Menu

Eventkalender:
  Se hvornår vi sender live her  

Matas LIVE

Kosmetikeren guider: Find den perfekte rens

Rens er det - måske - vigtigste trin i en hudplejerutine, men har du styr på, hvilke produkter, der er bedst til din hudtype og din huds udfordringer? I dag guider kosmetiker Zita Gaston til de optimale produkter til netop din hud, og vi har inkluderet budgetvenlige og luksusalternativer, så alle kan være med.

Vi sendte LIVE mandag d. 22/03

LIVEN er afholdt, men du kan se videoen her

Gå ikke glip af noget!
​​​​​​​Tilmeld dig og få en påmindelse om eventet herover

Se og shop alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN

I dagens Matas LIVE hjælper vi dig til, hvilken rens du skal vælge til netop din hudtype. Vi har allieret os med kosmetiker og hudplejeskspert, Zita Gaston, der ved alt om rens af huden og hvorfor det er så vigtigt. Hun vil guide til, hvilken rens du skal vælge, hvis du har én af følgende hudtyper eller ønsker:


  • Sensitiv hud
  • Uren/fedtet hud
  • Tør hud
  • Ønske om mere glød i huden
  • Ønske om effektiv makeupfjerning


Nedenfor kan du shoppe alle de produkter, der bliver nævnt i LIVEN. Du kan også shoppe direkte fra LIVEN og få vores forklaring på, hvorfor en rens er essentiel i alle hudplejerutiner samt, hvilken rens du bør vælge til din hudtype.


Uren/fedtet hud: Gode renseprodukter til den urene/fedtede hud

Manglende glød: Gode renseprodukter, der giver masser af glød til huden

Fjern makeuppen effektivt: Gode renseprodukter, der hurtigt og effektivt fjerner makeuppen

Vil du se flere LIVES? Kig med her

Sådan vælger du det rigtige serum

Matas LIVE

Sådan vælger du det rigtige serum

Af Matas

Serum er en essentiel del af enhver hudplejerutine, hvis man ønsker synlige og vedvarende resultater, men hvilket skal du vælge? Alt det - og meget mere til - guider kosmetiker og hudplejeekspert Zita Gaston dig til i dag. Vi skal både tale om, hvad et serum er, hvornår det bruges og hvilken type du med fordel selv kan kigge efter til din egen hud. Som altid kan du stille spørgsmål undervejs!

Læs Mere
Den ultimative guide til mineralmakeup

Matas LIVE

Den ultimative guide til mineralmakeup

Af Matas

Marianne Tromborg er dronningen af mineralmakeup, og hendes produkter topper favoritlisterne hos skønhedsentusiaster landet over. I dag gæster Marianne Tromborg Matas LIVE og deler al sin viden. Vi skal bl.a. tale om, hvordan man lægger en helt naturlig base, hvad der gør mineralmakeup så særligt og, hvordan du kan få dit look til at holde hele dagen. Du kan stille Marianne spørgsmål undervejs, og hun medbringer også en helt særlig gave i dagens anledning.

Læs Mere