ISSEY MIYAKE

Japanske Issey Miyake har gennem årtier skabt sanselige dufte, der har sat aftryk i parfumernes historie.

Vand, måne og lotusblomster er bare nogle af inspirationsfaktorerne for Issey Miyakes duftunivers. Forelsk dig i duften, men også i duftens historie og symbolik.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

31 produkter
31 produkter
Sorter efter: Mest populære
Issey Miyake A Drop 50 ml
774,95 kr.
Issey Miyake A Drop 30 ml
514,95 kr.
Issey Miyake Cedar 50 ml
619,95 kr.
Malene
Materialist
Malene blev i 2017 uddannet materialist i Gråsten. Hun har en stor interesse for både hudpleje og helse, og hun sætter en ære i at lære og uddanne sig selv i produkter, så hun altid kan vejlede kunderne med stor faglighed. Malene ser ikke blot sit job som et arbejde, men også som en hobby hun er passioneret omkring. Ma...

Om Issey Miyake

Issey Miyake er en japansk modedesigner, som startede brandet 'Issey Miyake' i 1971 med visionen om at kombinere traditionelle japanske materialer med den nyeste teknologi for at skabe innovative designs. Efter han havde studeret grafisk design på Tama Art University i Tokyo, tog han til Paris og arbejdede for Givenchy og Guy Laroche indtil 1970, hvor han vendte hjem til Japan. Her startede han sit eget iværksættereventyr i Tokyo.

Parfumen L'Eau d'Issey til kvinder er hans mest kendte parfume. Flakonen, som er designet af Issey Miyake selv, er lavet efter inspiration fra udsigten til månen, som han havde bag sin lejlighed i Paris, som lå lige bag Eiffeltårnet.

Dufte der taler

Issey Miyake producerer konstant nye dufte, der passer til det moderne liv. Issey Miyakes parfumer er dristige og raffinerede samt luftige og blomsterfyldte. Han anskuer selv sin virksomhed som innovativ og med lige dele fokus på fantasi, kreativitet, udvikling og teknologi. I dag er Issey Miyake en verdenskendt designer, som med sine visioner og sin kreativitet stræber efter at bringe glæde ind i folks daglige liv.

Issey Miyake - til mænd

  • L'Eau D'Issey Pour Homme - Mødet mellem friskheden fra yuzu og krydderier i form af kanel, muskatnød og sandeltræ. En tidløs, maskulin klassiker.
  • L'Eau D'Issey Pour Homme "Sport" - En duft inspireret af ekstremsport med grapefrugt, muskatnød og cedertræ, som er med til at gøre denne duft frisk og træ-agtig.
  • L'Eau Majeure - Bergamot, grapefrugt og aromatiske toner. Trænoter, som er efterfulgt af salt og mineraler.
  • L'Eau Super Majeure - Et maskulint symbol på styrke og energi. En aromatisk, akvatisk, træagtig duft. Sort vanilje giver den en maskulin varme.
  • Wood & Wood - Cedertræ og sandeltræ opvejet af en friskhed fra grapefrugt giver en dobbelt intensitet. En langvarig og robust duft.

Issey Miyake - til kvinder


  • L'Eau D'Issey - Duften af vand på en kvindes hud. Et møde mellem en lotusblomst og friske hvide(EdT)/gule(EdP) blomster.
  • L'Eau D'Issey Pure - Gennemsigtig, men alligevel dyb, flydende, men alligevel omsluttende. Noter fra liljekonval, jasmin og cashmere-træ.
  • L'Eau D'Issey Pure Nectar - En generøs dråbe af nektar fra den reneste rose med honning, pære og cremet sandeltræ.
  • Rose & Rose - Top-noten er rose med et strejf af lyserød peber og antydningen af hindbær og pære. Desuden rosenessens, rose-infusion og osmathus. Duftens base er intens med noter af bl.a. patchouli.


Lad dig inspirere af de skønne dufte fra Issey Miyake her på matas.dk eller i vores butikker.