Klairs

Klairs er et prisvindende hudplejemærke, der har et enkelt og sundt syn på hudpleje. Deres produkter er stærkt koncentrerede med en stor andel af naturligt indhold. Klairs har produkter til alle hudtyper og er specielt udviklet til sensitiv hud. Alle Klairs produkter er helt veganske!

Klairs er et prisvindende hudplejemærke, der har et enkelt og sundt syn på hudpleje. Deres produkter er stærkt koncentrerede med en stor andel af naturligt indhold. Klairs har produkter til alle hudtyper og er specielt udviklet til sensitiv hud. Alle Klairs produkter er helt veganske!

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

29 produkter
29 produkter
Sorter efter: Mest populære
KLAIRS Midnight Blue Calming Sheet Mask 25 ml
43,95 kr.+ evt. fragt
KLAIRS Rich Moist Soothing Cream 20 ml
94,95 kr.+ evt. fragt
KLAIRS Rich Moist Soothing Tencel Sheet Mask 25 ml
43,95 kr.+ evt. fragt
KLAIRS Gentle Black Cleansing Puff 25 stk
28,95 kr.+ evt. fragt
KLAIRS Toner Mate 2 in 1 Cotton
44,95 kr.+ evt. fragt
Cimmie
Materialist
Min ekspertise er:
Make-up

Prisvindende hudpleje fra Klairs

Klairs er et prisvindende hudplejemærke, der har et enkelt og sundt syn på hudpleje. Deres produkter er stærkt koncentrerede med en stor andel af naturligt indhold. Klairs har produkter til alle hudtyper og er specielt udviklet til sensitiv hud.

Sydkoreansk naturlighed

Klairs er et Sydkoreansk brand, som blev grundlagt tilbage i 2010 i hovedstaden Seoul. De har en del år på bagen, og deres vision er stærk. De ønsker at give deres kunder effektive produkter, med milde ingredienser, så de kan bruges af selv den sensitive hud.

Alle deres produkter er veganske og ingredienserne både naturlige men også tilgængelige. Det betyder, at de ikke røver naturen for kostbare og unikke ingredienser, som er svære at få fat i. Miljøvenlighed står nemlig højt på prioritetslisten, og det gør sig ikke kun gældende i ingredienslisten. Alt produktemballage er lavet af genbrugspapir, og der er derudover minimalt print, så man sparer på blækket. Priserne er overkommelige, så alle kan være med og få en smuk hud, til en pris der kan betales.

​​​​​​​Produkterne af høj kvalitet og uden animalske ingredienser. De er helt uden farvestoffer, alkohol, parfume og parabener. Dette mener de er med til at gøre produkterne mildere og mere tilgængelig for selv den helt sensitive og røde hud. Med Klairs får du alt hvad en hudplejerutine bør indholde. Effektive renseprodukter, aktiv toner, plejende og fugtgivende serum samt beskyttende cremer.

Sådan virker Klairs

Simple but enough

Din hud vil ændre sig hele tiden, afhængigt af vejret og klimaet. Kroppens velvære og det mentale helbred spiller også en stor rolle. Det tager Klairs' produkter udgangspunkt i, og de mener lige præcis, at deres simple produkter netop er nok - også selvom huden ændrer sig.

Basic but ultimate

Basal og grundlæggende er nøgleordene når det kommer til ingredienserne i Klairs produkter. De mener, at det ikke er nødvendigt at gå på jagt i naturen efter sjældne og unikke ingredienser. Deres produkter er effektive, selv med simple ingredienser, som er tilgængelige og basale. Ved at bruge deres produkter hver dag, vil din hud langsomt forbedres.

Mild but powerfull

Aktive produkter behøver ikke være skrappe ved huden. Milde produkter er hvad Klairs står for, men det betyder ikke, at de går på kompromis med effektivitet. Deres ingredienser er milde men aktive, og vil ikke blot give din hud mere fugt, elasticitet og fylde, de vil også med tiden mindske irritation og gøre huden stærkere. Produkterne er egnet til alle hudtyper - selv den helt sensitive.