KÉRASTASE

KÉRASTASE

Kategorier
9 produkter
SPAR 25%
250 ml
KÉRASTASEGenesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo
Medlemspris
187,46 kr.249,95 kr.
(35)
SPAR 25%
200 ml
KÉRASTASEGenesis Fondant Renforcateur Conditioner
Medlemspris
251,21 kr.334,95 kr.
(25)
SPAR 25%
150 ml
KÉRASTASEGenesis Défense Thermique Leave-in
Medlemspris
232,46 kr.309,95 kr.
(14)
SPAR 25%
250 ml
KÉRASTASEGenesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo
Medlemspris
187,46 kr.249,95 kr.
(18)
SPAR 25%
200 ml
KÉRASTASEGenesis Masque Reconstituant Hair Mask
Medlemspris
329,96 kr.439,95 kr.
(10)
SPAR 25%
10 x 6 ml
KÉRASTASEGenesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiant Treatment
Medlemspris
378,71 kr.504,95 kr.
NYHED
KÉRASTASEGenesis Spring Set 2024
499,95 kr.
SPAR 25%
KUN ONLINE
500 ml
KÉRASTASEGenesis Bain Nutri-Fortifiant
Medlemspris
303,71 kr.404,95 kr.
(7)
SPAR 25%
90 ml
KÉRASTASEGenesis Sérum Anti-Chute Fortifiant Scalp Serum
Medlemspris
329,96 kr.439,95 kr.
(17)

Genesis - skræddersyet hårplejeserie mod hårfald

Oplever du, at du i visse perioder fælder meget, og der sidder for mange hår i hårbørsten, når du børster det – både hår der er knækket ved roden eller fra knækkede hårfibre i spidserne?

Kérastase har udviklet Genesis serien, der er til kvinder som oplever, at de har en del hårfald, og derfor ønsker at styrke håret fra roden til spidsen. Gøre det enkelte hårstrå stærkere og mere modstandsdygtigt. Alle produkterne i Genesis serien indeholder de kraftfulde ingredienser Aminexil, Edelweiss-stamceller og ingefærrod. De hjælper håret med at genvinde sin naturlige styrke og minimerer knækkede hårstrå.

Genesis er Kerastase første serie som behandler begge typer af hårfald: hårfald fra knækkede fibre og fra roden.

Hvorfor kan man opleve hårfald?

Der kan være én eller flere årsager til at man oplever at håret så småt begynder at tynde ud ved roden eller spidserne. Det er helt normalt at tabe ca. 100 hår om dagen, da det er en del af hårets cyklus. Men hvis man oplever mere end ca. 100 hår om dagen, er der tale om et stort hårfald.

Årsagerne til et stort hårfald kan bl.a. være arveligt betinget, hormonelle forandringer og stress, sygdom, medicin, brug af varmeredskaber, styling produkter, hårtilbehør, mangel på vitaminer og mineraler.

Hvordan undgår man hårfald?

For at undgå hårfald er det vigtigt at bruge de helt rigtige produkter til hårvask og styling. Nemlig produkter som er udviklet til at styrke det enkelte hårstrå fra roden til spidsen, og på den måde reducere risikoen for knækket hår.

Kérastase Genesis serien er et oplagt valg, da produkterne i serien er skræddersyet til at imødekomme og reducere hårfældning af begge typer: Hårfald fra knækkede fibre og fra roden. Når produkterne anvendes i den daglige hårplejerutine genvindes hårets naturlige styrke. I Genesis serien er der bl.a. udviklet en shampoo til et normalt til fint hår og en shampoo til normalt til kraftigt hår. Derudover findes der 5 andre produkter i serien.

GENESIS RUTINE TIL FINT HÅR

Til et fint til normalt hår anbefales disse produkter fra Kérastase Genesis serien for at skabe et stærkere og mere modstandsdygtigt hår fra roden til spidsen, og reducerer risikoen for hårfald.

Vask

  • Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifant
  • Kérastase Genesis Fondant Renforcateur

Leave-in

  • Kérastase Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiant Treatment
  • Kérastase Genesis Sérum Anti-Chute Fortifiant
  • Kérastase Genesis Défense Thermique

For at få det bedste resultat for et fint til normalt hår, anbefales til vask at bruge shampooen Genesis Bain Hydra-Fortifant og efterfølgende conditioneren Genesis Fondant Renforcateur. Håret efterlades let og luftigt.

Hvis hovedbunden skal have ekstra pleje, næring og styrke den naturlige beskyttelsesbarriere, påføres ampullerne Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiant Treatment i hovedbunden.

Når hovedbunden ikke får en 6-ugers dybdegående hovedbundskur, fugtes og plejes hovedbunden med serummen Genesis Sérum Anti-Chute Fortifiant. Den kan bruge én gang om dagen i minimum 6 uger.

For at beskytte længder og spidser påføres leave-in sprayen Genesis Défense Thermique. Den indeholder varmebeskyttelse op til 220 grader, som modvirker at håret knækker ved anvendelse af varmeredskaber som en føntørrer eller glattejern. Derudover tilføres der fugt og pleje til håret og håret efterlades let og ser sundere ud.

GENESIS RUTINE TIL KRAFTIGT HÅR

Her fremgår hvilke produkter fra Kérastase Genesis serien, der anbefales til et normalt til kraftigt hår. Produkterne går ind og gør det enkelte hår mere modstandsdygtigt fra roden til spidsen - og reducerer antallet af knækket hår.

Vask

  • Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifant
  • Kérastase Genesis Masque Reconstituant

Leave-in

  • Kérastase Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiant Treatment
  • Kérastase Genesis Sérum Anti-Chute Fortifiant
  • Kérastase Genesis Défense Thermique

Til et normalt til kraftigt hår anbefales til vask at bruge shampooen Genesis Bain Nutri-Fortifant og den dybdegående hårkur Genesis Masque Reconstituant.

For at give hovedbunden ekstra dybdegående pleje anvendes ampullerne Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiant Treatment. Deres geléagtige konsistens gør det nemt at fordele ampullerne ved hårrødderne.

Hovedbundens naturlige beskyttelsesbarrierer styrkes yderligere ved at bruge serummen Genesis Sérum Anti-Chute Fortifiant dagligt. Dermed styrkes hårets modstandsevne og reducerer risikoen for hårfald.

Længder og spidserne plejes og beskyttes ved at påføre leave-in sprayen Genesis Défense Thermique i håret. Den modvirker at håret knækker og indeholder varmebeskyttelse op til 220 grader. Håret efterlades silkeblødt.

KÈRASTASE GENESIS


Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifant
Genesis Bain Hydra-Fortifant er en styrkende shampoo mod hårfald til naturligt svækket hår, der har tendens til at knække og falde af ved roden eller længderne. Den renser håret skånsomt, fugter og beroliger håret samtidig med, at den styrker hårfibrene og derved reducerer risikoen for hårfald. Shampooen kan bruges dagligt, og den er velegnet til et fint til normalt hår.


Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifant
En styrkende shampoo mod hårfald til naturligt svækket hår, der har tendens til at knække og falde af. Den renser håret skånsomt fra rod til spids, fugter og beroliger håret samtidig med, at den styrker hårfibrene og derved minimerer risikoen for hårfald. Udviklet til et normalt til kraftigt hår.


Kérastase Genesis Masque Reconstituant
Genesis Masque Reconstituant er en lækker og intens dybdegående hårkur, der anvendes efter en hårvask med shampoo. Den hjælper med at nære og styrke svækkede områder i hårfibrene - reducerer herved risikoen for hårfald.

Hårkuren påføres i længder og spidser i et nyvasket hår - undgå hårrødderne. Lad den virke i håret i 3-5 minutter, skyl grundigt og style håret som normalt. Håret efterlades blødt og glansfuldt. Velegnet til et normalt til kraftigt hår.


Kérastase Genesis Fondant Renforcateur
Denne conditioner Genesis Fondant Renforcateur har en cremet konsistens, og med dens formel beskytter den et skadet hår uden at tynge. Den blødgør og styrker hårfibrene, så de bliver mere modstandsdygtige og reducerer risikoen for hårfald. Påfør den cremede balsam i længder og spidser, lad den sidde i 1-3 minutter og skyl. Velegnet til alle hårtyper.


Kérastase Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiant Treatment
For at styrke håret yderligere anvendes ampullerne Genesis Ampoules Cure Anti-Chute Fortifiant Treatment, som indeholder en unik blanding af ingredienser, der medvirker til at reducere hårfald. Hovedbundskuren har en geléagtige konsistens, der gør ampullerne nemme at fordele ved hårrødderne. De lindrer og mindsker kløe ved at styrke hovedbundens naturlige beskyttelsesbarriere, og reducerer risikoen for hårfald ved rødderne.

Påfør en ampul dagligt, morgen eller aften, på tør eller håndklædetør hovedbund. Massér produktet blidt ind, og lad det virke i håret indtil næste hårvask. En dybdegående kurbehandling på 6 uger, som kan foretages 2 gange om året. Velegnet til alle hårtyper.


​​​​​​​Kérastase Genesis Sérum Anti-Chute Fortifiant
Denne serum Genesis Sérum Anti-Chute Fortifiant styrker hovedbundens naturlige beskyttelsesbarriere. Kombinationen af ingredienserne aminexil, ingefærrod og naturlige celler fra edelweiss, styrker hårets modstandsevne og reducerer risikoen for hårfald dag efter dag.

Serummen kan anvendes én gang dagligt enten om morgen eller aften i minimum 6 uger. Gelé konsistensen gør det nemt at påføre serummen, og den ikke løber. Der kan påføres op til 4 doser (1 dose = 1 pipette) på tør eller håndklædetør hovedbund. Massér serummen blidt ind i hovedbunden og lad den virke til næste hårvask.


Kérastase Genesis Défense Thermique
Genesis Défense Thermique er en let leave-in spray med en mælkeagtig konsistens og formel, der beskytter mod krus og indeholder varmebeskyttelse op til 220 grader. Den høje varmebeskyttelse modvirker at håret knækker, når der anvendes et varmeredskab f.eks. en føntørrer eller et glattejern og derved reduceres hårfaldet. Håret fugtes, plejes og føles silkeblødt.

Den kan påføres i håndklædetørt og tørt hår. Spray 2-4 pump jævnt på håret alt efter længde og tykkelse. For at fordele produktet i håret efter påføring anvend en kam. Lad håret enten lufttørre eller brug en føntørrer. Velegnet til alle hårtyper.

Marie Louise er i 2011 udlært frisør i Frisør Poul M, Aalborg, hvor hun arbejdede efter endt uddannelse, inden hun flyttede til København for at dygtiggøre sig yderligere i sit fag. Hun lægger stor vægt på at give kunden en god oplevelse ved at dele ud af hendes mangeårig erfaring som frisør, som giver hende de bedste ...
Min ekspertise er:
Hårpleje