Menu

IRINA THE DIVA

Tilbage i 2018 lancerede Irina Olsen sit eget makeupmærke under navnet ’IRINA THE DIVA’. Irinas vision er at skabe makeupprodukter, som er pigmenterede, har en høj dækkeevne og som indeholder plejende ingredienser.
IRINA THE DIVA makeupprodukterne indeholder neutrale nuancer, som passer perfekt ind i den moderne kvindes travle hverdag med produkter, som er nemme at have med på farten. Produkterne gør det muligt at skabe et naturligt hverdagslook eller et mere glamourøst look.
Produkterne er parfumefri og veganske.​​​​​​​

Mærker
Mest populære

Kategorier

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Indhold

Farve

Bedømmelser

Aktuelt

1 produkt
1 produkt
Sorter efter: Mest populære

Irina ’The Diva’ Olsen er influencer, bosslady, mor, wifey, og DIVA – med stort D. Irina har formået at skabe et brand om sig selv på de sociale medier og sin blog, hvor hun skriver om alt lige fra hverdagen til beauty og fashion. Hun har derudover lanceret en fantastisk og lækker makeup serie – der ovenikøbet er vegansk og uden parfume! Første lancering bestod af den nu ikoniske #GLAMGOALSPALETTE og #GLAMGOALSMASCARA. Makeup serien er efterfølgende blevet udvidet med de smukke læbestifter og matchende lipliners. Prøv fx den smukke nude læbestift #Tempted, og den matchende lipliner, for at skabe et boss-lady diva-look til hverdag eller fest!