Til mor & barn

Hudpleje
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Pris

Form

Specialbehov

Solfaktor

Indhold

Certificeringer

Størrelse

Egenskaber

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

98 produkter
98 produkter
Sorter efter: Mest populære
SPAR
29,-
Derma Solspray Kids SPF 30 200 ml
85,95 kr.114,95 kr.
NYHED
Effektiv & skånsom babypleje
SHOP HER
VI GUIDER
Soltips til dig, der er gravid eller nybagt mor
LÆS MERE
Lansinoh Lanolin HPA 40 ml
196,95 kr.
Bio-Oil Hudplejeolie 200 ml
229,95 kr.
Bepanthen 5% Salve 30 g
69,95 kr.
VI GUIDER
Sådan får dit barn en solsikker sommer
LÆS MERE
Lansinoh Lanolin HPA 10 ml
86,95 kr.
20%
Nilens Jord Body Sun Protection SPF 30 150 ml
Medlemspris
171,96 kr.214,95 kr.
Bio-Oil Hudplejeolie 125 ml
169,95 kr.
Bio-Oil Hudplejeolie 60 ml
89,95 kr.
Derma Eco Baby Olie 150 ml
34,95 kr.
ACO Sun Stick SPF 50+ 8 g
119,95 kr.
SPAR
30,-
ACO Sun Kids Spray SPF 50+ 175 ml
169,95 kr.199,95 kr.
20%
Nilens Jord Body Sun Protection SPF 15 150 ml
Medlemspris
139,96 kr.174,95 kr.
ACO Sun Kids Stick SPF 50 8 g
99,95 kr.
ACO Sun Kids Mousse SPF 50 150 ml
199,95 kr.
Derma Eco Baby Creme 100 ml
34,95 kr.
ACO Sun Kids Lotion SPF 50+ 250 ml
199,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Zita
Kosmetiker
Min ekspertise er:
Hudpleje

Hudpleje til den kommende mor

En mave der klør, strækmærker og ømme brystvorter, er alt sammen noget man kan opleve som nybagt mor. Heldigvis findes der en helt række hudpleje produkter der kan være behjælpelig, både til den nye mor, men også til baby.

Daglig pleje til den gravide mave

Som nybagt mor har man måske ikke det store overskud til den lange hudplejerutine, og derfor er produkterne simple, og er mere målrettet den gravide mave, ømme brystvorter og strækmærker.

Når maven vokser udsættes huden for et stort pres. Hvis huden ikke er fugtet og smidig, kan huden gå i stykker, og det er derfor man får strækmærker. Når huden på maven udvider sig kan man også opleve at huden på maven kan klø. Sørg derfor dagligt at få fugtet huden med en mavecreme eller olie, og start gerne med det tidligt i graviditeten. Skulle der alligevel komme nogle strækmærker findes der et utal af produkter der kan minimere synligheden af strækmærker. For at få det bedste resultat, anbefales det at behandle på strækmærker så tidligt som muligt.

Ømme brystvorter

Når den lille ny skal ammes er det forbundet med en masse lykke, men det kan også medfølge ømme og irriterede brystvorter. Huden på brystvorten kan blive mere tynd og kan gå i stykker. Her kan det hjælpe med en beskyttende og reparerende brystvorte salve. Der findes en del forskellige, men fælles for dem er at de styrker og genopbygger den ødelagte hud på brystvorten, og er selvfølgelig helt sikker for baby.

En altid sikker vinder

Som beskrevet tidligere findes der rigtig mange forskellige produkter til blandt andet strækmærker og den gravide mave, men i hvert fald 2 produkter er et stort hit blandt nybagte mødre.

RUDOLPH CARE Mommy & Me

Plejende og beskyttende SOS-balm til både mor og barn. Den smørbløde balm skaber en beskyttende barriere og virker plejende på følsom babyhud, arp og eksem. Den lindrer ømme brystvorter og forebygger strækmærker og plejer maveskind, som er på overarbejde.

BIO-OIL Hudplejeolie

Denne olie indeholder en lang række planteekstrakter, der sammen både reducere pigmentforandringer og strækmærker. Olien er meget nærende og og efterlader huden silkeblød. Den banebrydende ingrediens Purcellin OilTM reducerer tykkelsen af formuleringen og gør den lettere for huden at absorbere og sikrer samtidig, at nøgleingredienserne trænger ned i de hudlag, hvor de gør størst gavn.

Guide til skøn gravidmassage derhjemme

Vi guider

Guide til skøn gravidmassage derhjemme

Af Vibeke Sofie Jensen

Træning er sundt for krop og sjæl – men ømme muskler og en anspændt krop kan sætte en stopper for aktiviteten. Har du også prøvet at vågne op i en træt og øm krop? Og kender du til en øm lænd, der gør hverdagen svær at overskue? Lige nu sidder du sikkert og nikker og kan genkende det hele fra din egen hverdag. Få de bedste tips til gravidmassage her, og se også en video om hvordan du selv afspænder kroppen.

Læs Mere
Hvilken makeup kan du bruge som gravid?

Vi guider

Hvilken makeup kan du bruge som gravid?

Af Christel Elvang

Som gravid eller nybagt mor er der mange ting at forholde sig til. Kemi i makeup er en af dem. Hvis du bruger makeup og gerne vil fortsætte med det, findes der heldigvis masser af gode og sikre produkter, du trygt kan bruge som gravid eller hvis du ammer. Vi guider dig her.

Læs Mere
Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Vi guider

Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Af Lene Skou Jensen

Vi vil rigtig gerne passe på vores børn – også mens de ligger inde i maven. Derfor lader vi være med at drikke alkohol og ryge cigaretter, og vi forsøger at spise sundt og huske vitaminpillerne. Men hvordan er det lige med kemikalier i fx cremer, kosmetik og alt det andet?

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.