Juliette Has A Gun

Juliette has a Gun er en kollektion af dufte designet til dig, der også forstår, at det at bære en signaturduft rækker langt ud over den simple kendsgerning blot at dufte "dejligt"... Det er en erklæring. En bekræftelse af, hvem du er. Juliette er uafhængig, kraftfuld, svær at fange. Ligesom dig.

29 produkter
Juliette Has A GunEgo Stratis Eau de Parfum
949,95 kr.
Juliette Has A GunJuliette Eau de Parfum
749,95 kr.
KUN ONLINE
100 ml
Juliette Has A GunJuliette Eau de Parfum
949,95 kr.
7,5 ml
Juliette Has A GunJuliette Eau de Parfum
249,95 kr.
Juliette Has A GunLady Vengeance Eau de Parfum
949,95 kr.
(3)
Juliette Has A GunLady Vengeance Eau de Parfum
749,95 kr.
(3)
Juliette Has A GunLady Vengeance Eau de Parfum
249,95 kr.
(3)
Juliette Has A GunLili Fantasy Eau de Parfum
949,95 kr.
(2)
Juliette Has A GunLipstick Fever Eau de Parfum
949,95 kr.
(2)
Juliette Has A GunLust For Sun Eau de Parfum
749,95 kr.
(2)
Juliette Has A GunMagnolia Bliss Eau de Parfum
949,95 kr.
(1)
Juliette Has A GunMoscow Mule Eau de Parfum
949,95 kr.
(2)
Juliette Has A GunMusc Invisible Eau de Parfum
949,95 kr.
(1)
250 ml
Juliette Has A GunNot A Body Lotion
344,95 kr.
75 ml
Juliette Has A GunNot A Hair & Body Mist
394,95 kr.
30 ml
Juliette Has A GunNot A Hand Creme
194,95 kr.
200 ml
Juliette Has A GunNot A Home Diffuser
544,95 kr.
Juliette Has A GunNot A Perfume Eau de Parfum
949,95 kr.
(10)
KUN ONLINE
250 ml
Juliette Has A GunNot A Shower Gel
194,95 kr.
180 g
Juliette Has A GunNot a Candle
394,95 kr.
200 ml
Juliette Has A GunNot a Roomspray
394,95 kr.
Juliette Has A GunOde to Dullness Eau de Parfum
949,95 kr.
(1)
Juliette Has A GunPear Inc Eau de Parfum
949,95 kr.
(4)
Juliette Has A GunSunny Side Up Eau de Parfum
949,95 kr.
(3)
100 ml
Juliette Has A GunSuperdose Eau de Parfum
1.049 kr.
(1)
7,5 ml
Juliette Has A GunSuperdose Eau de Parfum
249,95 kr.
(3)
Juliette Has A GunVanilla Vibes Eau de Parfum
949,95 kr.
(4)
Juliette Has A GunDiscovery Box
249,95 kr.
Juliette Has A GunDiscovery Kit
249,95 kr.

Juliette Has a Gun: Brandet med de moderne kreationer

Franske Romano Ricci skabte i året 2005 det originale brand Juliette has a Gun. Romano Ricci er oldebarn af den kendte modedesigner Nina Ricci, som har skabt anerkendte dufte i mange år. Parfumør Romano Ricci så det som sin opgave at sørge for, at enhver kvinde havde en unik og personlig duft, der kunne understrege hendes femininitet og kvindelighed. Duften, der kan bruges som dit stærkeste våben. Juliette has a Gun er indbegrebet af originalitet. Dette kommer især til udtryk i detaljerne om sammensætningen af noter i duftene. Også flakonerne har en rød tråd, som understreger kvindeligheden i både form og farve.

Romano udvikler parfumer til dem, som forstår, at det at bære en signaturduft, er så meget mere end bare at dufte godt. Det er et statement og en fortælling om, hvem du er. Hos Juliette has a Gun, er dufte en filosofi, en attitude og en følelse, fanget i en flaske.

Juliette Has a Gun parfume i vand

Inspirationen bag Navnet

Navnet 'Juliette has a Gun' er mystisk og provokerende. Juliette, den fordrejede Shakespeares heltinde, transporteret ind i det 21. århundrede, med en pistol. Hvor pistolen er en metafor for hendes parfume, hendes forførelsesvåben. Dette brand er ikke bange for at skabe dufte, der taler til den moderne, selvsikre kvinde, der ikke er bange for at udtrykke sin individualitet.

Med en imponerende portefølje af dufte har 'Juliette has a Gun' skabt en æstetik, der er både sofistikeret og rebelsk. Hver duft er som en følelsesmæssig rejse, der fanger forskellige aspekter af livet og leverer dem i en luksuriøs flaske. Fra sensuelle blomsternoter til intense krydderier - hvert eneste element er omhyggeligt sammensat for at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Brandet har en evne til at skabe parfumer, der bryder grænser og udfordrer den traditionelle parfumeopfattelse.

Find din personlige signaturduft med Juliette Has A Gun

Søger du en duft der giver karakter og afspejler din personlighed, er Juliette Has A Gun brandet der tilbyder et komplet sortiment af nichedufte, til hver en kvinde. Duftene er til dig der søger en signaturduft der giver masser af selvtillid.

Ego Stratis

Er en forfriskende citrusduft med noter som mandarin, citron og bergamotte. I duften findes også note af musk. Duften er moderne og udforskende og taler til både det kvindelige og det maskuline. Romano Ricci vil med Ego Stratis ”forene dem alle”.

Pear Inc.

Er parfumen der får dig til at smile. Den taler til det drilske og lattermilde. Noter som grøn pære, mælkeagtig musk og Ambroxan, gør duften moderne og fremkalder positivitet og lykke.

Musc Invisible

En blød og varm duft. Noter som jasmin, hvid musk og bomuldsblomst skaber en drømmende og behagelig cocktail. Duften taler til dig der ønsker enkelthed og lethed.

Lili Fantasy

Har noter af hvide blomster og amber. Duften er også tilsat bubblegum akkord der giver duften et fristende sødt twist.

Magnolia Bliss

En frugtig og blomstret duft der giver minder om en idyllisk sommer. Duften har noter af mirabelle blomme, frisk bergamotte og magnoliablomst.

Vanilla Vibes

Er en fusion af to modsætninger. Varm vanilje og friskt havsalt omkredser duften og skaber en sensuel og kraftfuld duft. Duften her er en hyldest til frihed og eventyr.

Lipstick Fever

Er erindringen om et kys. Noter af iris, viol og hindbær er en hyldest til læbestiften. Duften er en moderne komposition og ultra feminin.

Moscow Mule

Er en blomstret citrusduft med noter af blandt andet ingefær, bergamotte og lime der skaber ubegrænset nydelse.

Sunny Side Up

Er en strålende duft. Den er bygget op af noter som sandeltræ, jasmin, iris og vanilje. En sommerlig friskhed der får smilet frem på læben.

Lady Vengeance

Er duften der udtrykker selvsikkerhed, femininitet og sensualitet. Noter af lavendel, bergamotte, patchouli, rose og Ambroxan skaber en elegant og rig parfume.

Not a Perfume

Er en mild og ren duft. Duften er opbygget af et unikt molekyle kaldet Cetalox. Resultatet er minimalistisk og rent og gør det muligt at bruge denne duft sammen med din yndlingsduft for at forstærke den. Dog kan duften også bruges alene.​​​​​​​

Juliette Has a Gun parfume i blomsterkrans

Dufte med Unik og Selvsikker Attitude

Juliette Has A Gun er et brand, der har fingeren på pulsen og introducerer dufte, der alle er indbegrebet af den moderne kvinde med den selvsikre attitude. Dog handler det ikke blot om selvsikkerhed og styrke, men også om forførelse og romantik. Parfumerne henvender sig til kvinder, som ikke er bange for at bruge deres skønhed som våben. Hvis du også vil udforske det forførende og ikoniske duftunivers, kan du finde et stort udvalg af duftene her på matas.dk.