størrelser. Vores bedste råd er at prøve sig frem!

  • Størrelse 1: Til dig som er førstegangsbruger eller teenager
  • Størrelse 2: Til dig som ikke har født eller som har født ved kejsersnit
  • Størrelse 3: Til dig som har født vaginalt

Sutter til de små

Den naturlige gummi kan erstatte mange former for plastik, og er fordelagtigt, fordi det nedbrydes helt naturligt eller genbruges til at lave nye produkter. Med HEVEA-produkter får du det bedste til dit barn, og samtidig kan du passe på miljøet. Alle sutterne er slidstærke og fleksible, og så er de støbt i ét stykke. Det betyder, at hygiejnen er i top, fordi der ikke findes samlinger, hvor skidt og snavs kan samle sig.

Hevea gummi bliver mørkere med tiden, da det er et naturprodukt. Husk altid at koge sutterne i 5 min. for at opretholde en god hygiejne for dit barn.

Badeand

HEVEAs badeand er et af de mest populæreste produkter. Anden er selvfølgelig fremstillet af 100% naturgummi i én afstøbning, og den er smart, fordi den rillede overflade er ideel til at massere irriterede gummer. Naturgummiet er dejligt blødt at gribe fat om, og naturfarverne fra plantepigmenter stimulerer og udvikler barnets syn. Alle badedyr er håndmalede og derfor helt unikke.

Mathilde I.
Materialist
Det er det gode råd, der gør forskellen.
Mathilde blev i 2018 uddannet Materialist i Matas i Farsø. Hendes helt store passion ligger i helsekost og hudpleje, hvor hun igennem de sidste 4,5 år har samlet en stor personlig viden omkring produkterne. Hun er altid opdateret på de sidste nye anbefalinger og ingredienser. Mathilde går meget op i den personlige rådgivning og er altid klar på et give et godt råd.