Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

24 produkter
24 produkter
Sorter efter: Mest populære
Mathilde
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Udstyr fra KongWalther

KongWalther er en dansk familie virksomhed som blev stiftet af kæresteparret Mathias Kastrup og Tine Land i 2020.

Ideen til KongWalther opstod i sensommeren 2019, hvor parrets søn, Walther, kom til verden. Som månederne gik blev de lange barnevognsture i fælledparken på Østerbro koldere og koldere.

En kold dag kom de på ideen, som skulle vise sig at blive en stor succes og som senere hen blev Østerbro-handsken De ville lave en barnevognshandske som skulle sidde på styret af barnevognen, så den altid var med på tur - også selvom solen skinnede når man forlod hjemmet. For som vejret hurtigt kan skifte, kunne man akut stå og mangle varme til sine kolde hænder som trods vejret stadig skulle være placeret på barnevognens styr og skubbe vognen fremad.

Derfor startede de KongWalther op i starten af 2020, hvor Østerbro handsken blev deres første produkt, som også er det produkt man forbinder med KongWalther - sidenhen er der kommet flere produkter til, og parret får hele tiden nye ideer.

KongWalther Barnevognshandsker - holder dine hænder varme

Østerbro handskerne fra KongWalther er et sæt barnevognshandsker til dig som er træt af kolde hænder på barnevognens styr. Handskerne kommer med lynlås på begge sider, så de nemt kan monteres på alle slags barnevogne, samt klapvogne.

  • Handskerne er foret med varm fleece
  • De er vand og vindtætte
  • Fås i flere farver
  • Passer til alle barne/klapvognsmodeller

Montering - Sådan gør du

Når du modtager dine handsker, åbner du lynlåsen på dem begge. Herefter placere du handskerne på styret, hvor du ønsker de skal sidde og lyner herefter lynlåsen tilbage igen. Nu sidder dine nye handsker fast og er klar til første gåtur i det kolde vejr.

KongWalther Magic Shopper - smart barnevognsnet

Magic shopper er et barnevognsnet som monteres direkte på barnevognen med stærke velcro stropper. Barnevognsnettet fungere som et stort ekstra rum, med plads til indkøbsvarer, regnslag, myggenet, babyalarmer og alt hvad man ellers kan finde på at have med på sin gåtur eller når der skal handles ind.

  • Fremstillet i 100% genanvendt bomuld
  • Nemt og enkelt at montere med velcro stropper
  • Nettet kan desuden pakkes ned i lommen, så det intet fylder

KongWalther Pelskrave - Skab hygge og tryghed

Pels kanten fra KongWalther gør barnevognen til den hyggeligste hule til baby, og gør vognen så lækker at man selv ville ønske at ligge nede i vognen. Pels Kanten monteres let på selve hætten på vognen, og passer til alle slags barnevogne, da den er fremstillet i strækbart materiale

  • Alle pelskraverne er lavet i imiteret pels
  • Onesize som passer til alle barnevogne
  • Giver Barnevognen et hyggeligt udtryk.