• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Favoritter

INSTAX

Med sit smarte kompakte design er Instax Mini 9-kameraet perfekt til fødselsdagsfesten, veninde-fotos og mange andre anledninger. Polaroidkameraet er perfekt til at indkapsle spontane øjeblikke, fordi det printer billedet med det samme, det er blevet taget.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Bedømmelser

12 produkter
12 produkter
Sortér efter: Mest populære
(12)
Instax Mini Film 5 x 10 stk.
299,95
Du optjener 30 point
Instax Mini Link Printer Dark Denim
899,95
Du optjener 90 point
Instax LiPlay Hybrid Kamera Elegant Black
1.349,00
Du optjener 135 point
Instax Mini9 tilbehørskit Smokey White
299,95
Du optjener 30 point
Instax LiPlay Hybrid Kamera Blush Gold
1.349,00
Du optjener 135 point
Instax LiPlay Hybrid Kamera Stone White
1.349,00
Du optjener 135 point

Fujifilms banebrydende opdagelse

I 1970'erne studerede FUJIFILM markedet for de nytænkende måder at tage billeder på. Dengang købte man film til sit analoge kamera, som derefter skulle fremkaldes, men Fujifilm ville gøre det nemmere – de ville nemlig skabe et kamera, hvor billedet blev printet med det samme. FUJIFILMs konkurrenter havde skabt noget lignende, men deres produkter havde for mange udfordringer. I 1981 opfandt Fujifilm deres første instant kamera, 'Fotorama', som hurtigt blev et hit.

Flere årtier senere i 2012 lancerede Fujifilm endnu en serie af polaroidkameraer, nemlig, Instax Mini 8. Senere er nyere modeller kommet til, eksempelvis Instax Mini 9.

Hvilke kameraer tilbyder Instax Fujifilm?

Det er uden tvivl det anmelderroste Instax Mini 9-kamera, som har været producentens største hit. Instax Mini 9 indstiller automatisk det perfekte lys til billedet, og det har indbygget selfiespejl ved linsen. Billedet bliver fremkaldt på bare få minutter, så du kan hænge dem op eller lave en flot collage.

Men disse lækre og højteknologiske kameraer er ikke kun til selfie-elskere. Alle andre må også gerne  være med. Derfor har Fujifilm også lanceret Instax Mini 90, som kan tage virkelig flotte og kreative billeder med dets mange avancerede teknikker.

Sidst, men ikke mindst, bør vi også nævne Fujifilms LiPlay Hybrid Kamera. Det er et lille, intelligent kamera, hvor du selv kan vælge, hvilke billeder du vil printe direkte fra kameraet eller din smartphone.

Ingen billeder uden film

Kameraerne købes uden film, men ingen panik! Filmene kan tilkøbes sammen med e masse andet smart tilbehør til kameraene.

Når man skyder det første billede med filmen isat, er det beskyttelsesfilm, som kommer ud. Derefter er du klar til at tage billeder.

Har du, som mange andre, en masse dejlige minder med billeder og videoer på din smartphone? Dem kan du få foreviget vha. den smarte Instax Mini Link Printer, som kan printe billeder og screenshots fra videoer direkte fra din telefon.

Sofie L.
Materialist
"Skønhed og velvære er noget jeg opnår ved at tage ekstra dybe vejrtrækninger i en ellers travl hverdag. Jeg husker på at forkæle mig selv, og dette giver mig fornyet energi, positivitet og overskud".
Sofie blev i 2019 uddannet materialist hos Matas i Køge. Sofie har dog været hos Matas i mange år, da hun startede som hjælpepige i hendes gymnasietid, så derfor kender hun Matas' sortiment ud og ind. Sofie brænder især for hudpleje, hvor hun elsker at eksperimentere med nye produkter, så hun altid kan give en kompeten...