Hollister

Hollister er indbegrebet af sommer. Med inspiration fra Californiens surferkultur skaber de dufte som med det samme bringer minder om sol, strand og blå himmel tilbage. Med andre ord: en Hollisterduft er som en uendelig sommer.

Hollister

Hollister er indbegrebet af sommer.
Med inspiration fra Californiens surferkultur skaber de dufte som med det samme bringer minder om sol, strand og blå himmel tilbage. Med andre ord: en Hollisterduft er som en uendelig sommer.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

45 produkter
45 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 25%
VÆRDI 345,-
Hollister Canyon Rush Her Gaveæske
Medlemspris
183,71 kr.244,95 kr.Spar 61,-
SPAR 25%
VÆRDI 345,-
Hollister Canyon Rush Him Gaveæske
Medlemspris
183,71 kr.244,95 kr.Spar 61,-
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hollister parfume

Hollister er en amerikansk tøjproducent der laver tøj og dufte målrettet til den yngre målgruppe. De blev grundlagt tilbage i år 2000 i Ohio, USA.

Hollister er ejet af den populære tøjproducent Abercrombie & Fitch. Brandet markedfører sig som drømmen om at kunne surfe dagen lang og bare nyde livet på stranden.

Det er samme stemning man får af Hollister parfumer. De er indbegrebet af sol og sommer, og får en til at drømme sig væk til festivaler og lange dage på stranden.

Hollister parfumer henvender sig til de 14-18-årige og emmer af ungdom. En Hollister parfume er den perfekte gave til teenageren der måske skal ud og have deres første parfume.

I serien findes der både dufte til dame og herre. Flakonerne er farvestrålende og super festlige i deres udtryk og vil pynte godt på ungdomsværelset.

Wave for him and her

Nogle af de bedst solgte dufte fra Hollister er Wave for him and her.

Disse to dufte giver følelsen af sommeren der aldrig ender. Dage på stranden, vind og saltvand i håret og hygge med vennerne. Man har her virkelig indkapslet sommerminder på en flakon.

Wave for him

Hollister Wave For Him Eau de Toilette er en frisk, maskulin og intens duft med bl.a. grapefrugt, bambusblade, cypres, neroli og tonkabønner.

Wave for her

Hollister Wave For Her Eau de Parfum er en frisk og feminin blomsterduft med bl.a. stjernefrugt, kvæde, orkidé, hibiscus og sandeltræ.

Få mest muligt ud af din duft

En Parfume udvikles bedst når den kommer i kontakt med huden, Så den mest optimale duft får du ved at komme din parfume direkte på huden.

Derudover er der nogle punkter på kroppen hvor det er bedst at påføre sin duft. Det er de steder hvor man bedst kan mærke sin puls, som håndled, hals og lysken. En duft holder også bedre på en fugtet hud, så påfør evt. en bodylotion uden parfume inden du påfører din duft.

Nakken er også et godt sted at påføre duft, det gør nemlig at selv dem der står bag dig vil kunne dufte hvor dejligt du dufter.

Ønsker du ikke at få parfume direkte på huden kan du med fordel spraye lidt på tøjet eller i håret.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.