Intimpleje

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Hudtype

Form

Specialbehov

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

52 produkter
52 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR 26,-
Vivag Vaginalkapsler 10 stk
103,95 kr.129,95 kr.Spar 26,-
Multi-Gyn Actigel 2in1 50 ml
169,95 kr.
momkind Hemocare 30 ml
189,95 kr.
Matas Medicare Intimgel 100 ml
57,95 kr.
Multi-Gyn FloraPlus 5 x 5 ml
134,95 kr.
SPAR 15,-
Vivag Intimgel 50 ml
59,95 kr.74,95 kr.Spar 15,-
SPAR 30,-
Lactacyd Cremesæbe 1000 ml
99,95 kr.129,95 kr.Spar 30,-
SPAR 12,-
KUN ONLINE
Vivag Intim Barrierecreme 50 ml
47,95 kr. 59,95 kr.Spar 12,-
AC3 Comfort 30 g
134,95 kr.
Multi-Gyn Actigel 50 ml.
149,95 kr.
SPAR 20,-
Lactacyd Flydende Sæbe 500 ml
49,95 kr.69,95 kr.Spar 20,-
SPAR 6,-
Vivag Intimservietter 15 stk
26,95 kr.32,95 kr.Spar 6,-
Cosborg Rect 30 g
187,95 kr.
Lactacyd Cremesæbe 250 ml
49,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Line
Materialist og Helserådgiver
Line blev i 2020 uddannet materialist og har et stort kendskab til branchen. Hun har en stor passion inden for hudpleje, og elsker at fordybe sig i de enkelte produkter. Line er desuden uddannet helserådgiver, og elsker at nørde ingredienslisten. Hun sætter en stor ære i at hjælpe den enkelte kunde i øjenhøjde, uanset hvilke område det omhandler.
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse

Hvorfor skal du bruge intimsæbe?

De fleste kvinder har på et eller andet tidspunkt haft en form for ubalance i underlivet. Svamp, kløe, svie, tørhed, irritation eller dårlig lugt. Det er ikke noget, der er meget fokus på, da det for nogle er meget tabubelagt.Intimsæbe er dog både til mænd og kvinder. Vi har intimsæbe og vådservietter til at rengøre og fjerne lugt i intimområdet, som samtidig sikrer, at din normale intimbalance bevares.

Intimsæbe er både til mænd og kvinder. Vi har intimsæbe og vådservietter til at rengøre og fjerne lugt i intimområdet, som samtidig sikrer, at din normale intimbalance bevares. Find dem også i rejsestørrelser.

De fleste kvinder har på et eller andet tidspunkt haft en form for ubalance i underlivet. Svamp, kløe, svie, tørhed, irritation eller dårlig lugt. Det er ikke noget, der er meget fokus på, da det for nogle er meget tabubelagt.

Intimsæbe er derfor meget mildt og skånsom, og passer godt på dit intimområde. PH-værdien på en intimsæbe skal ligge mellem 3,8-4,2, og det er, fordi vand har en pH-værdi på 7. Det er ikke surt nok for mælkesyrebakterierne i intimområdet, og derfor er intimsæben vigtig, så du opretholder balancen.

Hvordan anvendes intimsæbe?

Du bruger din intimsæbe på samme måde som almindelig sæbe. Hver gang du er i bad eller efter behov. Du skummer den lidt op imellem hænderne, og påfører den i hele intimområdet, vær særlig grundig omkring skedeåbningen, da det er her der oftes samles bakterier som fører til lugtgener. Undgå at vaske oppe i skeden. En god intimhygiejne opfrisker området, så du slipper for ubehagelige lugtgener. Sæben beskytter det intime område mod vandets hårdhed og skåner den sarte hud. Skyl efterfølgende grundigt af med lunkent vand.

Gode råd til Intimpleje

Hvis du ønsker at skabe et sundt miljø i dit underliv, er der her nogle ting, der kan gøre en forskel for dig.

  1. Vær forsigtig med intimbarbering, du kan irritere den sarte hud og lave små sår, som bakterierne kan sætte sig fast i og derved skabe irritation.

  2. Undgå alt for hyppig barbering og brug altid produkter der er beregnet til intim brug.

  3. For yderligere beskyttelse kan der bruges en barrierecreme. Den danner en barriere, som fugter og beskytter det sarte intimområde og mindsker friktion. Den sørger for, at huden er godt beskyttet.

Ubehag

Menstruation, medicin og kost kan også være med til skabe ubalance i vaginalområdet. Her kan du med fordel tilføje vaginale mælkesyrebakterier for undgå svamp eller andre for for ubehag. Matas har et bredt udvalg af dén slags forebyggelse. Læs mere herunder.

  • Vaginalkapsler er en kur til forebyggelse og behandling af let udflåd, kløe og tørhed på grund af ubalance i skeden. Det er en effektiv kur, som kan være med til at opretholde den gode bakterieflora.
  • Intimgel eller intimcreme kan anvendes ved indsætning af pessar, temperaturtagning eller ved generel tørhed i skeden. Den tilføjer den rette mængde fugt til huden, så den ikke udtørrer.
  • Barrierecreme danner en barriere, som beskytter det sarte intimområde og mindsker friktion. Den sørger for, at huden er godt beskyttet.

Du kan desuden også finde aftershave udviklet til intim brug og kølende gels, som hurtigt lukker porerne og modvirker røde knopper eller irriteret hud efter hårfjerning. Undgå for hyppig barbering og voksning i intimområdet, og brug gerne barberskum, som er beregnet til intimområdet.

Skånsom intimpleje

Intimplejen skal være meget mild og skånsom for huden. Du kan finde både Svanemærkede og allergicertificerede produkter, som er uden parfume, farvestoffer, konserveringsmidler og parabener.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.