• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Jo Malone London​​​​​​​

Jo Malone London er en hyldest til engelsk stil, elegance, og den perfekte gave. Hver eneste duft er elegant og enkel og kan kombineres med andre dufte. Prøv Jo Malone Londons Scent Pairing™-koncept, hvor du kombinerer dufte på tværs, der giver dig muligheden for at udtrykke din helt egen duft-individualitet. Med parfumer lavet af ingredienser af højeste kvalitet, og altid med et strejf af det uventede, er Jo Malone London førende inden for parfumekreation. Alle Jo Malone Londons produkter pakkes i den smukkeste indpakning, og er derfor en oplagt gaveidé til dig selv eller én du holder ekstra meget af.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 2
Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

58 produkter
58 produkter
Sortér efter: Mest populære
Jo Malone London Fig & Lotus Flower Cologne 100 ml
929,95
Optjen 93 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Jo Malone London er et britisk livsstilsmærke der byder på en unik duftportfølje. Jo Malone er duftdesigner, og hendes unikke kombinationer af ingredienser gør hende førende hende for parfumeri. Jo Malone London er luksus i højeste grad, og baseret på ingredienser af højeste kvalitet. På Matas.dk kan du købe Jo Malones luksusprodukter til bad og krop, og de ikoniske cologne og cologne intense. Jo Malone Londons dufte er unikke, da de er bygget op omkring uventede kombinationer af ingredienser, men samtidig er enkle og simple.

Scent PairingTM
Med Scent PairingTM kan du derudover kombinere flere af Jo Malone Londons dufte, for at finde den kombination der udtrykker lige netop din personlighed, og dermed skabe din egen individuelle duft. Dette gør du ved først at vælge den duft du aller bedst kan lide, fx English Pear & Freesia Cologne, der har en frugtig note, og derefter gøre den endnu varmere ved at kombinere med Peony & Blush Suede Cologne, der har en varm blomsteragtig duft.

Kunsten at give en gave
Jo Malone er den perfekte gave da produkterne, udover i sig selv at være fantastiske, kommer i den smukkeste og mest elegante indpakning. Den cremefarvede emballage med sort ramme er en ikonisk gaveindpakning, og den perfekte gave.