• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Kérastase

Omdrejningspunktet for Kérastases luksuriøse hårplejeprodukter er banebrydende teknologi og nyeste forskning. Kérastase er velkendt og ikke mindst yderst anvendt af professionelle frisører verden rundt.

Kérastase

Omdrejningspunktet for Kérastases luksuriøse hårplejeprodukter er banebrydende teknologi og nyeste forskning. Kérastase er velkendt og ikke mindst yderst anvendt af professionelle frisører verden rundt.

SHOP ALT KÉRASTASE

Mærker
Standard

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Bedømmelser

105 produkter
105 produkter
Sorter efter: Standard
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180


Min ekspertise er:
Hårpleje

Kérastase: fransk luksus til mænd og kvinder

Siden midten af 60’erne har Kérastase været banebrydende inden for hårpleje- og styling til både mænd og kvinder. Virksomheden blev etableret i Frankrig tilbage i 60’erne, ja, men ved årtusindeskiftet kunne du finde Kérastase på et hav af hylder rundt omkring i resten af verden – også Japan og Nordamerika. Man må sige, at både mænd og kvinder over hele verdenen har taget det franske luksusbrand til sig, og mange mænd kender måske især det franske mærke for dets udvikling af pleje og forebyggende midler til hårtab. Hos Smartbox By Matas kan du også finde de eftertragtede produkter mod hårtab, men også Kérastase shampoo mod tørt hår, tør hovedbund og til et flot, krøllet hår er at finde her på siden.

Undgå hårtab med styrkende produkter fra Kérastase

Med produkterne fra Kérastase kan du regne med, at du får det bedste frem i dit hår – også selv om du fra tid til anden har tendens til periodisk hårtab. Og har du det, kan Kérastase gøre underværker for dig, din hovedbund og dit hår grundet det franske mærkes plejende produkter. Især de små styrkende flasker, Spécifique Cure Anti-Chute, forlænger hårets livscyklus, giver fylde og sørger ikke mindst for et stærkere og mere robust hår.

Sådan anvender du Kérastase Spécifique Cure Anti-Chut:

  • Anvend en lille flaske hver dag eller tre flasker fordelt over én uge
  • Lad flaskens indhold blive i håret uden at skylle efter med vand
  • Brug især kuren i højsæson for hårtab (forår og efterår)
  • Fortsæt med dette i cirka tre måneder​​​​​​​

Spécifique Cure Anti-Chute er en supergod hovedbundskur, der går målrettet mod periodisk hårtab. Det gør den ved at behandle både hår og hårrødder for at give styrke og forlænge hårets levetid.

Forkæl dit hår med Kérastase

Er du også begyndt at sætte lidt større forventninger til, hvad din shampoo og balsam kan? Faktisk måske lige så høje forventninger, som din egen frisør stiller til sine professionelle hårpleje- og hårstylingsprodukter? Hvis ja, er du kommet til det helt rigtige sted, for med hårprodukterne fra franske Kérastase kan du nemlig få de bedste af de bedste produkter hjem på din egen badeværelseshylde – produkter, der er designet til at imødekomme enhver problematik, men som du også kan forkæle dig selv og dit hår med, hver gang du går i bad. Det et rendyrket selvforkælelse, og faktisk er følelsen af wellness ikke langt væk, når du bruger shampoo, balsam, olier eller hårkure, hårmasker fra det franske luksusmærke. Det er derfor heller ikke så mærkeligt, at flere talentfulde eksperter tyr til Kérastase i deres professionelle arbejde med hår og styling.

Kérastase Nutritive

Nutritive er Kérastases ikoniske serie, der er designet til et dehydreret hår, der hjælper med at gøre håret smidigt fra rod til spids og efterlader et blødt og glansfuldt resultat.

Kérastase Genesis + Genesis Homme

Kérastase Genesis og Kérastase Genesis Homme er hårplejeserier, der er udviklet til at styrke håret, fordi der opleves en del håraffald – hår som knækker ved roden eller fra knækkede hårfibre i længder og spidser.

Kérastase Chroma Absolu

Denne serie er til dig med et farvet hår, der gerne vil passe ekstra godt på håret og bevare farveintensiteten i længere tid.

Kérastase Blond Absolu

Har du lyst hår, så er Kérastase Blond Absolut serien helt sikkert noget for dig! Alle produkterne indeholder en unik kombination af hyaluronsyre og edelweiss blomst, der nærer hårfibrene og efterlader håret blødt og glansfuldt.

Curl Manifesto

Dine krøller vil elske Kérastase Curl Manifesto serien! Alle produkterne er beriget med dyrbar Manuka-honning og styrkende ceramid, der sikrer den perfekte kombination af fugt og styrke som skaber mere definerede og spændstige krøller.

Kérastase Discipline

Oplever du at dit hår er uregerligt og er følsomt over for fugt, så er denne serie helt sikkert noget for dig! Kérastase Discipline er en hårplejeserie der indeholder avancerede Pro-Kératine produkter, der er udviklet til at blødgøre og tæmme et uregerligt hår.

Kérastase Densifique + Kérastase Densifique Homme

Kérastase Densifique serien er til dig, der gerne vil have mere fylde i dit fine hår. Produkterne indeholder teknologier, der hjælper med at øge tætheden i håret samtidig med at det enkelte hårstrå styrkes, og der skabes tekstur i håret.

Kérastase Soleil

Soleil er Kérastases solserie, der beskytter håret mod UV-stråler, klor- og saltvand. Hårprodukterne indeholder ingredienser som kokosvand, UV-filter og Vitamin E, der giver Soleil serien ekstra god beskyttelse og forskønner håret.

Kérastase Chronologiste

Chronologiste er Kérastases luksuriøse hårplejeserie til mænd og kvinder, der intensivt behandler et træt hår, der har brug for styrke og fornyet vitalitet.

Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Hairstudio

Sulfatfri shampoo og pleje til håret

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du hørt om sulfater før? Det er et stof, der findes i mange shampooer, og som er med til at vaske dit hår rent og give den der storskummende følelse, mange elsker. Man kan kende dem på ingredienslisten som SLS, Sodium Laureth Sulfat og i nogle tilfælde Sodium Lauryl Sulfat. Men vidste du også, at flere brands undgår at bruge sulfater som den vaskeaktive ingrediens for at skåne hår og hovedbund?

Læs Mere
7 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Hairstudio

7 brands fra professionel hårpleje, vi anbefaler

Af Ida Hinchely Kyhn

Du kender dem (måske) nede fra din nærmeste frisør: de der helt særlige hårprodukter, der giver et velduftende nyt liv til håret. Heldigvis kan du finde et stort udvalg af hårplejeheltene fra frisøren her hos Matas – yay! I denne artikel dykker vi ned i syv af de professionelle hårpleje-brands, vi her på redaktionen er helt vilde med.

Læs Mere
Find den rette hårkur til din hårtype

Hairstudio

Find den rette hårkur til din hårtype

Af Trine Brøndsted

Alle kan have glæde af en hårkur. Uanset om du har kort eller langt hår, om det er tørt, kruset, glansløst eller fedtet, så har dit hår og hovedbund godt af at få ekstra pleje og fugt. Vi guider dig til at bruge en hårkur rigtigt og vælge den, der passer til dig og dit hår.

Læs Mere