1 / 1

Midnight Dahlia Eau De Toilette

Størrelse:50 ml

329,95 kr.

Udsolgt online

Forhandles kun online

Duftbeskrivelse: chypre, blomster, frugtagtig.

Den storslåede dahlia med sin bittersøde duft lægger sig på noter af røde bær og bergamot, hvor jordagtigt rav med patchouli dominerer bundnoterne i denne blomsterduft. Den sofistikerede friske duft af romantisk pæon binder mesterligt alle modstridende toner sammen i en perfekt afbalanceret oplevelse for lugtesansen.

Midnats-dahlia: Den rigeste blanding af dufte og tegn: Elegante og majestætisk formede georginer, der vokser i vinterkulden. Symboliserer indre styrke med blade og stængler, der frigiver bittersøde noter.

Røde bær: Skarpe og duftende dybrøde frugter med slanke, skrøbelige rødder og sarte klokkeformede blomster, der blomstrer om forsommeren og indikerer levende, glade, åndelige opvågninger.

Pæon: Frodige, fulde afrundede blomstrer i det sene forår, der lukker sig, når solen går på hæld. Den romantiske pæon, der kun blomstrer i en uge - et tegn på held -, er med sin livlige farve en frodig, men skrøbelig skønhed, der i sandhed gør den stemningsfuld og sensuel.

Produktspecifikationer

  • Topnoter: Litchi, dahlia, bergamot

  • Mellemnoter: Pæon, cedertræ, hindbær

  • Bundnoter: Patchouli, gourmand, rav

FormSpray
ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL SALICYLATE, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, ALPHAISOMETHYL IONONE, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, EUGENOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL. May contain traces of wheat / nuts.

OBS: Der kan være små uoverensstemmelser mellem ovenstående indhold og indholdsdeklarationen på den vare, du som kunde modtager fra Matas. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker indholdsdeklarationen på det fysiske produkt, du modtager.

Indhold50 ml
Enhedspris6.599 kr./l
MærkeKorres
KategoriEau de Toilette
Se altVegansk Eau de Toilette
Se altKorres Eau de Toilette
Varenummer1002047

Hos Matas kan du betale med alle de måder du kender. Du vælger betaling i checkout.

  • Dankort
  • MobilePay
  • Visa
  • Mastercard
  • Anyday

Brug for hjælp?

Book en tid

Få personlig rådgivning, eller deltag i en af vores events.

Club Matas

Tips & tricks

Kundeanmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt
Alle anmeldelser læses af Matas kundeservice før publicering. Læs mere