INSTAX

Med sit smarte kompakte design er Instax Mini 9-kameraet perfekt til fødselsdagsfesten, veninde-fotos og mange andre anledninger. Polaroidkameraet er perfekt til at indkapsle spontane øjeblikke, fordi det printer billedet med det samme, det er blevet taget.

0 produkter
0 produkter

Fujifilms banebrydende opdagelse

I 1970'erne studerede FUJIFILM markedet for de nytænkende måder at tage billeder på. Dengang købte man film til sit analoge kamera, som derefter skulle fremkaldes, men Fujifilm ville gøre det nemmere – de ville nemlig skabe et kamera, hvor billedet blev printet med det samme. FUJIFILMs konkurrenter havde skabt noget lignende, men deres produkter havde for mange udfordringer. I 1981 opfandt Fujifilm deres første instant kamera, 'Fotorama', som hurtigt blev et hit.

Flere årtier senere i 2012 lancerede Fujifilm endnu en serie af polaroidkameraer, nemlig, Instax Mini 8. Senere er nyere modeller kommet til, eksempelvis Instax Mini 9.

Hvilke kameraer tilbyder Instax Fujifilm?

Det er uden tvivl det anmelderroste Instax Mini 9-kamera, som har været producentens største hit. Instax Mini 9 indstiller automatisk det perfekte lys til billedet, og det har indbygget selfiespejl ved linsen. Billedet bliver fremkaldt på bare få minutter, så du kan hænge dem op eller lave en flot collage.

Men disse lækre og højteknologiske kameraer er ikke kun til selfie-elskere. Alle andre må også gerne  være med. Derfor har Fujifilm også lanceret Instax Mini 90, som kan tage virkelig flotte og kreative billeder med dets mange avancerede teknikker.

Sidst, men ikke mindst, bør vi også nævne Fujifilms LiPlay Hybrid Kamera. Det er et lille, intelligent kamera, hvor du selv kan vælge, hvilke billeder du vil printe direkte fra kameraet eller din smartphone.

Ingen billeder uden film

Kameraerne købes uden film, men ingen panik! Filmene kan tilkøbes sammen med e masse andet smart tilbehør til kameraene.

Når man skyder det første billede med filmen isat, er det beskyttelsesfilm, som kommer ud. Derefter er du klar til at tage billeder.

Har du, som mange andre, en masse dejlige minder med billeder og videoer på din smartphone? Dem kan du få foreviget vha. den smarte Instax Mini Link Printer, som kan printe billeder og screenshots fra videoer direkte fra din telefon.

Julie
Materialist
Julie blev i 2020 uddannet materialist hos Matas i Aalborg Storcenter, og hun er særlig interesseret i hudpleje og makeup. Det er Julies store passion at rådgive kunder i alt fra daglige hudplejerutiner til, hvordan man lægger en smuk makeup. Julie holder sig altid opdateret på nye mærker, og hun elsker at afprøve prod...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.