Konges Sløjd

Konges Sløjd er et kreativt univers, der hylder det perfekte uperfekte liv med børn. Vi skaber tøj, leg og interiør prydet med vores unikke signatur prints, ofte designet med et fantasifuldt og humoristisk tvist. Vores alsidige kollektioner favner de nyfødtes behov for nærhed, tumlingens nysgerrighed og de større børns evige eventyrlyst.

Konges Sløjd

Konges Sløjd er et kreativt univers, der hylder det perfekte uperfekte liv med børn. Vi skaber tøj, leg og interiør prydet med vores unikke signatur prints, ofte designet med et fantasifuldt og humoristisk tvist.

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Serier

Pris

Certificeringer

Bedømmelser

Aktuelt

93 produkter
93 produkter
Sorter efter: Mest populære
NYHED
Konges Sløjd Ammeindlæg Uld
129,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Julie
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Konges Sløjd: Et kreativt univers for børn

Konges Sløjd er en dansk ejet virksomhed, der blev grundlagt af Emilie Konge Breindal i 2014. Emilie drømte om at skabe et brand der både var stilfuldt og funktionelt. Da hun selv blev mor for første gang, manglede hun noget trygt babyudstyr i neutrale farver og med sjove prints. Men søgningen på de her varer endte i en blindgyde, så hun gik efter at skabe hendes eget univers.

Siden da har Konges Sløjd kun vokset sig større dag for dag, og den dag i dag har mærket en lang række produkter, som spænder bredt. Virksomheden har desuden et stort fokus på bæredygtighed og økologi, hvilket samtidig er med til, at firmaet arbejder hårdt på at mindske deres miljøpåvirkning.

Selvom Konges sløjd er en relativ ny virksomhed, har de allerede formået at få stor succes både i Danmark og internationalt. De har vundet flere priser for deres flotte designs og deres bæredygtige tilgang til produktionen af deres produkter. De er altså blevet en af de mest kendte og respekterede børnetøjsmærker i Skandinavien og resten af verden.

Et bredt sortiment til store og små

Konges sløjd har skabt et brand hvor der bliver skabt alt hvad hjertet begærer når det kommer til tøj, legetøj og interiør såsom sengetøj helt fra baby og junior til voksen. Produkterne er prydet med deres unikke signatur prints, her er de specielt kendte for deres Cherry eller lemon prints. Deres design er skabt ud fra et fantasifuldt og humoristisk tvist uanset hvilket print du vælger. Et eksempel herpå kunne være deres 'Milk Tank' print, som er et par bryster når du kigger tæt på, men et fint print der ligner en fin blomst langt fra.

​​​​​​​Kollektionerne omfavner de nyfødtes behov for nærhed fra mor og far, samt tumlingens nysgerrighed på leg og de større børns lyst til eventyr. Det gælder også alle årstider, hvad end legen byder på plads i pool, regnvejr eller sne, så giver produkterne fra Konges sløjd mulighed for at give børnene frihed til lige netop dét børn elsker allermest. Leg og glade dage.

Kvalitet og holdbarhed i designet

Hos Konges Sløjd står de inde for gode tekstiler og materialer, som ikke kun går i arv fra søskende til søskende, men også til den næste generation af dejlige livsglade børn. De gør sig umage med designet, sådan at det både er holdbart og tidsløst, og ikke kun skaber en trend, men er noget der altid er sødt at børnene har på. Produkterne er holdbart til mange dejlige børn, men skabt med øje for at hverdagen giver udfordringer med leg, uheld i bleen og mange hyggelige stunder både inde og ude.

Konges Sløjd: Omfavner det vidunderlige kaos i hverdagen

Konges Sløjd omfavner altså den vilde karrusel, som en hverdag oftest er, hvor vi som forældre står med uendelige bekymringer og søvnløse nætter. De ønsker at skabe en enkelthed i tilværelsen igennem deres kvalitetsbevidste produkter til de små vidunderlige mirakler i vores liv, som også kan være umulige og en kæmpe mundfuld. Som de så fint selv siger "Intet er perfekt og livet med børn er ofte kaotisk. Men sikke et vidunderligt kaos!" Og det kan vi vidst alle som forældre nikke genkende til i en travl hverdag.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.