• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Intimpleje

Intimpleje er en vigtig del af opretholdelsen af en god balance i intimområdet. Find vores store udvalg af produkter som intimsæber, vådservietter, intimgele, barrierecreme og vaginalkapsler her på Matas.dk.

Hudpleje Kropspleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

45 produkter
45 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

De fleste kvinder har på et eller andet tidspunkt haft en form for ubalance i underlivet. Svamp, kløe, svie, tørhed, irritation eller dårlig lugt. Det er ikke noget, der er meget fokus på, da det for nogle er meget tabubelagt.Intimsæbe er dog både til mænd og kvinder. Vi har intimsæbe og vådservietter til at rengøre og fjerne lugt i intimområdet, som samtidig sikrer, at din normale intimbalance bevares.

Hvorfor skal du bruge intimsæbe?

Intimsæbe er både til mænd og kvinder. Vi har intimsæbe og vådservietter til at rengøre og fjerne lugt i intimområdet, som samtidig sikrer, at din normale intimbalance bevares. Find dem også i rejsestørrelser.

De fleste kvinder har på et eller andet tidspunkt haft en form for ubalance i underlivet. Svamp, kløe, svie, tørhed, irritation eller dårlig lugt. Det er ikke noget, der er meget fokus på, da det for nogle er meget tabubelagt.

Intimsæbe er derfor meget mildt og skånsom, og passer godt på dit intimområde. PH-værdien på en intimsæbe skal ligge mellem 3,8-4,2, og det er, fordi vand har en pH-værdi på 7. Det er ikke surt nok for mælkesyrebakterierne i intimområdet, og derfor er intimsæben vigtig, så du opretholder balancen.

Hvorrdan anvendes intimsæbe?

Du bruger din intimsæbe på samme måde som almindelig sæbe. Hver gang du er i bad eller efter behov. Du skummer den lidt op imellem hænderne, og påfører den i hele intimområdet, vær særlig grundig omkring skedeåbningen, da det er her der oftes samles bakterier som fører til lugtgener. Undgå at vaske oppe i skeden. En god intimhygiejne opfrisker området, så du slipper for ubehagelige lugtgener. Sæben beskytter det intime område mod vandets hårdhed og skåner den sarte hud. Skyl efterfølgende grundigt af med lunkent vand.

Gode råd til Intimpleje

Hvis du ønsker at skabe et sundt miljø i dit underliv, er der her nogle ting, der kan gøre en forskel for dig.

  1. Vær forsigtig med intimbarbering, du kan irritere den sarte hud og lave små sår, som bakterierne kan sætte sig fast i og derved skabe irritation.

  2. Undgå alt for hyppig barbering og brug altid produkter der er beregnet til intim brug.

  3. For yderligere beskyttelse kan der bruges en barrierecreme. Den danner en barriere, som fugter og beskytter det sarte intimområde og mindsker friktion. Den sørger for, at huden er godt beskyttet.

Ubehag

Menstruation, medicin og kost kan også være med til skabe ubalance i vaginalområdet. Her kan du med fordel tilføje vaginale mælkesyrebakterier for undgå svamp eller andre for for ubehag. Matas har et bredt udvalg af dén slags forebyggelse. Læs mere herunder.

  • Vaginalkapsler er en kur til forebyggelse og behandling af let udflåd, kløe og tørhed på grund af ubalance i skeden. Det er en effektiv kur, som kan være med til at opretholde den gode bakterieflora.
  • Intimgel eller intimcreme kan anvendes ved indsætning af pessar, temperaturtagning eller ved generel tørhed i skeden. Den tilføjer den rette mængde fugt til huden, så den ikke udtørrer.
  • Barrierecreme danner en barriere, som beskytter det sarte intimområde og mindsker friktion. Den sørger for, at huden er godt beskyttet.

Du kan desuden også finde aftershave udviklet til intim brug og kølende gels, som hurtigt lukker porerne og modvirker røde knopper eller irriteret hud efter hårfjerning. Undgå for hyppig barbering og voksning i intimområdet, og brug gerne barberskum, som er beregnet til intimområdet.

Certificeringer

Intimplejen skal være meget mild og skånsom for huden. Du kan finde både Svanemærkede og allergicertificerede produkter, som er uden parfume, farvestoffer, konserveringsmidler og parabener.

Stephanie B.
Stephanie B.
Farmakonom
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse